עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי שציינת את כל הרשימה. הוספתי על הרשימה שלך.אבל לא ציינתי כפיפות ופשיטות ברכיים 🙄
לא אמרתי שציינת את כל הרשימה. הוספתי על הרשימה שלך.
הכי חשוב: לא לטחון אירובי 😉
מה פתאום אירובי חס וחלילה 🙄🙄🙄
החל משבוע הבא! 📢
עלק אירובי ומנהלת שיחות חולין חחח
בקיצור, החל משבוע הבא, את תעשי צפיות מדרגות ותקפצי יותר קופסאות
את הולכת לארוחת בוקר בבסיס? יש לך מקרר במשרד ובחדר?אירובי זה לא טוב על מנת להוריד אחוזי שומן?
אני פשוט גם חיילת ויש חדר כושר ממש טוב הבעיה היא שאני עובדת עד שעות מאוחרות ואין לי זמן ללכת להתאמן ( בקושי יש לי זמן ללכת לאכול אז מנשנשים במשרד ) אז אני מעדיפה לרוץ/לעשות אימון אירובי בחמישי/שישי/שבת.
אני חושבת שבסופו של דבר הכי טוב יהיה לי לקנות ייעוץ אישי. לדעתכם זה נכון?
אני פשוט צריכה עזרה מבחינת תזונה אבל האוכל בבסיס בעייתי וחם מדי לצאת לחדר אוכל אז פשוט נשארים במשרד וככה לא אוכלים כלום כל היום או שסתם אוכלים עוגיות וכו'. עליתי ככה חצי קילו בשבועיים. 😭
אשמח לעזרה....
אירובי זה אחלה. אנחנו סתם צוחקים... (אהמ דורון!) כל זמן שאת מוצאת לאימון, אפילו קצר, זה טוב.אירובי זה לא טוב על מנת להוריד אחוזי שומן?
אני פשוט גם חיילת ויש חדר כושר ממש טוב הבעיה היא שאני עובדת עד שעות מאוחרות ואין לי זמן ללכת להתאמן ( בקושי יש לי זמן ללכת לאכול אז מנשנשים במשרד ) אז אני מעדיפה לרוץ/לעשות אימון אירובי בחמישי/שישי/שבת.
אני חושבת שבסופו של דבר הכי טוב יהיה לי לקנות ייעוץ אישי. לדעתכם זה נכון?
אני פשוט צריכה עזרה מבחינת תזונה אבל האוכל בבסיס בעייתי וחם מדי לצאת לחדר אוכל אז פשוט נשארים במשרד וככה לא אוכלים כלום כל היום או שסתם אוכלים עוגיות וכו'. עליתי ככה חצי קילו בשבועיים. 😭
אשמח לעזרה....
משרתת בבקעת הירדן, חטמר 417 , מחנה אריה.
ומה יש לאכול? רגיל כזה... אוכל מלא בשמן... פשוט גם החדר אוכל די רחוק מהמשרד וממש ממש חם או שיש הרבה עבודה ולא יוצא שהולכים לאכול.
ובבוקר בכלל לא הולכים לאכול, מילא אם הולכים זה בצהריים אולי (גם לא כי חם) או בערב (לפעמים).
וכן יש מקרר במשרד...
אני הורדתי גם אפליקציה שקוראים לה "7 דקות אימון" ואני חושבת לעשות את זה בלילה לפני שאלך לישון כי זה בערך הזמן היחיד שיש לי.
וגם אז זה אומר פחות מ6 שעות שינה וכנראה אני לא אוכל לאכול לאחר מכן לכן זו קצת בעיה.
אשמח לעזרה בנושא.
בכללי אני גם הייתי בחפיפה עד עכשיו ואני מתחילה תפקיד רציני מראשון ורק אז אוכל לדעת מה באמת יהיו התנאים מבחינת זמנים.
אעדכן בהקדם 😃
באמת אין לך זמן אחר לבצע את האימון? אפילו בבוקר, בתחילת היום. אפילו אם רק קמת, זה עדיף מאשר עייפות של כל היום וחוסר ריכוז.אני מבינה אתכם ואתם לגמרי צודקים מעכשיו אני אתחיל לנסות לאכול מאוזן ומסודר ואוסיף קצת אימוני כוח בלילה ואירובי בסופ"ש... עוד טיפיםשיוכלו לעזור לי אולי מבחינת איזה אימוני כוח לעשות בלילות? ושוב אל תשכחו שככה"נ לא אוכל לאכול ארוחה אחרי האימון כי בכל זאת... 2 לפנות בוקר...