הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווחי תנועה בלחיצות חזה ושאלה על ריצות

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
מספר שאלות שיש לי :
1)בלחיצות חזה אני עובד רק עם דאמבלים ויורד עד מצב שהאמה והיד תשעים מעלות ועולה למעלה,בגלל שעם מוט הטווח תנועה יותר קטן אז צריך לרדת ממש עד החזה,וזה גורם לי תמיד יום אחרי האימון לאי נוחות בכתף קידמית כמו כאב כזה שחולף אחרי יומיים בערך,השאלה היא אם זה בגלל שאני לא רגיל לטווח תנועה או שזה בגלל דלקת אפשרית שיכולה לצוץ פתאום?
2)אני מחלק את
התוכנית שלי אייבי בצורה כזאת חזה רגליים יד אחורית ויום אחרי גב כתפיים יש קידמית,מתי כידאי לעשות ריצה אחרי אימון רגליים או יום אחרי ?תודה לעוזרים @Moshe @Eyal @Tom Up

מספר שאלות שיש לי :
1)בלחיצות חזה אני עובד רק עם דאמבלים ויורד עד מצב שהאמה והיד תשעים מעלות ועולה למעלה,בגלל שעם מוט הטווח תנועה יותר קטן אז צריך לרדת ממש עד החזה,וזה גורם לי תמיד יום אחרי האימון לאי נוחות בכתף קידמית כמו כאב כזה שחולף אחרי יומיים בערך,השאלה היא אם זה בגלל שאני לא רגיל לטווח תנועה או שזה בגלל דלקת אפשרית שיכולה לצוץ פתאום?
2)אני מחלק את
התוכנית שלי אייבי בצורה כזאת חזה רגליים יד אחורית ויום אחרי גב כתפיים יש קידמית,מתי כידאי לעשות ריצה אחרי אימון רגליים או יום אחרי ?תודה לעוזרים @Moshe @Eyal @Tom Up
אימון חזה חייב להיות מבוסס בנץ' פרס. כל שאר התרגילים משמעותיים הרבה פחות ועבור המתאמן המתחיל גם די מיותרים. הסיבה לכאב היא כנראה תנועה לטרלית מיותרת עם הכתף. חזור ללחיצת חזה בספסל האופקי.

נ.ב
ממליץ לתייג את המנהלים המאמנים בשאלות שכאלה. האתר מחזיק בצוות אנשי המקצוע מהשורה הראשונה. אני בסה"כ מייעץ ממרומי שנות ניסיון.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי ממש את התשובה שלך,אני בדרך כלל נעצר עם דאמבלים שהיד מקבילה לרצפה במקום לרדת עד למטה,בגלל זה אני לא עושה עפ מוט אף פעם כי במוט הטווח תנועה קטם גם ככה אז חייב לגעת בחזה ואז יום אחרי מרגיש כאב בכתף,זה בגלל שאני לא רגיל לטווח תנועה?

לא הבנתי ממש את התשובה שלך,אני בדרך כלל נעצר עם דאמבלים שהיד מקבילה לרצפה במקום לרדת עד למטה,בגלל זה אני לא עושה עפ מוט אף פעם כי במוט הטווח תנועה קטם גם ככה אז חייב לגעת בחזה ואז יום אחרי מרגיש כאב בכתף,זה בגלל שאני לא רגיל לטווח תנועה?

לא, זה כנראה בגלל שאתה לא יודע ללחוץ (בלי להעליב).
אתה יכול להעלות לכאן סרטוני טכניקה לביקורת ולציין שכואב לך בכתף כתוצאה מהטכניקה.

למה אתה לא לוחץ עם בר? מדוע השימוש בדאמבלים?

• פותח/ת השרשור
מאמנים בדקו לי את הטכניקה עפ המוט היא טובה במאה אחוז,סוף תנועה אמה אנכית לקרקע מרפק כלפי פנימה מוט מגיע לאמצע סטרנום אבל עדין יום אחרי יומיים אפילו כאב מוזר בכתף אני חושב כבר שזה בגלל שהגוף לא רגיל לטווח תנועה הזה עם משקל כבד כי עד כה התאמנתי עם דאמבלים בטווח תנועה שהאמה והיד מגיעות לתשעים מעלות ואז עולה במקום לרדת,לסיכום לדעתכם זה בגלל טווח תועה שאני לא רגיל או חוזר גמישות מה יכול להיות הבעיה??

מאמנים בדקו לי את הטכניקה עפ המוט היא טובה במאה אחוז,סוף תנועה אמה אנכית לקרקע מרפק כלפי פנימה מוט מגיע לאמצע סטרנום אבל עדין יום אחרי יומיים אפילו כאב מוזר בכתף אני חושב כבר שזה בגלל שהגוף לא רגיל לטווח תנועה הזה עם משקל כבד כי עד כה התאמנתי עם דאמבלים בטווח תנועה שהאמה והיד מגיעות לתשעים מעלות ואז עולה במקום לרדת,לסיכום לדעתכם זה בגלל טווח תועה שאני לא רגיל או חוזר גמישות מה יכול להיות הבעיה??
אם הכאב משמעותי, תנוח. לאחר מכן, הורד משקל (ריסט) ונסה להתקדם לינארית בבנץ' (לא דאמבלים). אם שוב כואב העלה בכל זאת סירטון.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי זה מה שאני יעשה אולי זה כי אני לא רגיל לטווחים מלאים בלחיצות,מה דעתך לגבי הריצות עדיך אחרי אימון רגליים ולגמור על זה נכין?

מה אתה עושה עם הרגליים? לאן אתה מוריד את המוט? מקשית את הגב וכמה? מקפיץ על החזה ? מוריד לבד את המוט מהסטנד? כמה חזרות/סטים וכמה פעמים בשבוע? מה תוכנית האימונים?

• פותח/ת השרשור
רגליים ברגיל לוחצות טיפה על הרצפה חזרות אחרונות, יא מוריד עד שנוגע בחזה, קשית את הגב אף פעם תמיד על כל הספה,מקפיץ לא יוצא לי אולי חזרות אחרונות לפעמים,מוט מוריד לבד תמיד,עושה אייביי שלוש תרגילים שלוש סטים כל אחד לחזה ופעמיים בשבוע יוצא לי אימוני חזה,שני תרגילי לחיצה והאחרון פרפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית