החלטתי לפתוח אשכול חדש שהוא יהיה יותר מדויק.
יום שלישי הרמתי מישהו כבד (100 ק"ג) כשאני שוקל רק 77-76 ק"ג.
הכאב בגב התחתון התחיל קצת אחרי ההרמה אבל זה היה לא משמעותי.
ביום רביעי אחרי שרצתי ריצה ארוכה אז כאב לי קצת הגב, אבל כמו ביום לפני כן זה היה לא משמעותי.
אתמול בצהריים התחילה לי החמרה משמעותית עם קצת הקרנה לרגליים, אני בקושי ישנתי ובקושי הצלחתי לזוז.
היום בבוקר הייתי צריך לנסוע לים והייתי בים ששם קצת עבר לי הכאב.
חשבתי לנסות לעשות אימון היום ועשיתי, התחלתי עם שכיבות שמיכה ומתח ושם היה מעט כאב.
עשיתי מקבילים ושם היה כאב משמעותי בעמוד השדרה התחתון, הגעתי הביתה אחרי שבקושי הלכתי (הלכתי ק"מ באיזה חצי שעה).
ברגע שהגעתי הביתה התחילה לי הקרנה לרגל ולאמה ימין, יש גם כאבים בעמוד השדרה עצמו,השרירים הסובבים אותו ובתחת.
אני אוכל לקבוע עם רופא משפחה רק ביום שני ובטוח שאורטופד ייקח לי מלא זמן.
יש לי כמה שאלות:
1. מה זה יכול להיות? פשוט אני ממש לחוץ על זה. יש לי חלום להיות קצין קרבי וזה מאוד מאכזב אם הוא יתנפץ.
2. תוך כמה זמן ממתן ההפנייה אני אוכל לעשות CT?
תודה רבה על העזרה.
*חשוב לציין שאני בן 16 שבכושר אחלה ומתאמן משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע, בריא בד"כ.
@yonizarkh
יום שלישי הרמתי מישהו כבד (100 ק"ג) כשאני שוקל רק 77-76 ק"ג.
הכאב בגב התחתון התחיל קצת אחרי ההרמה אבל זה היה לא משמעותי.
ביום רביעי אחרי שרצתי ריצה ארוכה אז כאב לי קצת הגב, אבל כמו ביום לפני כן זה היה לא משמעותי.
אתמול בצהריים התחילה לי החמרה משמעותית עם קצת הקרנה לרגליים, אני בקושי ישנתי ובקושי הצלחתי לזוז.
היום בבוקר הייתי צריך לנסוע לים והייתי בים ששם קצת עבר לי הכאב.
חשבתי לנסות לעשות אימון היום ועשיתי, התחלתי עם שכיבות שמיכה ומתח ושם היה מעט כאב.
עשיתי מקבילים ושם היה כאב משמעותי בעמוד השדרה התחתון, הגעתי הביתה אחרי שבקושי הלכתי (הלכתי ק"מ באיזה חצי שעה).
ברגע שהגעתי הביתה התחילה לי הקרנה לרגל ולאמה ימין, יש גם כאבים בעמוד השדרה עצמו,השרירים הסובבים אותו ובתחת.
אני אוכל לקבוע עם רופא משפחה רק ביום שני ובטוח שאורטופד ייקח לי מלא זמן.
יש לי כמה שאלות:
1. מה זה יכול להיות? פשוט אני ממש לחוץ על זה. יש לי חלום להיות קצין קרבי וזה מאוד מאכזב אם הוא יתנפץ.
2. תוך כמה זמן ממתן ההפנייה אני אוכל לעשות CT?
תודה רבה על העזרה.
*חשוב לציין שאני בן 16 שבכושר אחלה ומתאמן משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע, בריא בד"כ.
@yonizarkh
נערך לאחרונה: