הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CBL במסה

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
איך בעצם מתחילים? מאזן חיובי של כמה ? (בהנחה שאני רוצה להתחזק ולגדול מבלי לעלות באחוז שומן) אם אפשר פירוט מפורט אני אשמח מאוד , תודה מראש

תתחיל לקרוא, רואים שאין לך באמת מושג איך זה עובד ואתה סתם תפקשש, יש הרבה אלמנטים ופרטים חשובים שצריך לדעת לפני.

• פותח/ת השרשור
אני אשמח לקרוא! , הבעיה שאני ראיתי כמה מאמרים וכמה מהם דיי שונים אז הלכתי לאיבוד, אני יודע שצריך לצום עד 12, אחרי זה רק חלבון ושומן אבל השאלה היא כמה? ובימי אימון להעמיס פחמימות וחלבון לאחר האימון בהנחה שהוא בערב, אם הוא בבוקר אז בערב שלפני להעמיס ואז גם בערב שאחרי אימון הבוקר. אם אפשר הפנייה למאמר רציני שיש בו פירוט מדוייק אני אשמח .

• פותח/ת השרשור
אם תוכל לשלוח זה יהיה נהדר!

דרך אגב מה עדיף בישביל להתחזק ולגדול ללא לעלות בא״ש , CBL או תפריט עם חנקן חיובי של 300 בלבד + לא לעבור את ה 250 גרם פחמימה?

דיאטה בעייתית לעליה במאסה, גם אם אתה מתאמן מוקדם ב5 אין לך הרבה זמן לדחוף כ"כ הרבה פחמימות
אולי בעזרת שייקים ומולטודקסטין

• פותח/ת השרשור
דיאטה בעייתית לעליה במאסה, גם אם אתה מתאמן מוקדם ב5 אין לך הרבה זמן לדחוף כ"כ הרבה פחמימות
אולי בעזרת שייקים ומולטודקסטין

הבנתי... האם מאזן חנקן של 300 + הקפדה על 250 גרם פחמימה בלבד + אירובי מתון של 4-5 פעמים בשבוע ואימונים עם נפח טוב וכמובן עצימים , יספקו את המענה ל עלייה נקייה ?

אתה צריך לנסות ולראות
אני בעד ללכת על משהו מסויים עדיף עודף קלורי קטן לרוץ עליו שבועיים ולראות מה קורה
אם אתה מתחזק ועולה מאסה לא לשנות
שאתה נתקע להוסיף עוד קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לנסות ולראות
אני בעד ללכת על משהו מסויים עדיף עודף קלורי קטן לרוץ עליו שבועיים ולראות מה קורה
אם אתה מתחזק ועולה מאסה לא לשנות
שאתה נתקע להוסיף עוד קלוריות
ואם זה אכן קורה על פלוס קלורי שכזה ניתן גם לרדת בא״ש לא? גם העלייה במסה וגם הירידה בא״ש יהיו יחסית איטיים אבל 2 ציפורים במכה אחת ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית