הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להיראות כמה שיותר חטוב לקראת חופשה

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
לפני שאתחיל..
25
10-11 א"ש
70 קג'

אז ככה, אני נוסע בעוד כשבוע וחצי לאילת עם חברים (התקציב לא מאפשר חו"ל לצערי) ואני רוצה להיות שם כמה שיותר חטוב.
יש לי מספיק זמן לזה לדעתכם? לאחרונה התחלתי גם לזלזל קצת בחיטוב ולחטוף שטויות פה ושם מעבר לתפריט שלי (דל פחמימה. ומודה שגם היום אכלתי קצת גלידה, שוקולד ותבנית של עוף בגריל :/) אבל למזלי חילוף החומרים שלי מציל אותי ברגעים כאלה ואני לא עולה בכלל בשומן למרות שאני למחרת נראה קצת נוזלי אבל אירובי מאזן את המצב.

אז בעיקרון השאלה שלי היא כזו: שווה לי לייבש? להתנזר מפחמימות כמה ימים לפני, לטחון אירובי ולעשות העמסה בשביל מראה חטוב? אם כן אז העמסה לא תפגע לי במראה יומיים אח"כ בגלל הנוזלים או שהייבוש ישאר כל עוד אני לא מכניס פחמימות וזבל לגוף?
או פשוט לעשות רק אירובי 2-3 ימים לפני ולהעיף את כל הנוזלים קיבינימט?

עוד דבר, יהיה לי בחדר מטבח שאני הולך להכין שם רק מאכלים שיש בהם חלבון ושומן ובלי שום פחמימה (חוץ מהאלכוהול)
אז אני אהיה מסודר שם מהבחינה הזו ולא אראה נוזלי אם האלכוהול לא יתנקם בי

קצת חופר אבל אשמח אם תענו
תודה 😃

אתה לא יכול בשבןע וחצי להיות חטוב יותר חיטוב זה תקופה ארוכה שצריכים להתמיד בתזונה מי שמזלזל בתזונה שלו רואים את זה בסופו של דבר
אתה די חטוב לא? עשר אחוז שומן זה נחמד ממש
אתה יכול מעכשיו לדאוג לקיץ הבא 😋🍴

קודם כל אל תוריד שום נוזלים .. אתה לא בייבוש תחרותי וזה מיותר.
אתה יכול להעלות אירובי ולשמור על פחמימה נמוכה מאוד,ואז יום לפני העמסה של פחמימות איכותיות שימלאו את מאגרי הגליקוגן

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול בשבןע וחצי להיות חטוב יותר חיטוב זה תקופה ארוכה שצריכים להתמיד בתזונה מי שמזלזל בתזונה שלו רואים את זה בסופו של דבר
אתה די חטוב לא? עשר אחוז שומן זה נחמד ממש
אתה יכול מעכשיו לדאוג לקיץ הבא 😋🍴
אני לא רוצה לרדת בא"ש רק להיות יבש כמה שאפשר
אני חטוב ברמה שאני מרוצה מעצמי (זה החיטוב הכי מוצלח שהיה לי)

אחרי אילת אני מתחיל מסה עצבנית שכוללת סייקל אנאבולי ראשון 😵‍💫🥊

אתה לא יכול לעשות ייבוש אמיתי כי ייבוש זה בעצם למטרת תחרות זאת אומרת שבמשך יומיים לפני התחרות הם אוכלים פחמימות בלי נוזלים בכלל ולא שותים מים אולי כמה שלוקים קטנים כדי להיות יבשים אבל מלאים בתחרות אבל זה מסוכן מאוד וכמובן שאחרי התחרות הם שותים המון

אתה הולך לשבוע וחצי אז ייבוש לא תוכל לעשות אבל אם תהיה על 100 פחמימה ביום אתה תהיה יבש יחסית ולא מרוקן לגמרי מפחמימה ותקבל לדעתי את המראה הכי טוב שאפשר במסגרת הזמן

אם אתה רוצה להיות יבש ממש תצטרך להיות על 50 או פחות לשיקולך

• פותח/ת השרשור
קודם כל אל תוריד שום נוזלים .. אתה לא בייבוש תחרותי וזה מיותר.
אתה יכול להעלות אירובי ולשמור על פחמימה נמוכה מאוד,ואז יום לפני העמסה של פחמימות איכותיות שימלאו את מאגרי הגליקוגן
וזה לא יגרום לי להיות נוזלי אחרי זה?
אני על 30 גרם פחמימה ביום רק מירקות

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לעשות ייבוש אמיתי כי ייבוש זה בעצם למטרת תחרות זאת אומרת שבמשך יומיים לפני התחרות הם אוכלים פחמימות בלי נוזלים בכלל ולא שותים מים אולי כמה שלוקים קטנים כדי להיות יבשים אבל מלאים בתחרות אבל זה מסוכן מאוד וכמובן שאחרי התחרות הם שותים המון

אתה הולך לשבוע וחצי אז ייבוש לא תוכל לעשות אבל אם תהיה על 100 פחמימה ביום אתה תהיה יבש יחסית ולא מרוקן לגמרי מפחמימה ותקבל לדעתי את המראה הכי טוב שאפשר במסגרת הזמן

אם אתה רוצה להיות יבש ממש תצטרך להיות על 50 או פחות לשיקולך
כן רשמתי שאני רוצה להיות יבש ככל האפשר לא בצורה של תחרות כי אז אראה שחיף מת ולא זורם לי..
והודעה מתחת רשמתי על כמה פחמימה אני עומד ביום.. 30.

כן רשמתי שאני רוצה להיות יבש ככל האפשר לא בצורה של תחרות כי אז אראה שחיף מת ולא זורם לי..
והודעה מתחת רשמתי על כמה פחמימה אני עומד ביום.. 30.
זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך שבייבוש תחרותי אתה ממש לא שחיף אתה מגיע מפוצץ בגליקוגן והשרירים מלאים פשוט מתנזר מנוזלים ואז אתה ייבש ומלא

אתה לא יכול לעשות את זה אז אם תהיה על 30 פחמימה תראה אולי קצת שחיף לעומת 100 פחמימה שלא תהיה מלא בגליקוגן לגמרי אבל יחסית יבש וגם תרגיש הרבה יותר טוב עם האלכוהול

אבל בוא נדבר תכלס שתתחיל לשתות אלכוהול ותחטוף איזה מאנץ' לא תוכל לעמוד בזה ותדפוק המבורגר חחח

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך שבייבוש תחרותי אתה ממש לא שחיף אתה מגיע מפוצץ בגליקוגן והשרירים מלאים פשוט מתנזר מנוזלים ואז אתה ייבש ומלא

אתה לא יכול לעשות את זה אז אם תהיה על 30 פחמימה תראה אולי קצת שחיף לעומת 100 פחמימה שלא תהיה מלא בגליקוגן לגמרי אבל יחסית יבש וגם תרגיש הרבה יותר טוב עם האלכוהול

אבל בוא נדבר תכלס שתתחיל לשתות אלכוהול ותחטוף איזה מאנץ' לא תוכל לעמוד בזה ותדפוק המבורגר חחח
חחח הייתי אומר לך שלא יקרה אבל התחלתי ללכלך רצח בזמן האחרון ככה שאני לא יכול להיות סגור על זה
מקסימום נכין כמה קופסאות של חזה עוף למקרה שכזה

ועל 100 פחמימה מהיום אני אראה יותר נוזלי מ-30 מן הסתם.. אז לא יודע כמה זה שווה

חחח הייתי אומר לך שלא יקרה אבל התחלתי ללכלך רצח בזמן האחרון ככה שאני לא יכול להיות סגור על זה
מקסימום נכין כמה קופסאות של חזה עוף למקרה שכזה

ועל 100 פחמימה מהיום אני אראה יותר נוזלי מ-30 מן הסתם.. אז לא יודע כמה זה שווה
אוקיי אחי לשיקולך פשוט אני יודע על עצמי שב30 אני נראה קטנצ'יק וב100 אני נראה הרבה יותר טוב ועדיין יבש

• פותח/ת השרשור
אוקיי אחי לשיקולך פשוט אני יודע על עצמי שב30 אני נראה קטנצ'יק וב100 אני נראה הרבה יותר טוב ועדיין יבש
זה אינדיבידואלי אחי
כשהייתי על 30 לאורך תקופה (מן הסתם עם העמסות) הייתי חטוב ברמה שלא ראיתי עדיין על עצמי
שעליתי קצת בנוזלים והתחלתי לזלזל הייתי נראה על הפנים וזה דיי הרס לי את המצב רוח

אז יאללה נבוא לשם על 30+קצת אירובי לפני, וכשנחזור יחזור גם החיוך לפנים עם העמסה שאני כ"כ מחכה לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית