הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך התפריט - מסה נקייה

Rousing

משתמש מתחיל
58
1
נק' מוניטין:
1
58
1
באר-שבע קאנטרי קלאב
ארוחת בוקר :
חביתה
לחם קל - פרוסה
מלפפון

ארוחת 12:
לחם קל - 4 פרוסות
פסטרמה - 100 גרם ( 4-5 חתימות בערך ) דלת שומן
גזר - 2 יח'

ארוחת צהריים :
חזה עוף 150 גרם
אורז - כוס וחצי לחמניה מחיטה מלאה - 100 גרם

כמה דקות לפני אימון - תמר
אחרי אימון מייד - בננה/תפוח + חטיף אנריגה Newure Valley ( נייצר ואלי )

ארוחה ערב : ( כ 10-15 דקות לאחר אימון )
חצי קופסא טונה במיים
חביתה ביצה 1
לחמנית קרקר מחיטה מלאה - 5 יח
עגבנייה

ארוחת לפני שינה :
לחמית מחיטה מלאה - 4 יח
תירס - בערך כוס 50 גרם
ביצה - רק חלמון אחד ( הלבן )
גזר - 2 יח'

סה"כ 2700+- קלוריות חלבון 169 פחממות 349 שומנים 60

גיל 17.5 מטר 70 משקל 57~58

אחרי אימון מייד - בננה/תפוח + חטיף אנריגה Newure Valley ( נייצר ואלי )

ארוחה ערב : ( כ 10-15 דקות לאחר אימון )
חצי קופסא טונה במיים
חביתה ביצה 1
לחמנית קרקר מחיטה מלאה - 5 יח
עגבנייה
אין חשיבות לאכול מיד לאחר האימון, הסיפור של חלון ההזדמנויות הוא מיתוס

סה"כ 2700+- קלוריות חלבון 169 פחממות 349 שומנים 60
תתחיל מלהוריד את החלבון ל120+/-

מה ה rmr שלך?

נראלי פחות קלוריות מ-2700

בכל מקרה כל עוד הערכים נכונים תפריט סבבה אבל חסר לך שומנים איכותיים כמו טחינה/שמן זית/אגוזי מלך תוסיף על חשבון פחמימה

• פותח/ת השרשור
נראלי פחות קלוריות מ-2700

בכל מקרה כל עוד הערכים נכונים תפריט סבבה אבל חסר לך שומנים איכותיים כמו טחינה/שמן זית/אגוזי מלך תוסיף על חשבון פחמימה
שמע גבר הוספתי 8 אגוזי מלך יצא לי סה"כ 2400 קלוריות חלבון 132 שומן 65 גרם שומן פחממות 335 חסר לי כמעט 200 גרם שאני יגיע ל 2600 בערך אפשר להוסיף במבה 20 גרם אני יודע שזה לא הכי בריא אבל יש בזה 134 קלוריות או משהוא אחרי שאתה ממליץ בעל ערך קלורי 100+ חוץ משיבולת שועל

שמע גבר הוספתי 8 אגוזי מלך יצא לי סה"כ 2400 קלוריות חלבון 132 שומן 65 גרם שומן פחממות 335 חסר לי כמעט 200 גרם שאני יגיע ל 2600 בערך אפשר להוסיף במבה 20 גרם אני יודע שזה לא הכי בריא אבל יש בזה 134 קלוריות או משהוא אחרי שאתה ממליץ בעל ערך קלורי 100+ חוץ משיבולת שועל
עוד אורז/קורנפלקס/כף טחינה גולמית/פסטה תאמת לא כזה משנה מה שנוח לך עדיף כמובן כמה שיותר איכותי

• פותח/ת השרשור
2 כוסות זה באיזור ה200 עם חלב זה יצא עוד יותר קיצר זה מצוין בהצלחה
גבר הבחור פה למעלה אמר שאני צריך לאכול באזור ה 2100 קלוריות תעשה לי את תחישוב אני שוקל 57~58 בערך מטר 70 בן 17.5
RMR יוצא לי 1585 בערך

גבר הבחור פה למעלה אמר שאני צריך לאכול באזור ה 2100 קלוריות תעשה לי את תחישוב אני שוקל 57~58 בערך מטר 70 בן 17.5
RMR יוצא לי 1585 בערך
כמו שאמרת אחרי הכפלה והוספת קלוריות יוצא 2600 הסיבה שהוא אמר לך 2100 כי אמרת rmr שזה שריפה יומית אחרי הכל

הrmr שלך הוא 2000-2100 תלוי באימון ובעצימות

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרת אחרי הכפלה והוספת קלוריות יוצא 2600 הסיבה שהוא אמר לך 2100 כי אמרת rmr שזה שריפה יומית אחרי הכל

הrmr שלך הוא 2000-2100 תלוי באימון ובעצימות
אימון של שעה בסה"כ התפריט טוב ? תודה רבה אחי ולכמה זמן בערך לעשות מסה עם אני שוקל 57~58 למרות שהיתי שוקל 67 כמעט בשבוע ירדתי 10 קילו בגלל שלא אכלתי הרבה ורציתי להגיע כחה ל 70-72 לכמה להגיע? ואשמח עם אתה מבין באחוז שומן פתחתי אשכול תנסה ליראות בתמונה שלי כמה אחוז שומן ישלי

תעלה עד שהאחוז שומן מפריע לך כמה שאתה יכול למשוך תמשוך מסה ראשונה חייבת להיות הכי ארוכה

אני משער לפחות עד 70

• פותח/ת השרשור
תעלה עד שהאחוז שומן מפריע לך כמה שאתה יכול למשוך תמשוך מסה ראשונה חייבת להיות הכי ארוכה

אני משער לפחות עד 70
אבל יש משהוא קצת שמפריע לי ברגע כשאני עושה חיטוב הוא היה כמובן יותר קל בגלל שזה נקי הבעיה שזה דל פחממות ורוב הדברים שהם זה דלי פחממות זה רק מוצרי גבינות / בשר מה אני עושה כי אני לא אוהב מוצרי גבינות בכלל דל פחממות באזור ה-50 לא?

אבל יש משהוא קצת שמפריע לי ברגע כשאני עושה חיטוב הוא היה כמובן יותר קל בגלל שזה נקי הבעיה שזה דל פחממות ורוב הדברים שהם זה דלי פחממות זה רק מוצרי גבינות / בשר מה אני עושה כי אני לא אוהב מוצרי גבינות בכלל דל פחממות באזור ה-50 לא?
קודם תסיים מסה ואחרי זה תחשוב על החיטוב

וגם חיטוב ממש לא חייב להיות דל פחמימה וגם אם הגעת למצב שאתה חייב דל פחמימה אפשר להסתדר בלי גבינות בכלל

• פותח/ת השרשור
קודם תסיים מסה ואחרי זה תחשוב על החיטוב

וגם חיטוב ממש לא חייב להיות דל פחמימה וגם אם הגעת למצב שאתה חייב דל פחמימה אפשר להסתדר בלי גבינות בכלל

המסה עכשיו זה לפחות 3-4 חודשים ? או יותר שאני ידע בערך איזה טווח למרות שמחר אני ישקל שוב לדעת בערך ? ואיך אפשר בלי גבינות חוץ מבשר שאני לא יאכל גם בערב וגם צהריים :X

המסה עכשיו זה לפחות 3-4 חודשים ? או יותר שאני ידע בערך איזה טווח למרות שמחר אני ישקל שוב לדעת בערך ? ואיך אפשר בלי גבינות חוץ מבשר שאני לא יאכל גם בערב וגם צהריים :X
תנסה למשוך אותה חצי שנה גם ככה חורף ואין קוביות לחשוף אחרי זה תחטב

בקשר לחיטוב

ביצים בשר טונה חזה עוף זה מקורות לחלבון

ושומנים יש לך אגוזים,טחינה,שמן זית,אבוקדו

אבל קודם תסיים מסה וגם לא כל חיטוב זה דל פחמימה זה רק לסוף ממש

• פותח/ת השרשור
תנסה למשוך אותה חצי שנה גם ככה חורף ואין קוביות לחשוף אחרי זה תחטב

בקשר לחיטוב

ביצים בשר טונה חזה עוף זה מקורות לחלבון

ושומנים יש לך אגוזים,טחינה,שמן זית,אבוקדו

אבל קודם תסיים מסה וגם לא כל חיטוב זה דל פחמימה זה רק לסוף ממש
סבבה תודה גבר מאוד עזרתה תבורך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית