הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משתף תפריט חיטוב דל פחמימה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 32 1.74 שוקל 81 ק"ג,התחלתי חיטוב לפני פחות מ4חודשים אז היתי 91ק"ג.
כיום התפריט עומד על כ-2000קל' ובגלל שלאחרונה נתקעתי החלטתי לרדת ל1800.
170ג' חלבון,80ג' פחמימה ו90שומן.
אשמח לשמוע דיעות מה אפשר לשפר..בד"כ נוח לי עם יחסית מעט פחמימה בתפריט ויותר שומן,לגבי חלבון לא מרגיש שצריך יותר.

על כמה אחוז שומן אתה וממליץ לך לכתוב את התפריט והbmr שלך שיהיה לנו יותר מידע
בן 32 1.74 שוקל 81 ק"ג,התחלתי חיטוב לפני פחות מ4חודשים אז היתי 91ק"ג.
כיום התפריט עומד על כ-2000קל' ובגלל שלאחרונה נתקעתי החלטתי לרדת ל1800.
170ג' חלבון,80ג' פחמימה ו90שומן.
אשמח לשמוע דיעות מה אפשר לשפר..בד"כ נוח לי עם יחסית מעט פחמימה בתפריט ויותר שומן,לגבי חלבון לא מרגיש שצריך יותר.

במקרה כזה הייתי ממליץ לך אולי לחשוב על דיאטת הUD 2.0, היא יכולה לעזור לרדת לאחוזי שומן ממש נמוכים..
אבל זה יצריך ממך דקדוק וקפדנות ולהיצמד לתפריט ולאימונים..

כי עם התפריט הנוכחי יהיה דיי קשה ויקח לא מעט זמן להגיע לאחוז שומן שאתה רוצה..

• פותח/ת השרשור
במקרה כזה הייתי ממליץ לך אולי לחשוב על דיאטת הUD 2.0, היא יכולה לעזור לרדת לאחוזי שומן ממש נמוכים..
אבל זה יצריך ממך דקדוק וקפדנות ולהיצמד לתפריט ולאימונים..

כי עם התפריט הנוכחי יהיה דיי קשה ויקח לא מעט זמן להגיע לאחוז שומן שאתה רוצה..
לא בטוח שאני מסכים,התנסתי בUD2 בעבר וחוץ מחולשה לא ראיתי שינוי מיוחד בטח לא בהשוואה לדיאטה רגילה..כרגע אני ב"דל פחמימה" ומאמין שזה השלב הנכון להיות בה.

לדעתי ה-80 גרם פחמימה מיותרים. זה לא לפה ולא לשם, אתה לא תשמור על ביצועים מטורפים עם 80 גרם
אבל מצד שני גם לא תכנס לקטוזיס עמוק, ככה שאתה מפסיד פה את שתי האפשרויות. תוריד את הפחמימה לכיוון ה-30 גג
שיבואו מירקות וגבינות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי ה-80 גרם פחמימה מיותרים. זה לא לפה ולא לשם, אתה לא תשמור על ביצועים מטורפים עם 80 גרם
אבל מצד שני גם לא תכנס לקטוזיס עמוק, ככה שאתה מפסיד פה את שתי האפשרויות. תוריד את הפחמימה לכיוון ה-30 גג
שיבואו מירקות וגבינות.
חיטוב קודם עשיתי משהו בסיגנון AD/CKD על 30ג' פחמימה והגעתי לתוצאות מעולות והשנה החלטתי לנסות אחרת,עבורי לפחות הבעיה הגדולה עם 30ג' פחמימה לאורך השבוע זה הCRAVINGS המטורפים ביום העמסה ושלא לדבר על זה שיש איזה פיצוי אח"כ כשחוזרים למאסה..חוצמזה,נראה שגם עם עד 100ג' פחמימה אפשר לרדת יפה.הכל ענין של קלוריות ופעילות לטעמי.

חיטוב קודם עשיתי משהו בסיגנון AD/CKD על 30ג' פחמימה והגעתי לתוצאות מעולות והשנה החלטתי לנסות אחרת,עבורי לפחות הבעיה הגדולה עם 30ג' פחמימה לאורך השבוע זה הCRAVINGS המטורפים ביום העמסה ושלא לדבר על זה שיש איזה פיצוי אח"כ כשחוזרים למאסה..חוצמזה,נראה שגם עם עד 100ג' פחמימה אפשר לרדת יפה.הכל ענין של קלוריות ופעילות לטעמי.
לא אמורה להיות בעיה עם זה, cravings יהיה לך גם בחיטוב רגיל, כי בכל זאת התפריט לא יאפשר לך לרדת על קופסא של פתיבר או צלחת גדולה של אורז וקטשופ. אני מסכים איתך במאה אחוז שאפשר לרדת יפה עם 100 גרם פחמימה, אפילו 150. וזה אומר שאתה עושה חיטוב רגיל ואתה נהנה מהיתרונות של הפחמימה, אבל להכניס 80 גרם פחמימה זה לא פה ולא שם כי שוב, לקטוזיס אתה לא תגיע עם 80 גרם ואם כבר אתה מוותר על זה, לפחות תעלה קצת את הפחמימה כדי שתהנה מהיתרונות עד הסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית