הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אני מרגיש רע שאני גורם לאמא שלי סבל בגלל שאני לא אוכל ...

Omega123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי , אני הייתי בדיאטה , ירדתי ועד עכשיו אני תקוע באותה דרך , אמא שלי בזמן האחרון ראתה שאני אוכל קצת , היא מבקשת ממני לאכול , קונה לי כל מאכל שאני רוצה , היא פשוט מתחננת ואומרת לי שבגללי בלילה היא לא יושנת , אבל יש לי בעיה , בראש , אני לא יודע מה לעשות .... אני רוצה להראות לה שאני אוכל הכל , חשבתי להגיד לה שבשבילה אני יאוכל נורמלי או לאכול לידה עוגיות וכאלה.

מה הפרטים שלך ? (גובה,משקל, אחוז שומן)
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
אולי היא צודקת ואתה לא אוכל מספיק..

אהלן וברוך הבא לפורום 😃

קודם כל - קח נשימה עמוקה, הכל בסדר.

הגעת למקום טוב ואנחנו כאן בשביל כל מה שתצטרך בין אם זה שאלות על "חומר מקצועי" או בעיה של חוסר מוטיבציה או כל דבר אחר.

שאלה: האם יש לך מטרה כלשהי בזה שאתה לא אוכל ? מה אתה מנסה להשיג מזה בסופו של דבר ?

מה אתה מבקש/שואל בעצם?
אם מדובר בכל דבר שקשור ברגשות וכד' ההמלצה הכי טובה שלי שתלך לאיש מקצוע.
פה יכולים לעזור באימונים ותזונה ואם יש שאלה ספציפית בנושא- שאל

זה הגיוני שאני בדיכאון רוב היום ועצבני רוב היום בגלל שאני בדיאטה ?

לתזונה יש השלכות מרחיקות לכת על מהלך החיים ואיכות החיים, כך שאני מניח שיש קשר לתזונה.
לגבי אבחנה מדוייקת כמה ולמה- פנה לאיש מקצוע.

כנראה שבעבר היית שמנמן ולכן החלטת לעשות שינוי (דבר מבורך שלהרבה אנשים אין מספיק כוח רצון בשביל לעשות כמו שצריך), וכעת, לפי הנתונים שלך אפשר להבין שאתה מאוד רזה. יותר מדי הייתי אומר.

חשוב קודם כל שתבין - בנתונים שלך אפילו בלי לראות תמונה שלך אני כבר אומר לך ששמן או שמנמן אתה לא. להפך, אתה ככל הנראה רזה מדי וחשוב שתבין את זה. אין צורך להמשיך בשום דיאטה של מאזן קלורי שלילי, ואם כבר להפך. אם המטרה שלך היא פשוט לשמור על המראה שלך, שבו בעצם נמצאים הרבה בני נוער - רזים עם מסת שריר נמוכה, אז אתה צריך להפסיק עם הדיאטה בה אתה נמצא כרגע ולהתחיל לאכול כמו בנאדם נורמלי. אם אתה לא רוצה לעלות במשקל תצטרך להכיר את הגוף שלך - תישקל כל שבוע ותראה האם יש שינוי במשקל. אתה אמור לשאוף לזה שהמשקל ישאר דומה (מלבד זה שיתכן ויהיו שינויים בגובה שזה כבר משהו אחר. אם המטרה שלך היא אולי לצבור שרירים, להתחזק או לגדול, זה כבר עניין אחר קצת יותר מסובך וארוך - וגם כאן כמובן יש המון אנשים שיכולים לייעץ לך כמו שצריך וישמחו לעשות זאת.

• פותח/ת השרשור
יש לי שנה עד הגיוס , מה שווה לעשות בשנה הזאת במידה ואני נרשם למכון כושר ? אפילו פחות משנה , התאריך שלי הוא ב-2015\7

יש לי שנה עד הגיוס , מה שווה לעשות בשנה הזאת במידה ואני נרשם למכון כושר ? אפילו פחות משנה , התאריך שלי הוא ב-2015\7

להתחזק ולגדול. הדבר תלוי כמובן באיך שתאכל - תהיה חייב לבצע שינוי. יש לך שאיפות בנוגע לצבא? יחידה קרבית כלשהי? במקרה הזה במקום שאסביר לך יש כבר מאמר מעולה שנכתב בפורטל קילוגרם - https://www.kilogram.co.il/3126/מבוא-לריצה-והכנה-לצבא/

המטרה היא לפתח שרירים עד כמה שאפשר ולא להשמין הרבה.

זה משהו שכבר כן אפשר לעזור לך איתו.
הדבר הראשון ששווה לראות הוא מאמרים בנושא תזונה ותפריטים כדי שתבין מה וכמה צריך לאכול.
בקשר לאימונים ברגע שתירשם אפשר להמליץ לך גם על תכנית מתאימה בהתאם למטרות.

זה הגיוני שאני בדיכאון רוב היום ועצבני רוב היום בגלל שאני בדיאטה ?
הגיוני ביותר! והמתח שנוצר בינך לבין אמך בטוח לא מוסיף לעניין...
אני רוצה להראות לה שאני אוכל הכל , חשבתי להגיד לה שבשבילה אני יאוכל נורמלי או לאכול לידה עוגיות וכאלה.

אין צורך לאכול הכול! במיוחד לא סתם עוגיות... אני בטוחה שעם קצת מידע על תזונה נכונה וספורט אתם תצליחו להגיע לפשרה שתיהיה מקובלת על שנכם.

אבל יש לי בעיה , בראש , אני לא יודע מה לעשות
להודות בזה שיש לך בעיה, זה הצד הראשון לקראת הפטרון! הרבה דברים אפשרת לפתור בעזרת ידע, כול עוד אתה שומר על ראש פתוח.
ועם זה לא מספיק, תמיד אפשר לפנות לאש מקצוע. יש לך מזל שמאמך דואגת! זה אומר שהיא מוכנה להגיש לך כול עזרה שאתה צריך!!!
וזה לא מובן מאליו.

אני הייתי באותו מצב כמו שלך בנתונים לפחות גובה 1.9, משקל 65 אחרי 3 חודשים של מסה עליתי ל72 ודיי הופתעתי לטובה מאיך שהגוף שמר כל הצורה מהחיטוב הייתי בטוח שאהיה שמנמן אבל עדין יש קוביות.
הכל תלוי באיך שאתה אוכל ובכמה אתה אוכל.
תעשה שבועיים ניטרלי או פחות כי אני מבין שאתה על רותו משקל כמה זמן.
ותשתדל לשמור על 90% מהתפריט נקי והשאר אתה יכול להתפנק עם עוגיות גלידות ושאר הדברים.
בהצלחה עם המסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית