אתמול משהיא שאלה אותי על הורדה במשקל וחיטוב, ואז היא ציינה, ואני אצטט(הייתי עם טייץ) ״אני רוצה תחת כמו שלך״אם אני אקנה טייץ כל הבחורות במכון יקנאו בתחת שלי...אני לא חושב שהעולם מוכן לזה עדיין
יש עדויות למאורע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתמול משהיא שאלה אותי על הורדה במשקל וחיטוב, ואז היא ציינה, ואני אצטט(הייתי עם טייץ) ״אני רוצה תחת כמו שלך״אם אני אקנה טייץ כל הבחורות במכון יקנאו בתחת שלי...אני לא חושב שהעולם מוכן לזה עדיין
kim karpalaאתמול משהיא שאלה אותי על הורדה במשקל וחיטוב, ואז היא ציינה, ואני אצטט(הייתי עם טייץ) ״אני רוצה תחת כמו שלך״
יש עדויות למאורע.
איזה מטרות קלותאתמול משהיא שאלה אותי על הורדה במשקל וחיטוב, ואז היא ציינה, ואני אצטט(הייתי עם טייץ) ״אני רוצה תחת כמו שלך״
יש עדויות למאורע.
על אף שההצעה שלך מפתה אני אוותר על "התענוג".
שרואים את הקו זיעה בתחת וזה הכי לא מודע לעצמךמה הבעיה לקנות מכנסי טריקו קצרים? נראים נורמאלי לגמרי, זולים בטירוף (אתה יכול לקנות 8 במחיר של מכנס אחד של רוג כמו שהוצע פה) ולא יקרעו לך לעולם
אתה יכול באירובי להחליף מכנס ושזה יהיה מכנס רק לסקוואטים...הבעיה עם מכנסיים קצרים זה שבאירובי(נגיד בריצה על הליכון) המכנס נכנס לי למפשעה וזה פשוט מציק לי.
(הוא גם ממש לא צמוד,תוכל לראות בסרטוני סקוואט שלי במה מדובר)
הקדמתי אותך 😃אם תוכל להביא לי סרטונים עם המכנסיים הללו אודה לך מאוד.
לחפש עכשיו סרטוני סקוואט שלך מתוך 19 עמודים זה לא כיף.
הקדמתי אותך 😃