עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גרתי בלונדון ומצאתי חנות מרחק לא גדול מלונדון שהיה ציוד של טיטאן, אבל כבר לא זוכר איך קוראים לה וגם לא קניתי בה בסוף אבל לא בעיה היום למצוא תוך כמה דקות בגוגל.מצטער על ההתפרצות לנושא אבל מישו מכיר גם באותו נושא חנויות אבל באנגליה ? יש מצב שאני טס לשם חודש הבא.
גרתי בלונדון ומצאתי חנות מרחק לא גדול מלונדון שהיה ציוד של טיטאן, אבל כבר לא זוכר איך קוראים לה וגם לא קניתי בה בסוף אבל לא בעיה היום למצוא תוך כמה דקות בגוגל.
זה הדבר הראשון שמצאתי אם הייתי ממשיך לחפש בטח הייתי מוצא עוד. http://www.ampro.co.uk/shop/mouthguards/ת'אמת שאתמול כשקראתי את הפוסט הזה עשיתי בדיוק מה ש-weakid רשם ופשוט קיבלתי אתרים פופולריים כמו rogue וכמו טיטאן ועוד כמה שאני לא יודע אם יש להם חנות באנגליה, ולא מצאתי כלום בנושא.
בעיקרון אני מחפש נעליים לסקוואט אבל לא דחוף לי, אם יהיה משו זול זה סבבה. הסתכלתי על אשכול חוות הדעת ויחסית המחיר לא זולים בכלל, מישו רוצה להמליץ לי על נעל אמינה שלא תקרע תוך חודש ושהיא למתחילים ? אני לא מתכוון לגשת איתה לתחרויות בעתיד הקרוב.
תקציב?ת'אמת שאתמול כשקראתי את הפוסט הזה עשיתי בדיוק מה ש-weakid רשם ופשוט קיבלתי אתרים פופולריים כמו rogue וכמו טיטאן ועוד כמה שאני לא יודע אם יש להם חנות באנגליה, ולא מצאתי כלום בנושא.
בעיקרון אני מחפש נעליים לסקוואט אבל לא דחוף לי, אם יהיה משו זול זה סבבה. הסתכלתי על אשכול חוות הדעת ויחסית המחיר לא זולים בכלל, מישו רוצה להמליץ לי על נעל אמינה שלא תקרע תוך חודש ושהיא למתחילים ? אני לא מתכוון לגשת איתה לתחרויות בעתיד הקרוב.
תקציב?
הכי זול זה wei rui שנמכרות באשדוד.כמה שיותר זול
הוא נמצא במולדובה, זה כ100 ק"מ מאוקראינה.באוקראינה יש חנויות שקשורות לזה בכל חור, זה תחום פופולארי להחריד שם.