הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנויות ציוד פאוורליפטינג במולדובה\אוקראינה

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
חבר נמצא כרגע בטירסל, אזור מולדובה-אוקראינה בחופשה, ויש לו אפשרות להביא לי מוצר-שניים לארץ.
אז מישהו מכיר חנויות של ציוד פאוורליפטינג באזור? או אתר אינטרנט של עסק מקומי?
מחפש בעיקר חגורה אבל גם ציוד אחר אולי יתאים.

תודה.

תגיד לו לחפש בגוגל Powerlifting gear\store ואת המקום בו הוא נמצא.
עזר לי בפינלנד.

מצטער על ההתפרצות לנושא אבל מישו מכיר גם באותו נושא חנויות אבל באנגליה ? יש מצב שאני טס לשם חודש הבא.

מצטער על ההתפרצות לנושא אבל מישו מכיר גם באותו נושא חנויות אבל באנגליה ? יש מצב שאני טס לשם חודש הבא.
גרתי בלונדון ומצאתי חנות מרחק לא גדול מלונדון שהיה ציוד של טיטאן, אבל כבר לא זוכר איך קוראים לה וגם לא קניתי בה בסוף אבל לא בעיה היום למצוא תוך כמה דקות בגוגל.

גרתי בלונדון ומצאתי חנות מרחק לא גדול מלונדון שהיה ציוד של טיטאן, אבל כבר לא זוכר איך קוראים לה וגם לא קניתי בה בסוף אבל לא בעיה היום למצוא תוך כמה דקות בגוגל.

ת'אמת שאתמול כשקראתי את הפוסט הזה עשיתי בדיוק מה ש-weakid רשם ופשוט קיבלתי אתרים פופולריים כמו rogue וכמו טיטאן ועוד כמה שאני לא יודע אם יש להם חנות באנגליה, ולא מצאתי כלום בנושא.

בעיקרון אני מחפש נעליים לסקוואט אבל לא דחוף לי, אם יהיה משו זול זה סבבה. הסתכלתי על אשכול חוות הדעת ויחסית המחיר לא זולים בכלל, מישו רוצה להמליץ לי על נעל אמינה שלא תקרע תוך חודש ושהיא למתחילים ? אני לא מתכוון לגשת איתה לתחרויות בעתיד הקרוב.

ת'אמת שאתמול כשקראתי את הפוסט הזה עשיתי בדיוק מה ש-weakid רשם ופשוט קיבלתי אתרים פופולריים כמו rogue וכמו טיטאן ועוד כמה שאני לא יודע אם יש להם חנות באנגליה, ולא מצאתי כלום בנושא.

בעיקרון אני מחפש נעליים לסקוואט אבל לא דחוף לי, אם יהיה משו זול זה סבבה. הסתכלתי על אשכול חוות הדעת ויחסית המחיר לא זולים בכלל, מישו רוצה להמליץ לי על נעל אמינה שלא תקרע תוך חודש ושהיא למתחילים ? אני לא מתכוון לגשת איתה לתחרויות בעתיד הקרוב.
זה הדבר הראשון שמצאתי אם הייתי ממשיך לחפש בטח הייתי מוצא עוד. http://www.ampro.co.uk/shop/mouthguards/

תקציב?

כמה שיותר זול
הכי זול זה wei rui שנמכרות באשדוד.
אם אתה עושה לואובאר ויש קצת יותר תקציב, זה או powerlift 2 או REEBOK LITE TR של מארק בל.
קשה לי להגיד מה עדיף ל-PL אבל מה שכן פאוורליפט 2 עדיף בהרבה להייבאר ולפרונט סקוואט

נראה לי שאמשיך עם האולסטאר כרגע, המחירים ממש לא זולים.

• פותח/ת השרשור
באוקראינה יש חנויות שקשורות לזה בכל חור, זה תחום פופולארי להחריד שם.
הוא נמצא במולדובה, זה כ100 ק"מ מאוקראינה.
לא יודע אם הוא יכול לעשות זאת, בכל מקרה אשמח אם תוביל אותי ישירות לחנות\אתר\מיקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית