הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סוגר 3 שבועות ב SS וכבר PRS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכם סוגר 3 שבועות בתוכנית הנהדרת SS
ההיתקדמות בתוכנית היא מדהימה

סקוואט 110 KG
מיליטרי 65 KG

,

יפה
בפרס אתה יכול להרים יותר עם טכניקה טובה יותר
תוציא את המוט מגובה נמוך יותר ב5 סנטימטר עם מרפקים קדימה ושהמוט יתמך בגוף ולא רק בידיים, להוציא כמו שהוצאת זה בזבוז כח
וגם תשען קצת אחורה לפני הלחיצה כדי לצמצם את המרכז כובד לכיוון הכתף ולא קדימה מהכתף

• פותח/ת השרשור
יפה
בפרס אתה יכול להרים יותר עם טכניקה טובה יותר
תוציא את המוט מגובה נמוך יותר ב5 סנטימטר עם מרפקים קדימה ושהמוט יתמך בגוף ולא רק בידיים, להוציא כמו שהוצאת זה בזבוז כח
וגם תשען קצת אחורה לפני הלחיצה כדי לצמצם את המרכז כובד לכיוון הכתף ולא קדימה מהכתף

אתה צודק אני יעבוד על זה !!

• פותח/ת השרשור
בולשיט
סה"כ 3 שבועות בSS וכבר קבעת שהמתכונת הקיימת לא מאפשרת לך להתקדם?

אני מרגיש שאני סתם יבזבז זמן אז העצימות הזאת מתאימה לי לא אומר שיתאים לכל אחד
אבל זה הולך טוב בשבילי וזה מה שחשוב

בולשיט
סה"כ 3 שבועות בSS וכבר קבעת שהמתכונת הקיימת לא מאפשרת לך להתקדם?
מה הבעיה? גם אני בSS לא התקדמתי בק"ג 1 בבנץ, ועשיתי את התוכנית כמה חודשים ועליתי 10 ק"ג.

ליאור ב 10 קילו מ.ג שעליתי ב SS בשלבים האחרונים הבנץ' שלי לא זז בקילו
רק התחלתי טקסס עליון\תחתון עם נפח גבוה לפלג גוף עליון ונתתי את המשקל שעליו נתקעתי ל 2 חזרות ב SS למשך חודשים לחמישייה

ליאור ב 10 קילו מ.ג שעליתי ב SS בשלבים האחרונים הבנץ' שלי לא זז בקילו
רק התחלתי טקסס עליון\תחתון עם נפח גבוה לפלג גוף עליון ונתתי את המשקל שעליו נתקעתי ל 2 חזרות ב SS למשך חודשים לחמישייה
שלבים אחרונים זה כבר הסוף של מתאמן מתחיל.
אני מדבר על מתאמן מתחיל בלבד.

בכל השלב שלא התווסף לי קילו ללחיצות (בערך חצי מ SS) הסקוואט שלי עלה ב 30-40 קילו ככה שהייתי עוד מתחיל
אני בתחילת הSS ולוקח לי בערך 3 שבועות לעלות 2.5 קילו בבנץ משהו כזה,כדאי לי לנסות מדקאו? שום דבר בכללי לא מתקדם

• פותח/ת השרשור
שלבים אחרונים זה כבר הסוף של מתאמן מתחיל.
אני מדבר על מתאמן מתחיל בלבד.
חחחח
מצחיק גבר יש לי משקל במיליטרי לא של מתאמן מתחיל זה כבר בסביבות ביניני למתקדם
וחוץ מזה זה לא שעכשיו נכנסתי למכון אני מתאמן 3 שנים

האמת, אני בדעה של פסיכו כאן. ההתקדמות שלי בטקסס הייתה גרועה, אבל אני לא מבסס את הדעה שלי על פי ההתקדמות שלי, אלא מסיבות אחרות לגמרי.
ההתקדמות בטקסס קצת מטעה, אתה בסה"כ עושה סט אחד של 3, כשהשיאים ב SS הם ל 3 סטים של 5, ההבדלים בין שני המאמצים הם שונים.
חוץ מכך, הנפח של טקסס אצל מתאמן מתחיל הוא לא יעיל כמו אצל מתאמן מתקדם יותר (ולא מתאמן מתקדם זה לא אחד שעושה 70 בנץ או נתקע 3 חודשים) וצריך להבין שההשפעה של הנפח תהיה שונה לגמרי בין הרמות.
אצל מתאמן מתחיל אין שום אלמנט של נפח ועצימות, לחשוב שנפח יקדם אותך מרגיש מעט כמו בורות. מתאמן מתחיל צריך לעבוד על המערכת העצבית שלו, ומה לעשות שהגוף כמעט ולא משתמש פלע גוף עליון שלו כמו בפלג גוף תחתון על בסיס יומי? ההתקדמות תהיה הרבה יותר איטית.
תרים כבד כמה שיותר זאת כנראה הסוד להצלחה אצל מתאמן מתחיל, גם אם הוא נתקע זה ישתלם לו לטווח הארוך.

האמת, אני בדעה של פסיכו כאן. ההתקדמות שלי בטקסס הייתה גרועה, אבל אני לא מבסס את הדעה שלי על פי ההתקדמות שלי, אלא מסיבות אחרות לגמרי.
ההתקדמות בטקסס קצת מטעה, אתה בסה"כ עושה סט אחד של 3, כשהשיאים ב SS הם ל 3 סטים של 5, ההבדלים בין שני המאמצים הם שונים.
חוץ מכך, הנפח של טקסס אצל מתאמן מתחיל הוא לא יעיל כמו אצל מתאמן מתקדם יותר (ולא מתאמן מתקדם זה לא אחד שעושה 70 בנץ או נתקע 3 חודשים) וצריך להבין שההשפעה של הנפח תהיה שונה לגמרי בין הרמות.
אצל מתאמן מתחיל אין שום אלמנט של נפח ועצימות, לחשוב שנפח יקדם אותך מרגיש מעט כמו בורות. מתאמן מתחיל צריך לעבוד על המערכת העצבית שלו, ומה לעשות שהגוף כמעט ולא משתמש פלע גוף עליון שלו כמו בפלג גוף תחתון על בסיס יומי? ההתקדמות תהיה הרבה יותר איטית.
תרים כבד כמה שיותר זאת כנראה הסוד להצלחה אצל מתאמן מתחיל, גם אם הוא נתקע זה ישתלם לו לטווח הארוך.
נתקעתי על 67 בנצ' במשך שנה כמעט, כשעברתי לטקסס תוך 3 שבועות המחסום נשבר. מה זה אומר ?

נתקעתי על 67 בנצ' במשך שנה כמעט, כשעברתי לטקסס תוך 3 שבועות המחסום נשבר. מה זה אומר ?
זה אומר שניסית בכוח להתקדם, עשית יותר מדי חיטובים ומשחקים, לא היית סבלני(ועוד), וש סט אחד ל-3 הרבה יותר קל מ3 סטים של 5.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שניסית בכוח להתקדם, עשית יותר מדי חיטובים ומשחקים, לא היית סבלני(ועוד), וש סט אחד ל-3 הרבה יותר קל מ3 סטים של 5.
אז אתה אומר שעדיף להמשיך ב 3 סטים של 5
כי אני מרגיש שאני לא יצליח 3 סטים של 5 במשקל הזה
אז עדיף לעשות 2 סטים של 3 או סט עצימות ?
ואני לא יעשה נפח אני יעשה אחד קל ואחד עצימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית