עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה
בפרס אתה יכול להרים יותר עם טכניקה טובה יותר
תוציא את המוט מגובה נמוך יותר ב5 סנטימטר עם מרפקים קדימה ושהמוט יתמך בגוף ולא רק בידיים, להוציא כמו שהוצאת זה בזבוז כח
וגם תשען קצת אחורה לפני הלחיצה כדי לצמצם את המרכז כובד לכיוון הכתף ולא קדימה מהכתף
אני משנה תלחיצות במתכונת דומה לטקסס כי אני לא מצליח להתקדם במשקלים האלה בפרספרס חזק אבל למה שלשה אם אתה בss?
בולשיטאני משנה תלחיצות במתכונת דומה לטקסס כי אני לא מצליח להתקדם במשקלים האלה בפרס
בולשיט
סה"כ 3 שבועות בSS וכבר קבעת שהמתכונת הקיימת לא מאפשרת לך להתקדם?
מה הבעיה? גם אני בSS לא התקדמתי בק"ג 1 בבנץ, ועשיתי את התוכנית כמה חודשים ועליתי 10 ק"ג.בולשיט
סה"כ 3 שבועות בSS וכבר קבעת שהמתכונת הקיימת לא מאפשרת לך להתקדם?
בתור מתאמן מתחיל להתקדם רק 1 קילו בבנץ בכמה חודשים?מה הבעיה? גם אני בSS לא התקדמתי בק"ג 1 בבנץ, ועשיתי את התוכנית כמה חודשים ועליתי 10 ק"ג.
סתכל כמה זמן הייתי בSS ועם איזה בנצ' סיימתי.בתור מתאמן מתחיל להתקדם רק 1 קילו בבנץ בכמה חודשים?
אתה עושה משהו לא נכון.
שלבים אחרונים זה כבר הסוף של מתאמן מתחיל.ליאור ב 10 קילו מ.ג שעליתי ב SS בשלבים האחרונים הבנץ' שלי לא זז בקילו
רק התחלתי טקסס עליון\תחתון עם נפח גבוה לפלג גוף עליון ונתתי את המשקל שעליו נתקעתי ל 2 חזרות ב SS למשך חודשים לחמישייה
בכל השלב שלא התווסף לי קילו ללחיצות (בערך חצי מ SS) הסקוואט שלי עלה ב 30-40 קילו ככה שהייתי עוד מתחילשלבים אחרונים זה כבר הסוף של מתאמן מתחיל.
אני מדבר על מתאמן מתחיל בלבד.
אני בתחילת הSS ולוקח לי בערך 3 שבועות לעלות 2.5 קילו בבנץ משהו כזה,כדאי לי לנסות מדקאו? שום דבר בכללי לא מתקדםבכל השלב שלא התווסף לי קילו ללחיצות (בערך חצי מ SS) הסקוואט שלי עלה ב 30-40 קילו ככה שהייתי עוד מתחיל
חחחחשלבים אחרונים זה כבר הסוף של מתאמן מתחיל.
אני מדבר על מתאמן מתחיל בלבד.
נתקעתי על 67 בנצ' במשך שנה כמעט, כשעברתי לטקסס תוך 3 שבועות המחסום נשבר. מה זה אומר ?האמת, אני בדעה של פסיכו כאן. ההתקדמות שלי בטקסס הייתה גרועה, אבל אני לא מבסס את הדעה שלי על פי ההתקדמות שלי, אלא מסיבות אחרות לגמרי.
ההתקדמות בטקסס קצת מטעה, אתה בסה"כ עושה סט אחד של 3, כשהשיאים ב SS הם ל 3 סטים של 5, ההבדלים בין שני המאמצים הם שונים.
חוץ מכך, הנפח של טקסס אצל מתאמן מתחיל הוא לא יעיל כמו אצל מתאמן מתקדם יותר (ולא מתאמן מתקדם זה לא אחד שעושה 70 בנץ או נתקע 3 חודשים) וצריך להבין שההשפעה של הנפח תהיה שונה לגמרי בין הרמות.
אצל מתאמן מתחיל אין שום אלמנט של נפח ועצימות, לחשוב שנפח יקדם אותך מרגיש מעט כמו בורות. מתאמן מתחיל צריך לעבוד על המערכת העצבית שלו, ומה לעשות שהגוף כמעט ולא משתמש פלע גוף עליון שלו כמו בפלג גוף תחתון על בסיס יומי? ההתקדמות תהיה הרבה יותר איטית.
תרים כבד כמה שיותר זאת כנראה הסוד להצלחה אצל מתאמן מתחיל, גם אם הוא נתקע זה ישתלם לו לטווח הארוך.
זה אומר שניסית בכוח להתקדם, עשית יותר מדי חיטובים ומשחקים, לא היית סבלני(ועוד), וש סט אחד ל-3 הרבה יותר קל מ3 סטים של 5.נתקעתי על 67 בנצ' במשך שנה כמעט, כשעברתי לטקסס תוך 3 שבועות המחסום נשבר. מה זה אומר ?
אז אתה אומר שעדיף להמשיך ב 3 סטים של 5זה אומר שניסית בכוח להתקדם, עשית יותר מדי חיטובים ומשחקים, לא היית סבלני(ועוד), וש סט אחד ל-3 הרבה יותר קל מ3 סטים של 5.