עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמשיך עם מה שאתה עושה, אתה מתקדם אז לא צריך לשנות בלי קשר למה ש-x,y אומרים ...אז אתה אומר שעדיף להמשיך ב 3 סטים של 5
כי אני מרגיש שאני לא יצליח 3 סטים של 5 במשקל הזה
אז עדיף לעשות 2 סטים של 3 או סט עצימות ?
ואני לא יעשה נפח אני יעשה אחד קל ואחד עצימות
סבבה כרגע ימשיך בשלי אני רק רוצה לשמוע חוות דעת אחרותתמשיך עם מה שאתה עושה, אתה מתקדם אז לא צריך לשנות בלי קשר למה ש-x,y אומרים ...
ברגע שתיתקע אז תחפש מה לא בסדר
חיטבתי פעם אחת בכל חיי כמתאמן.זה אומר שניסית בכוח להתקדם, עשית יותר מדי חיטובים ומשחקים, לא היית סבלני(ועוד), וש סט אחד ל-3 הרבה יותר קל מ3 סטים של 5.
אתה מצפה שהגוף באופן קסמי ישתפר ויוכל להתמודד עם 2 קילו התקדמות? זה לא פלג גוף תחתון, תחשוב שאתה מתקדם עכשיו עם סקוואט +5 ב 190, כמה זמן תוכל להתקדם?חיטבתי פעם אחת בכל חיי כמתאמן.
מוזמן לקרוא את הלוג שלי
תקציר:
בנצ' 65 3X5
בנצ' 67 1F
בנצ' 67 2F
בנצ' 67 4 לא המשכתי לבא
בנצ' 60 ריסט 3X5 קליל
בנצ' 62 3X5
בנצ' 65 3X4F
בנצ' 65 3X5
בנצ' 67 2X3
וככה במשך שנה.
אז איך הגוף מתקדם בלחיצות ?אתה מצפה שהגוף באופן קסמי ישתפר ויוכל להתמודד עם 2 קילו התקדמות? זה לא פלג גוף תחתון, תחשוב שאתה מתקדם עכשיו עם סקוואט +5 ב 190, כמה זמן תוכל להתקדם?
SS מרגילה אותך להיות גם חמדן, ההתקדמות ברגליים היא כל כך קלה שאתה מצפה שאותו דבר בדיוק יקרה בלחיצות. אבל מאותה סיבה שאתה מוריד מ10 קילו ו 5 קילו בסקוואט ל2.5, אותו רעיון תצטרך ליישם בלחיצות. התבנית של הכשלים שלך היא דומה - עלית ב 2 קילו, נכשלת, הגוף לא הצליח להתמודד. הלכת ארוכה ושוב ניסית להתקדם ב2, לא הצלחת, חזרת אחורה.אז איך הגוף מתקדם בלחיצות ?
אז מה הייתי צריך לעשות ? להמשיך לדפוק את הראש בקיר ?SS מרגילה אותך להיות גם חמדן, ההתקדמות ברגליים היא כל כך קלה שאתה מצפה שאותו דבר בדיוק יקרה בלחיצות. אבל מאותה סיבה שאתה מוריד מ10 קילו ו 5 קילו בסקוואט ל2.5, אותו רעיון תצטרך ליישם בלחיצות. התבנית של הכשלים שלך היא דומה - עלית ב 2 קילו, נכשלת, הגוף לא הצליח להתמודד. הלכת ארוכה ושוב ניסית להתקדם ב2, לא הצלחת, חזרת אחורה.
לעלות במשקל גוף בעיקר, ולא להישאר 62 foreverאז מה הייתי צריך לעשות ? להמשיך לדפוק את הראש בקיר ?
ב62 הייתי חטוב לפחותלעלות במשקל גוף בעיקר, ולא להישאר 62 forever
🤣
מה הטעם בלהתקדם בקילו בשבוע אם אפשר להתקדם ב2.5 ?ככל הנראה היית צריך לעשות מיקרו-לואדינג.