הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך מכווצים זוקפים בדדליפט?

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
יש לי בעיה בדדליפט שאני לא יודע איך לכווץ את הזוקפים
מה שמוזר זה שאם אני נכנס עכשיו לפוזיציה של דדליפט בלי מוט אני מרגיש את הזוקפים מתכווצים והגב שלי מוקשת
אבל שאני מגיע למוט אני לא מצליח, אני מסובב אגן לאחור ומרים חזה ועדיין לא עוזר
אני חושב שזה בגלל שאני לא מסובב את האגן מספיק, ואותו הדבר לגבי הזוקפים שאני נכנס לפוזיציה בלי מוט אני מצליח לסובב את האגן הרבה יותר ממה שאני מצליח לסובב שאני עם מוט
אין לי מושג מה הבעיה פה, עבדתי על גמישות וזה לא עזר
ניסיתי לפתוח כפות רגליים לצדדים וברכיים גם הצידה אבל זה גם לא עוזר
מה אפשר לעשות?

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שגמישות
גמישות של מה? כי ניסיתי לעבוד על ההאמסטרינגס והגלוטס במשך שבוע וזה לא עזר בכלל.. השתפרתי בתרגילי גמישות אבל הטכניקה אותו הדבר
אם זה גמישות אז זה מקל עליי המון כי אין לי בעיה לעבוד על זה, אני רק צריך לדעת את האזור

גמישות של מה? כי ניסיתי לעבוד על ההאמסטרינגס והגלוטס במשך שבוע וזה לא עזר בכלל.. השתפרתי בתרגילי גמישות אבל הטכניקה אותו הדבר
אם זה גמישות אז זה מקל עליי המון כי אין לי בעיה לעבוד על זה, אני רק צריך לדעת את האזור
הייתה לי את אותה הבעיה ומאוד עזר לי לשים את הראמבל רולר שלי על ההאמסטרינג הממש עליונים, אם תמצא את הנקודה היא כנראה תכאב, והתגלגלתי כמה דקות על כל צד. תוך שבועות בודדים הגמישות שלי השתפרה מאוד. זה והרבה מתיחות דינאמיות.

• פותח/ת השרשור
הייתה לי את אותה הבעיה ומאוד עזר לי לשים את הראמבל רולר שלי על ההאמסטרינג הממש עליונים, אם תמצא את הנקודה היא כנראה תכאב, והתגלגלתי כמה דקות על כל צד. תוך שבועות בודדים הגמישות שלי השתפרה מאוד. זה והרבה מתיחות דינאמיות.
הבעיה היא שאין לי ראמבל רולר.. אפשר פשוט מתיחות להאמסטרינג העליונים?
ומה ההבדל בין מתיחות דינאמיות לסטטיות? מה יעזור לי יותר לטכניקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית