הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט חיטוב דל פחמימה

Schwartz

משתמש מתחיל
28
2
נק' מוניטין:
2
28
2
שלום לכולם,
בן 18 עוד חודשיים, גובה 1.75, שוקל 83.
על פי מחשבון צריכת קלוריות, אני צורך 2800 ביום.
אני רץ 3 פעמים בשבוע 5 ק"מ, מתחיל לשלב אימוני כוח ואולי השבוע מתחיל חד"כ (ואז אני לא יעשה אימוני כוח בחוץ, רק ריצות).
רציתי לדעת מה דעתכם על התפריט ?
תודה מראש!

1702369853272.png

מעט מדי קלוריות תעלה ל2000 לפחות
תוסיף 100 גרם פחמימה שתצרך אחרי ולפני האימון ואז התפריט יהיה מצוין

אם אני מוסיף 2-3 פירות ?
בננה לפני אימון 3 תמרים אחרי אימון ועוד תפוח/תפוז/אפרסק באמצע היום

יש לך פה גם כח מהבננה לפני האימון גם פחמימה פשוטה אחרי אימון שתמלא לך את הגליקוגן וגם תפוח שיבוא לך בטוב באמצע היום וירגיע את הרעב

אבל זאת רק אפשרות העיקר תגיע לערכים

• פותח/ת השרשור
בננה לפני אימון 3 תמרים אחרי אימון ועוד תפוח/תפוז/אפרסק באמצע היום

יש לך פה גם כח מהבננה לפני האימון גם פחמימה פשוטה אחרי אימון שתמלא לך את הגליקוגן וגם תפוח שיבוא לך בטוב באמצע היום וירגיע את הרעב

אבל זאת רק אפשרות העיקר תגיע לערכים
אני לא הולך לעלות מ100 גרם פחמימה ביום. תודה!
עוד תגובות ?

מעט מידי פחמימה. אתה לא צריך להתחיל ישר עם מעט מידי.
יש סיבה שישר התחלת עם 60 פחמימה?
תוריד שומן לאזור ה70 ותעלה פחמימה וחלבון.

אתה שורף 2800 קלוריות ביום, רץ מרלק לא קטן שלוש פעמים בשבוע ועכשיו גם מתחיל אימוני כוח. גירעון של יותר מ-1000 קלוריות (מניח שלא חישבת את הקלוריות שאתה שורף בריצות ובאימוני כוח) וכמות פחמימה כזאת יהרגו אותך, גם אם לא תרגיש. שלא לדבר על מסת השריר שתיעלם כליל.
מה היה התפריט שלך עד עכשיו?

• פותח/ת השרשור
מעט מידי פחמימה. אתה לא צריך להתחיל ישר עם מעט מידי.
יש סיבה שישר התחלת עם 60 פחמימה?
תוריד שומן לאזור ה70 ותעלה פחמימה וחלבון.
ראיתי כאן בפורום בחור שקיטלג את הדיאטות לפי כמות הפחמימות. קראתי עוד בפורומים אחרים שפחמימות זה האויב של הדיאטה לא השומנים.. בכל מקרה 50-100 גרם פחמימה זה דל פחמימה ועל זה אני הולך. עוד עשיתי דיאטה דלת פחמימות (עם מעט מאוד פחמימות וירדתי באופן שאני מעונין בו, הבנתי שהדיאטה הזו לא טובה כי אני אשרוף שריר אז שיניתי אותה, בעבר כשניסיתי דיאטות עם פחמימות זה פשוט לא הלך)
חלבון מותר לעלות מפי שניים ממשקל הגוף בק"ג ?? חשבתי שזה הגבול..
נוריד 10 גרם שומן ואני אוסיף לתפריט פירות.
אתה שורף 2800 קלוריות ביום, רץ מרלק לא קטן שלוש פעמים בשבוע ועכשיו גם מתחיל אימוני כוח. גירעון של יותר מ-1000 קלוריות (מניח שלא חישבת את הקלוריות שאתה שורף בריצות ובאימוני כוח) וכמות פחמימה כזאת יהרגו אותך, גם אם לא תרגיש. שלא לדבר על מסת השריר שתיעלם כליל.
מה היה התפריט שלך עד עכשיו?
ה2800 מחושב על פי האורח חיים שהצגתי כאן באשכול.
כמו שכתבתי למעלה, אני אוריד 10 גרם שומן ביום ואוסיף פרי שניים שלוש, איך התפריט אחרי זה ?
עד עכשיו ניסיתי דיאטה מלאה בפחמימות, ירדתי ממש לאט ולא היתי מרוצה, הורדתי את הפחמימות לפני שבועיים ועכשיו אני משנה את הדיאטה, מוריד שומן ומוסיף פחמימה כי הבנתי שאני פשוט יגרום לעצמי נזק אם אמשיך ככה.

פחמימות הן לא האויב של הדיאטה שבירת תפריט זה האויב של הדיאטה מה שיותר סיכוי שיקרה לך בתפריט כזה

חיטוב צריך להיות הדרגתי בשביל לא להכנס לסטרס ולא לפגוע בחילוף חומרים בצורה קיצונית וכל פעם שתתקע תוכל לשנות משהו כדי לרדת עוד זה נראה כמו תפריט סופי של מישהו שהגיע ל12% ושואף נמוך יותר

אני זוכר אותך שאמרת שאתה 22-20 אחוזי שומן חבל מאוד להכנס לדל פחמימה במיוחד שאתה מתחיל להתאמן ואתה נמצא במצב שאתה אפילו יכול לעלות מסת שריר תוך כדי חיטוב

חיטוב זה מאזן קלורי שלילי וגם עם 200 פחמימה אפשר לחטב

אני כבר שבועיים על 120 פחמימה ויורד באחוזי שומן בסבבה בלי לענות את עצמי ואני באחוז שומן נמוך

ירדת כמו שרצית עם כמות פחמימות נמוכה כי איבדת נוזלים והרגשת ונראית פחות נפוח. זה לא אומר בהכרח שירדת יותר בכמות השומן.

• פותח/ת השרשור
פחמימות הן לא האויב של הדיאטה שבירת תפריט זה האויב של הדיאטה מה שיותר סיכוי שיקרה לך בתפריט כזה

חיטוב צריך להיות הדרגתי בשביל לא להכנס לסטרס ולא לפגוע בחילוף חומרים בצורה קיצונית וכל פעם שתתקע תוכל לשנות משהו כדי לרדת עוד זה נראה כמו תפריט סופי של מישהו שהגיע ל12% ושואף נמוך יותר

אני זוכר אותך שאמרת שאתה 22-20 אחוזי שומן חבל מאוד להכנס לדל פחמימה במיוחד שאתה מתחיל להתאמן ואתה נמצא במצב שאתה אפילו יכול לעלות מסת שריר תוך כדי חיטוב

חיטוב זה מאזן קלורי שלילי וגם עם 200 פחמימה אפשר לחטב

אני כבר שבועיים על 120 פחמימה ויורד באחוזי שומן בסבבה בלי לענות את עצמי ואני באחוז שומן נמוך
אחרי איזה שיפוץ יוצא לי 164 חלבון 82 פחמימה ו62 שומן.. הבעיה שהגירעון הקלורי גדול מדי..

אחרי איזה שיפוץ יוצא לי 164 חלבון 82 פחמימה ו62 שומן.. הבעיה שהגירעון הקלורי גדול מדי..
בשביל זה אתה חייב להוסיף
חלבון-מספיק
פחמימה-תתחיל מ150
שומן-כל השאר

אתה תראה שתרד יפה ובלי לענות את עצמך ותוכל להוסיף גם אירובי בכיף

דל פחמימה קיצוני יגרום לך להרגיש כמו סמרטוט רצפה

• פותח/ת השרשור
בשביל זה אתה חייב להוסיף
חלבון-מספיק
פחמימה-תתחיל מ150
שומן-כל השאר

אתה תראה שתרד יפה ובלי לענות את עצמך ותוכל להוסיף גם אירובי בכיף

דל פחמימה קיצוני יגרום לך להרגיש כמו סמרטוט רצפה
קיצוני ? מעל 100 אי אפשר לקרוא לזה אפילו דל חח
https://www.lbs.co.il/threads/57572/

למה לא טוב להתחיל מהדל? .יש אנשים שזה יותר נוח להם יש אנשים שמגיבים חרא לאינסולין או שלא מרגישים טוב עם פחמימות ומרגישים נהדר עם שומן וחלבון אם הוא יוכל להסתגל או שיותר נוח לו אני לא מבין מה הבעיה

למה לא טוב להתחיל מהדל? .יש אנשים שזה יותר נוח להם יש אנשים שמגיבים חרא לאינסולין או שלא מרגישים טוב עם פחמימות ומרגישים נהדר עם שומן וחלבון אם הוא יוכל להסתגל או שיותר נוח לו אני לא מבין מה הבעיה
פשוט לא יהיה הבדל משמעותי בין גירעון שלילי של 500 עם 300 גרם פחמימה לבין כזה עם 20 גרם פחמימה באחוזי שומן גבוהים. חבל סתם לסבול ולתפקד חרא באימונים (בעיקר כשיש לך 6 אימונים בשבוע), כי אתה חושב שאתה מגיב חרא לאינסולין (מה זה בכלל אומר?). החסרונות רבעם והיתרונות מעטים (אם בכלל).

פשוט לא יהיה הבדל משמעותי בין גירעון שלילי של 500 עם 300 גרם פחמימה לבין כזה עם 20 גרם פחמימה באחוזי שומן גבוהים. חבל סתם לסבול ולתפקד חרא באימונים (בעיקר כשיש לך 6 אימונים בשבוע), כי אתה חושב שאתה מגיב חרא לאינסולין (מה זה בכלל אומר?). החסרונות רבעם והיתרונות מעטים (אם בכלל).
יש אנשים שמגיבים טוב יותר לשומן מאשר פחמימה (אני אחד מהם ) מעדיף שומן כאנרגיה ולא פחמימה כאנרגיה למרות מה שאומרים על דל פחמימה שיש ירידה בכוח וחרא באימונים אני מתפקד ומרים כבד יותר .. כולסטרול ושומן מעלה טסטוסטרון ואני פשוט מרגיש הרבה יותר טוב נפשית פיזית ומינית אפילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית