הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסה נקיה

• פותח/ת השרשור beest
  • פורסם בתאריך

beest

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
שלום לכולם רציתי לשאול לגבי מאסה נקיה

1 איזה תפריט היא כוללת בפנים

2 האם צריך להחליף אותה או להמשיך לרוץ איתה עד גמר המאסה

תודה לעוזרים 😃

אתה צריך להבין את ההגיון הפשוט:

גוף האדם צריך X קלוריות בשביל לתחזק את עצמו באופן שוטף. אם תצרוך X+Y כל יום, כלומר Y קלוריות יותר ממה שאתה צריך אז אתה תעלה במשקל. אם תצרוך כל יום X-Y קלוריות אז אתה תרד במשקל (זה באופן כללי ופשטני).

ה X הזה הוא ערך אחר עבור כל אדם והוא תלוי בגובה, במסה (משקל) וכו'. תפריט של 2000 קלוריות יכול להוות תפריט עליה נקיה עבור משה, זה יכול להוות תפריט עליה "מלוכלכת" עבור יצחק, וזה יכול להוות תפריט של מאזן ניטאלי עבור שלמה.

איזה אוכל לאכול, מתי לאכול, כמה לאכול זה כבר שאלה שאתה צריך להפנות לתזונאי שיבנה לך תפריט בהתאם למדדים שלך, לדברים שאתה אוהב ולסדר היום שלך.

• פותח/ת השרשור
את הקטע של מאזן קלורי חיובי ושלילי אני מבין אני יודע שבשביל לעלות אני צריך להיות בחיוב

ואלו בשביל לרדת אני צריך להיות ב שלילי

אני שואל סוגי אוכל כמו למשל אורז אבל בלי מלח או תבלינים או חזה עוף על האש

בלי תבלינים האם זה נחשב למסה נקיה האם זאת ההגדרה או צריך לאכול מספר קלוריות חיובי ולא משנה ממה

תודה

אני שואל סוגי אוכל כמו למשל אורז אבל בלי מלח או תבלינים או חזה עוף על האש

בלי תבלינים האם זה נחשב למסה נקיה האם זאת ההגדרה או צריך לאכול מספר קלוריות חיובי ולא משנה ממה
לא משנה מה תאכל בעקרון, העיקר הערכים. אם תשמור על פלוס קלורי מתון ותצמד להתפלגות הערכים הנכונה זה מסה נקייה.

יש צורך לשנות תפריט כאשר נתקעים במשקל ואז מעלים/מורידים קלוריות בתלות בתקופה (מסה /חיטוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית