הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה

• פותח/ת השרשור abc101
  • פורסם בתאריך

abc101

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם,
אני בתקופת מסה... גובה: 1.75 שוקל 64.
כרגע אני לוקח גיינר (יחס 1:4), HMB וקריאטין.

הבנתי שמומלץ גם לקחת מגנזיום... העניין הוא שלפחות לפי מה שקראתי יש כאלה שממליצים על מגנזיום ויש כאלה שממליצים על תערובת שמכילה מגנזיום עם עוד דברים כמו אבץ וכו'... קראתי גם כאן במדריכים באתר ואין מסקנה חד משמעית מה מומלץ....

מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא? (בנוסף אשמח גם לשמות של מוצרים ספציפים שכדאי לקנות, אני הולך לאיבוד במבול המוצרים והיצרנים ולכן אני מעדיף להגיע ולרכוש משהו ספציפי ולא להתחיל להתלבט בחנות)

המגנזיום הכרחי לתפקודו התקין של הגוף, שם הוא משמש כשהוא קשור לאנזימים שונים בתהליכי הפירוק והבנייה המתבצעים כל העת בגוף. הוא קשור בפעילות השרירים. חוסר במגנזיום עלול להביא לבלבול, רעד שרירי בעיקר בגפיים, שלשול, עצירות, בחילות ועד מוות.

מגנזיום נמצא בעיקר במזונות כירקות עליים ירוקים, דגנים מלאים (בעיקר בקליפתם), קטניות, אגוזים, שקדים, בננה ושוקולד מריר. המוצרים שדלים במגנזיום הם בשר, דגים, דגנים ללא קליפה ומוצרי חלב.

למה אתה חושב שאתה צריך לתסף במגנזיום ? האם יש לך חוסר במגנזיום בגוף ? במיוחד במסה אתה יכול לאכול יותר, כמובן בריא ונקי. תן לגוף שלך לקבל ויטמינים ומינרלים ממזון ותשמור על הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
אני בקושי מסיים 200 גרם עוף ביום שלם..
אני לא מסוגל לאכול הרבה... עד לפני שהתחלתי להתאמן חייתי גם מארוחה וחצי במהלך יום שלם...

אני יודע שיש אנשים שזה נראה להם מוזר ושהם כל הזמן רעבים גם עם תפריט של 3000 קלוריות...
בשבילי תפריט של 2000 קלוריות זה למתוח את קצה גבול היכולת שלי, אני אוכל כי אני מוכרח בכדי להשיג את המטרה של פיתוח גוף לא כי אני נהנה מהאוכל....

אני שואל בעיקר בגלל הכתבה הזאת
http://www.mako.co.il/video-blogs-aviv-lavi/Article-05af4a615847731006.htm
אם רצו להוסיף את זה למים כנראה שלרוב האוכלוסיה יש מחסור במגנזיום.
להבנתי בדיקת הדם יקרה לקופות החולים אחרת היא הייתה נכללת בפאנל הבדיקות הכלליות שעושים לכל האוכלוסיה בשגרה...

תקרא את התגובות בכתבה :
הכמות היומית המומלצת למגנזיום היא כ350 מ"ג
בטחינה מליאה יש 500 מ"ג מגנזיום ב100 ג', המקור העיקרי הוא עלים ירוקים.
בנוסף לכך יש תענה שיוני מגנזיום אינם זמינים לגוף, זה בערך כמו להוסיף חלודה למים בשביל ברזל.
כדי שהמגנזיום יהיה זמין הוא צריך לבוא בתרכובת עם חומצת שומן או חומצה אמינית, כפי שהוא מופיע בעלים ירוקים ובתוספים למיניהם.
את המגנזיום יעיל יותר לספק במוצרי מזון בסיסיים אותם צורכת אוכלוסיות חלשות כמו לחם. כך ימנע בזבוז עצום של מגנזיום ב99% מהמים שאינם משמשים לשתייה.

אם יש לך בעיית אכילה אתה צריך להתחיל לעבוד על זה, להסתמך על תוספי תזונה ואבקות בלבד זה פחות מומלץ מאכילה של אוכל אמיתי.
סתם טיפ שעובד אצלי, תקנה בלנדר או מוט בלנדר ותטחן את האוכל - חמאת בוטנים + קוואקר + חלב, ליד זה קוטג... תחפש דרכים קלות יותר עבורך להכניס אוכל אמיתי לגוף זה הפתרון הכי טוב עבורך.

• פותח/ת השרשור
אני נורא בעייתי באוכל ויותר מזה אני נורא בעייתי בלהכין אוכל... אין הרבה סיכוי שאני אשב להכין דברים עם בלנדר...
אני אבדוק לגבי הערכים של מגנזיום בתפריט שיש לי כרגע

רק כדי לספק את הסקרנות, להבנתי מגנזיום מגיע בתבליות משולבות עם חומצות שומן.. לא כך?

מולטי שמרכיב מגנזיום, אבץ ו B6. מסייעים לפעילות אנאבולית של השרירים ולמניעת תהליכים קטבולים ברקמת השריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית