אהלן חברים ,
לאחר תקופה ארוכה מאוד של חיטוב - משהו כמו 7-8 חודשים .
סוף סוף אפשר להגיד שהתקופה נגמרה ולהתחיל לאכול נכון בלי כל ה-"גאנ'ק פוד" שהייתי אוכל במסה האחרונה .
הנתונים שלי כרגע :
משקל : 81 ק"ג .
גובה : 1.88 מ' .
אחוז שומן : 12% .
תוכלו לראות את התפריט החדש שלי שבניתי לעצמי ואירגנתי אותו לפי השעות שאני באמת יכול לאכול בהן - כמו כן הכמויות שאתם רואים בתפריט הזה מדויקות על רמת המיליגרם - כי אני הכל מודד במשקל מטבח / ערכים של המוצרים שאני אוכל שכתוב עליהם .
להלן התפריט :
\
סך כל הערכים וכו' תוכלו לראות בטבלה למטה מתחת לכל קטגוריה . ( פחמימה , חלבון , קלוריות , שומן ) .
עכשיו אם מישהו כבר בא לכתוב פה : " אין מצב שאתה מצליח לדחוס את כל זה ביום אחד "
אז אל תטעו אני כן מצליח אני כבר על התפריט הזה 5 ימים ורוב הזמן אני אפילו די רעב ומוסיף קצת פירות וטחינה ואגוזי מלך בין לבין .
עכשיו בואו אני אראה לכם ככה בהמחשה את היום יום שלי עם תמונות של הכמויות - די השקעתי אז קחו את האשכול ברצינות .. תודה .
06:00 בבוקר -
09:00 בעבודה -
4 פרוסות לחם חיטה מלאה + גביע קוטג' ,
לצערי אין לי תמונה של זה - אבל הבנתם ת'עיקרון .
12:00 ארוחת צהריים -
15:00 ארוחה דומה שהכנתי בבית -
17:00 בדרך הביתה -
18:30 לפני אימון בחדר כושר / סתם יום ללא אימון -
בדר"כ פה אני מוסיף גם כמה אגוזי מלך שלמים -5 עד 6 אגוזי מלך , אבל לא תמיד נישאר אז לפעמים .
21:00 סיום אימון - 2 תמרים + סקופ חלבון .
אותו עיקרון אין תמונות.
22:00 ארוחה לפני השינה -
זהו חברים בערך היום יום שלי , מדי פעם אני משתדל להוסיף פרי פה או משהו בקטנה שם אבל משתדל לא לחרוג יותר מדי .
מה דעתכם האם כל הערכים והתזונה נכונים ?
הדבר היחיד שאני קצת לא סגור עליו זאת הארוחה לפני השינה . אשמח לדעתכם .
תודה רבה , ושיהיה שבוע טוב ומבורך !
לאחר תקופה ארוכה מאוד של חיטוב - משהו כמו 7-8 חודשים .
סוף סוף אפשר להגיד שהתקופה נגמרה ולהתחיל לאכול נכון בלי כל ה-"גאנ'ק פוד" שהייתי אוכל במסה האחרונה .
הנתונים שלי כרגע :
משקל : 81 ק"ג .
גובה : 1.88 מ' .
אחוז שומן : 12% .
תוכלו לראות את התפריט החדש שלי שבניתי לעצמי ואירגנתי אותו לפי השעות שאני באמת יכול לאכול בהן - כמו כן הכמויות שאתם רואים בתפריט הזה מדויקות על רמת המיליגרם - כי אני הכל מודד במשקל מטבח / ערכים של המוצרים שאני אוכל שכתוב עליהם .
להלן התפריט :
\סך כל הערכים וכו' תוכלו לראות בטבלה למטה מתחת לכל קטגוריה . ( פחמימה , חלבון , קלוריות , שומן ) .
עכשיו אם מישהו כבר בא לכתוב פה : " אין מצב שאתה מצליח לדחוס את כל זה ביום אחד "
אז אל תטעו אני כן מצליח אני כבר על התפריט הזה 5 ימים ורוב הזמן אני אפילו די רעב ומוסיף קצת פירות וטחינה ואגוזי מלך בין לבין .
עכשיו בואו אני אראה לכם ככה בהמחשה את היום יום שלי עם תמונות של הכמויות - די השקעתי אז קחו את האשכול ברצינות .. תודה .
06:00 בבוקר -
09:00 בעבודה -
4 פרוסות לחם חיטה מלאה + גביע קוטג' ,
לצערי אין לי תמונה של זה - אבל הבנתם ת'עיקרון .
12:00 ארוחת צהריים -
15:00 ארוחה דומה שהכנתי בבית -
17:00 בדרך הביתה -
18:30 לפני אימון בחדר כושר / סתם יום ללא אימון -
בדר"כ פה אני מוסיף גם כמה אגוזי מלך שלמים -5 עד 6 אגוזי מלך , אבל לא תמיד נישאר אז לפעמים .
21:00 סיום אימון - 2 תמרים + סקופ חלבון .
אותו עיקרון אין תמונות.
22:00 ארוחה לפני השינה -
זהו חברים בערך היום יום שלי , מדי פעם אני משתדל להוסיף פרי פה או משהו בקטנה שם אבל משתדל לא לחרוג יותר מדי .
מה דעתכם האם כל הערכים והתזונה נכונים ?
הדבר היחיד שאני קצת לא סגור עליו זאת הארוחה לפני השינה . אשמח לדעתכם .
תודה רבה , ושיהיה שבוע טוב ומבורך !