הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה פאוורקלין

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני לקראת תחילת תכנית SS..
אני כבר חודש מנסה ללמוד את התרגיל פאוורקלין.

בדדליפט אני שולט, סקוואט טוב, בנצ' ומילטרי פרס סבבה

מנסה ללמוד פאוורקלין כבר 7 אימונים ככה בסוף האימון אני מנסה ללמוד את הטכניקה, מאוד מסובך כמובן..
שמתי 10 בכל צד רק בשביל הגובה וככה אני מתאמן כבר 7 שבועות על הטכניקה..

ידוע שיש המון בעיות בטכניקה השאלה אם אני בכיוון וחסרים כמה שיפורים קטנים או שאני רחוק מאוד משלמות בטכניקה

אשמח שתתנו עצות :

2 אימונים שונים ו-2 זוויות שונות.

אז ברור שרחוק מלהיות טוב.. אבל אני מתעקש ללמוד את הטכניקה של הפאוורקלין ולהתחיל את התכנית SS עם התרגיל הזה..

תודה חברים

לפי מה שאני מצליח לראות.

טיפה יותר להצמיד לרגל, עליה יותר מהירה וקפיצה בבום.
מרפקים טיפה יותר גבוה

• פותח/ת השרשור
הבעיה עם המרפקים ידועה.. קשה לי לבצע את זה.. אולי צריך לעבוד על הגמישות יותר ולתרגל עוד

תודה !!

עוד תגובות?

ממה שאני רואה
הראש שלך בזווית לא בריאה. תסתכל 5 מטר קדימה ולא על המראה. זה גורם לעמוד השדרה שלך להיות במצב לא טבעי.
ההנפה שךך היא מהידיים זה היה גם אצלי במשקל נמוך. העליתי משקל וזה הסתדר. ההנפה צריכה לבוא מהאגן.
התרגיל אמור להיות פיצוץ. עולה עד מעל ברכיים ובום עשירית שניה המוט כבר למעלה.
אתה תופס את המוט על הידיים. זה עוד משהו שאתה יכול לעשות רק כי המשקל נמוך. אתה צריך לתפוס אותו על המדף שהכתף שלך מייצרת כשהיד ב90 מעלות לגוף. וכפות הידיים רק תומכות שלא יתגלגל. לא מחזיקות שום משקל.
הצעה שלי - תעלה קצת משקל ותראה שאתה לא יכול להניף עם הידיים, לתפוס עם הידיים וכו. תוריד למשקל הנמוך ביותר שאתה לא יכול לעשות את הטעויות האלה בו ומתקדם משם.

חוץ מזה סחטין על ההתמדה.

אתה עולה לקצות האצבעות מוקדם מדי, תשאר יותר זמן על מרכז כף הרגל.
אתה עומד רחב מדי.
הראק שלך מוזר, אל תנסה לבלום את המוט עם הידיים כאילו אתה הולך לעשות איתו פרס. תן לו לנחות עליך כמו בפרונט סקוואט.

נערך לאחרונה:
ממה שאני רואה הרבה אנשים שלא מבינים כלום בפאוורקלין ואולי קראו עליו בספר מייעצים לך.
כרגע זה נראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי כשקראתי את ההודעה. תוסיף משקל למוט ותצלם סרטון חדש.

פתחת את אותו נושא גם בפורום אימונים, ועכשיו שמתי לב. מחקתי שם, וזה מה שרשמתי, מצרף לכאן:

יהיה מצויין שתצרף גם סרטון של הדדליפט שלך.
הגובה נמוך, אגב, צריך גובה גבוה יותר.

בעיקרון יש שני דברים עיקריים לשפר:
1. סטאפ. יש לו 5 שלבים, קרא כאן: https://www.lbs.co.il/threads/43239/#post-540582
2. לא לתפוס את המוט בידיים, אלא על החזה, כלומר להכניס מרפקים בצורה מהירה ואגרסיבית.

אבל קח בחשבון שבכל מקרה הפאוור קלין זה תרגיל שיהיה מאוד קשה ללמוד דרך האינטרנט ו\או לבד. האידיאל הוא שתקרא את הפרק עליו בספר Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition , או שתשתמש במאמן. התרגיל מאוד טכני.

באימון הבא תעבוד על שני הסעיפים שרשמתי, ותעדכן עם סרטון חדש + סרטון של הדדליפט שלך, כי אני ממש לא חותם שאתה שולט בדדליפט טוב מבחינה טכנית, והוא הבסיס לפאוור קלין.
בכל מקרה כדאי גם שתיעזר בהוראות הצילום: https://www.lbs.co.il/threads/46/#post-532516

בהצלחה

כרגע זה נראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי כשקראתי את ההודעה.
אני מאוד מסכים איתך, אבל אני חושב שלהוסיף משקל למוט בלי לקבל שום דגש לעבוד עליו יביא הרגלים גרועים שנוצרו אך ורק מתוך אי ידיעה. הקלאסי שבהם הוא כיפוף מרפקים לפני הקפיצה, וזה מאוד קשה להפטר מזה.
זה לא כמו סקוואט שיש לך זמן ואפשרות לתקן שגיאות טכניות, בקלין זה יותר קשה כי הכל קורה מהר, לא כל הזמן אתה מייצר כוח למוט וכו'

בכל אופן אין ספק שזה נראה יותר טוב ממה שנכתב בהודעה, זו השורה התחתונה. נאחל בהצלחה 🙃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית