עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה חושב שצחקתי?איכס, ילדה בת 14? מה אתה חולה נפש?????
.
.
.
.
.
בנות 6 שליטע:kiss3:
חחח לא אני פשוט פדו... אההה, חרמ... אההה, אוהב ילדים קטנים. כן זהו, אוהב ילדים.אתה חושב שצחקתי?
![]()
עוד בערוץ 10 יעשו כתבה על זה שמפתים פה ילדים עם כדורי דיבולחחח לא אני פשוט פדו... אההה, חרמ... אההה, אוהב ילדים קטנים. כן זהו, אוהב ילדים.
בקצב הזה יסגרו את הפורום:sarcastic:עוד בערוץ 10 יעשו כתבה על זה שמפתים פה ילדים עם כדורי דיבול
נשמה היא תשבור לך ת'ג'חנון.
כבר יצא לי לשכב עם ספורטאית..היא עשתה את כל העבודה ואני פשוט ישבתי/שכבתי עצמתי עיניים ואמרתי "תודה לך אלוהים" אההה..והג׳חנון עדיין שלם 🤣😆🤪כושר לחצי מרתון???? האם הינך מרים?
לתלהכבר יצא לי לשכב עם ספורטאית..היא עשתה את כל העבודה ואני פשוט ישבתי/שכבתי עצמתי עיניים ואמרתי "תודה לך אלוהים" אההה..והג׳חנון עדיין שלם 🤣😆🤪
אההה..והג׳חנון עדיין שלם 🤣😆
היא רצה, שוחה ועושה טיולי הייקינג, סקי וכל הדברים האלה..הספורטאית שלך היא לא סקוואטרית.
אבל ביצה אחת לא שרדהלתלה
היא רצה, שוחה ועושה טיולי הייקינג, סקי וכל הדברים האלה..
אבל ביצה אחת לא שרדהצפה בקובץ המצורף 19622
מה?????????? זה אנשים אמיתיים עושים דברים כאלה???? מעניין אם מישהו מכל המגיבים באמת התחיל עם מישהי במכון ויצא משהו מזה... אני לא ניסיתי, כל הבגדי אימון הבלויים והרטובים והזיעה שמטפטפת מהפנים משום מה גורמים לי להרגיש לא מושך (וחוץ מזה אני שמן:cray:)כן. שמעתי עוד כמה סיפורים - אחת שחירבנה באחת המקלחות. ואחד שלא שם לב שהזכוכית בסאונה היבשה היא דו כיוונית, אז הוא הביא ביד לפני כל הבריכה. למכון הוא לא חזר אח"כ...אני מניח שהיו עוד, אבל זה מה שאני שמעתי.
התחלתי עם עובדת מהקפיטריה.. נחשב?מה?????????? זה אנשים אמיתיים עושים דברים כאלה???? מעניין אם מישהו מכל המגיבים באמת התחיל עם מישהי במכון ויצא משהו מזה... אני לא ניסיתי, כל הבגדי אימון הבלויים והרטובים והזיעה שמטפטפת מהפנים משום מה גורמים לי להרגיש לא מושך (וחוץ מזה אני שמן:cray:)
אההה..והג׳חנון עדיין שלם 🤣😆
בפייס לא, בקפיטריה אפשר להחשיב, השאלה אם היית ישר אחרי אימון או אחרי מקלחתהתחלתי עם עובדת מהקפיטריה.. נחשב?
ועם עוד מישהי בפייס..
לא יצא כלום משתיהן :\
ברור שאחרי... עם כל הזיעה והפאמפ 🤣😆בפייס לא, בקפיטריה אפשר להחשיב, השאלה אם היית ישר אחרי אימון או אחרי מקלחת
אני מאוד הייתי רוצה לבדוק מה היא תעשה לי 🤯אם היא שברה מקביל עם סקיני ג'ינס למרות שזה מגביל אותה, לא רוצה לדמיין מה היא תעשה לך.
😲אני יותר דואג לביצי החופש שלך.