הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על 50PULLUPS

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
אני בSS ולא מתקדם במתח בשיט, אז החלטתי לעשות את 50PULLUPS ויש לי כמה שאלות:
כתוב שאם עושים רק 4-5 מתח במבחן אז מתחילים מהסייקל של 4-5 מתח וצריך לעשות מתח שלילי, השאלה היא אם זה רק ביום הראשון לעשות שלישי או בכל ה6 ימים?
ואז אחרי שעוברים לסייקל של 6-8 עושים מתח רגיל ולא שלילי נכון?

והאם זה יפגע לי בהתאוששות? כי צריך לעשות מתח כל אימון

• פותח/ת השרשור
לרב מי שמנסה לשדרג את התוכנית ולא עושה אותה בצורה הפשוטה לא ניהיה חזק מי יודע מה...אבל מה אני יודע שיהיה בהצלחה!
אני לא מתקדם בשיט במתח כל אימון זה או שאני עושה את אותם חזרות או שאני עושה אפילו פחות
חוץ ממתח שהחלפתי בפאוור קלין לא שיניתי שום דבר אחר.. אני מעדיף לעשות מתח בשביל כוח בגב העליון וביד הקדמית

אני לא מתקדם בשיט במתח כל אימון זה או שאני עושה את אותם חזרות או שאני עושה אפילו פחות
חוץ ממתח שהחלפתי בפאוור קלין לא שיניתי שום דבר אחר.. אני מעדיף לעשות מתח בשביל כוח בגב העליון וביד הקדמית
אותה עולה במשקל גוף?
אם כן זה אתה כן מתחזק במתח כי אתה מרים יותר משקל, אם לא אז אתה לא עושה ss נכון אז חבל גם ככה.

• פותח/ת השרשור
אותה עולה במשקל גוף?
אם כן זה אתה כן מתחזק במתח כי אתה מרים יותר משקל, אם לא אז אתה לא עושה ss נכון אז חבל גם ככה.
כן אני עולה במשקל גוף
בשאר המשקלים אני עולה בסדר
התחלתי מ50 סקוואט ועכשיו אחרי חודש אני ב95
בנץ' 57.5 התחלתי מ35
דדליפט 100, הייתי תקוע על טכניקה זמן מה ועכשיו אני עובד עליה שוב אז אני לא אוכל לעלות במשקל
פרס 45
התחלתי מהמשקלים שהם לא השיא שלי ל3X5 ובמתח אני עושה 3XMAX
לדעתי עם 50PULLUPS אני אתקדם יותר מהר

• פותח/ת השרשור
אז אתה מתקדם בתח, אז אני לא מבין איפה הבעיה. אני את שלי אמרתי בנוגע לתוכנית מתח הזאת.
כי הבעיה היא שאני לא תמיד מתקדם.. לפעמים אני עושה פחות
אני אתן לתוכנית תקופת ניסיון של שבוע-שבועיים ואראה איך ההתקדמות

מתח הוא התרגיל הכי פחות חשוב בתוכנית ודווקא אליו אתה נטפל וזאת הבעיה שלך.
גם בתקופת ss שלי אני די בטוח שלא עליתי בחזרה אחת אולי אפילו ירדתי, ובכל זאת סיימתי עם 160 סקוואט שזה הרבה יותר חשוב.
אבל אתה כבר הייתה נעול על שזה הדבר הנכון עוד לפני שקיבלת חוות דעת מבעלי ניסיון אז שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מתח הוא התרגיל הכי פחות חשוב בתוכנית ודווקא אליו אתה נטפל וזאת הבעיה שלך.
גם בתקופת ss שלי אני די בטוח שלא עליתי בחזרה אחת אולי אפילו ירדתי, ובכל זאת סיימתי עם 160 סקוואט שזה הרבה יותר חשוב.
אבל אתה כבר הייתה נעול על שזה הדבר הנכון עוד לפני שקיבלת חוות דעת מבעלי ניסיון אז שיהיה לך בהצלחה.
סקוואט גבוה זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי בSS
חשוב לי כוח בכל הגוף
הייתי עושה SS חצי שנה לפני 4 חודשים בערך והתקדמתי בה חרא אבל במתח במיוחד חרא
הגעתי ל10 חזרות במתח אחרי חצי שנה
בקצב הזה זה יקרה שוב פעם
ותודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית