הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
כמה שאלות.
כשמדברים על מסה נקייה ולספור קלוריות כולם משתמשים במשקל דיגיטלי ? למה לי אין
איך זה עובד בכלל 150 גרם אורז
כמה קלוריות זה ? כמה פחמימה איך מחשבים?
עוד שאלה בהנחה והגוף שלי שורף במנוחה 1700 קלוריות מסה נקייה מבחינתי תחשב ל2600 קלוריות בערך?

ניוסי והטעייה תתחיל מ 200-300 מעל הנייטרלי ותראה את מצב העלייה.

וכן אתה תצטרך משקל בשביל לדעת כמה גרם אתה צורך מכל מוצר ואז תדע את כמות הקלוריות..

תאכל חלבון ממקורות טובים ( חזה עוף , ביצים , טונה...)

פחמימה מאורז , פירכיות , שיבולת שועל.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה ,אבל איך יודעים כמה זה 150 גרם אורז מבושל?
1700 אני שורף בלי לעשות דבר. מה הניטרלי שלי ?

אני מודד במשקל של אימא שלי שהוא לא דיגיטלי אבל האמת שיחד עם הניסיון אתה מקבל אמת מידה ואתה יודע כמה זה כל דבר פחות או יותר ואתה לא חייב להיצמד למשקל ;)

אני מודד במשקל של אימא שלי שהוא לא דיגיטלי אבל האמת שיחד עם הניסיון אתה מקבל אמת מידה ואתה יודע כמה זה כל דבר פחות או יותר ואתה לא חייב להיצמד למשקל ;)

קשה לי להאמין שאי פעם אני אדע כמה גרם אורז יש בצלחת גם אם אמדוד כל יום.

חחחח תאמין בעצמך תגיע להכל 3>

אתה סתם מתלוצץ... אני כבר שנתיים מודד משקל של אורז , חזה עוף וכולי ואני לא יכול להגיד בעל פה כמה יש בלי המשקל.. בכל מקרה גם לא מעדיף לקחת סיכון ולנחש שיש את האמצעים.

אתה סתם מתלוצץ... אני כבר שנתיים מודד משקל של אורז , חזה עוף וכולי ואני לא יכול להגיד בעל פה כמה יש בלי המשקל.. בכל מקרה גם לא מעדיף לקחת סיכון ולנחש שיש את האמצעים.

לא יודע אני אחרי 4 חודשים כבר מרגיש פחות או יותר כמויות (אם אני משתמש באותו קערות וכאלה)

• פותח/ת השרשור
יש מתחרים חלקם מאוד מפורסמים שמודדים אורז בכוסות פלסטיק.
חזה עוף תמיד חתיכה בינונית וחצי וביצה קשה
כן זה מוזר

אני לא מבין מה הבעיה לשקול?
זו פעולה שלוקחת שניות ספורות..
ככה יודעים בסוף היום בדיוק מה הערכים שהכנסנו, מי שזה חשוב לו, הפעולה של השקילה היא לא עניין בכלל.

תמיד שוקל את האוכל.
אם אתה צריך להגיע לערך קלורי מסויים, איך תגיע בלי למדוד?
לפי העין?
אפילו כשפיתוח גוף הוא בגדר תחביב.. אם עושים, אז עושים כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית