הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון צ'ינגיז מוגושקוב מניף 213, אלכסיי לובצ'ב 212+256

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
סוף סוף אני רואה תקווה ב-105+, הרוסים כבר ממש מאיימים על האיראנים:Banane36:
אלכסיי לובצ'ב מניף 212 לכסף בהנפה:

אלכסיי לובצ'ב דוחק 256 בדרך למקום ראשון בדחיקה וטוטאל (468):

אם למישהו אין פייסבוק אולי אינסטגרם יעבוד:
http://instagram.com/p/sFtcpIABJF
צ'ינגיז מוגושקוב מניף 213, שיא רוסי חדש ורק קילו פחות משיא העולם של בהדד סלימי (בהדד הניף באימונים 217):

ממתי מה שהרימו באימון זה שיא עולם?
כמה שאני יודע שיא כל הזמנים הוא 216
בכל מקרה, מטורפים..מחכה לאליפות העולם.

• פותח/ת השרשור
ממתי מה שהרימו באימון זה שיא עולם?
כמה שאני יודע שיא כל הזמנים הוא 216
בכל מקרה, מטורפים..מחכה לאליפות העולם.
רשמתי שזה קילו פחות משיא העולם. 213+1=214=שיא העולם. ציינתי גם שבהדד הניף 217 באימונים בלי קשר.
כן זה השיא של קרסטב הבולגרי. שינו מאז את קטגוריות המשקל פעמיים אז זה לא נחשב היום כשיא עולם נוכחי.

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה, אבל בסרטון של צ'ינגיז, אין סיכוי שהוא נפצע שם ? הרגל שלו קרסה בצורה מפחידה
הוא לא רשם כלום על פציעה באינסטגרם ולא ראיתי משהו על פציעה שלו. מפעם אחת קשה להיפצע, ברגע שזה על בסיס קבוע זה בעייתי.

ראיתי את ה241. קיצר, יש לו עד נובמבר זה עוד חודשיים אני לא בטוח שהוא יצליח לעלות עד 250 אבל 245 בתחרות יהיה מטורף ואם הוא יניף 200 אז בכללללללללללל

אלוף עולם בהרמת משקולות, הרוסי אלכסיי לובצ'ב, הושעה על ידי האיגוד העולמי אחרי שנכשל בבדיקת סמים שנערכה לו.
לפני כחודש שבר שיא עולם באליפות העולם ביוסטון, במסגרת קטגוריית משקלים מעל 105 קילוגרם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית