הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חדש שאני עושה עזרה

Starik3

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי התחלתי לפני 4 חודשים אימון של חיטוב ירדתי כבר 7 קילו אבל ירדתי המון שריר לפני זה הייתי במסה ועליתי המון הדיאטנית שלי אמרה לי עכשיו לעשות 3 אירובי ו2 משקולות בשביל לשמר את מה שיש. נראה לכם מספיר לעשות באימון.
גב -3 תרגילים -3סטים-12 חזרות
חזה-גם 3 תרגילים 3 סטים. 12 חזרות
רגליים 4 תרגילים 3 סטים 15 חזרות
וכתפיים 2 תרגילים של 3 ו12
הצעות שיפורים ??

אהלן(אני מנחש: אריק?) וברוך הבא לפורום

דבר ראשון- אני לא רוצה לבאס אותך אבל שתדע שלדיאטנית שלך אין מושג. אם היא הייתה תזונאית ספורט עוד הייתי חושב שאולי יש לה מושג. זה כמעט כמו שאני אתן עכשיו לרופא משפחה לעשות ניתוח לב לבנאדם. אין לו מושג או ניסיון איך לעשות זאת והוא לא מתמחה בנושא - ככה הדיאטניות לסוגיהן. אין לי מושג למה היא אמרה לך לעשות 2 אימוני כוח בשבוע, זה ממש לא מספיק.

באשר לתוכניות כ-כלל- משו שהפורום הזה שם לעצמו כאן כעיקרון: אנחנו עובדים עם תרגילים שנקראים "תרגילים מורכבים" כלומר תרגילים שמשלבים כמה שרירים בתרגיל אחד. ובשונה מתכניות חדר כושר סטנדרטיות אנחנו מורידים את מספר החזרות בתרגילים ומעלים את המשקלים כך שנראה השתפרות הדרגתית משבוע לשבוע.

באשר לתכנית שלך כמו שהבנת התכנית מורכבת מיותר מדי חזרות(15-12), כמו כן היא עמוסה מאוד בתרגילים(קח לדוגמא רגליים שאתה עושה 4 תרגילים בשבילם).

מה שאני ממליץ לך בתור התחלה כמו שאני ממליץ לכל בנאדם שמגיע לכאן לראשונה: להתחיל לקרוא, ללמוד וליישם את החומר.
יש לך בסרגל כלים למעלה בכתום "כפתור" שנקרא "מאמרים", כנס אליו. יהיה לך שורת חיפוש למעלה משמאל, תרשום "חיטוב" ותתחיל ללמוד את כל המאמרים שקשורים לנושא.

https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

כמו כן יש לך תכנית FBW שהיא תכנית לכל הגוף(Full Body Workout) קח אותה ותתחיל ללמוד את התרגילים העיקריים שבה.

Back
למעלה תחתית