דיון שומן משיבולת שועל/קוט'ג להחשיב בתפריט ?

nightkiller

משתמש מתחיל
76
9
נק' מוניטין:
17
76
9
צריך להגיע בתפריט לשומן בשווי למשקל גוף בגרמים
השאלה היא אם אני מחשיב שומנים שונים כמו קוטג' ושיבולת שועל או רק אגוזים שמן זית וכו,

בטח שמחשיב זה גם אמור להיות רוב השומן שלך השומנים מאגוזים ושמן זית משלימים לכמות היומית

וחלבונים ממאכלים מהצומח להחשיב? (נגיד באדממה אני יודע שזה חלבון מלא)
וגם נגיד משיבולת שועל אני לא יודע אם להחשיב את החלבון

וחלבונים ממאכלים מהצומח להחשיב? (נגיד באדממה אני יודע שזה חלבון מלא)
וגם נגיד משיבולת שועל אני לא יודע אם להחשיב את החלבון
כן, מחשבים הכול. רק תדאג שרוב החלבון שלך יגיע ממקורות מלאים (בשר, עוף, ביצים, גבינות וכו')

שיבולת כן קוטג לא זה לא שומן רווי לפי מה שידוע לי
אין קשר בין סוג חומצות השומן לחישוב כמות השומן בתפריט.
ושומן רווי זה בדרך כלל שומן מהחי. השומן בקוטג' הוא ברובו שומן רווי.
למה סתם לקשקש?

קוטג תוסף ל10 אחוז שומן
אין קשר בין סוג חומצות השומן לחישוב כמות השומן בתפריט.
ושומן רווי זה בדרך כלל שומן מהחי. השומן בקוטג' הוא ברובו שומן רווי.
למה סתם לקשקש?
א אני אומר מה שידוע לי זה קהילת פרומים שבה כול אדם משתף את דעתו , אם אני טועה אפשר לתקן , תתנהג כמו אדם .
ב ' אני מתכוון שבשביל להגיע ל10% ערכים משומן רווי בשביל לשמור על רמת טסט בריאה , שומן מקוטג לא תופס . שזאת הסיבה העיקרית שהוא שואל אני מניח , ברור ששומן זה שומן וחלבון זה חלבון.
ברור ששומן מקוטג הוא שומן .
תן לי מקור לכך שהשומן בקוטג הוא ברובו רווי .

קוטג תוסף ל10 אחוז שומן

א אני אומר מה שידוע לי זה קהילת פרומים שבה כול אדם משתף את דעתו , אם אני טועה אפשר לתקן , תתנהג כמו אדם .
ב ' אני מתכוון שבשביל להגיע ל10% ערכים משומן רווי בשביל לשמור על רמת טסט בריאה , שומן מקוטג לא תופס . שזאת הסיבה העיקרית שהוא שואל אני מניח , ברור ששומן זה שומן וחלבון זה חלבון.
אתה ממשיך לקשקש. הוא רוצה לבנות תפריט תזונה המחשב קלוריות המגיעות מחלבונים, שומנים ופחמימות. בלי קשר לאחוזים מתוך השומן שיהיה רווי.
http://www.fitday.com/fitness-artic...eating/the-nutrition-of-cottage-cheese.html#b
http://www.emetaheret.org.il/2013/03/09/ועכשיו-האמת-על-הקוטג-שתנובה-מעדיפה-של/
על אף שכתבו שם שטויות בנוגע לכך ששומן רווי הוא מזיק, נאמר שם גם שרוב השומן בקוטג' הוא רווי.

בוא נסכם את זה במשפט אחד, כל דבר שמשכיל קלוריות ונכנס לך לפה ביום - מחושב בתפריט.

הדבר היחיד שמיותר להכניס לתפריט במסה זה ירקות ירוקים כל דבר אחר לספור

יש כאלה שלא סופרים אף ירק זאת גם אפשרות בתנאי שאתה לא אוכל 20 ירקות ביום אלא 3-5 אפשר "להתעלם מהם" בתפריט

בניגוד למה שאמר הקודם לי, הכל צריך להחשיב, כולל ירקות אשר בקלות יכולים להכיל גם 25 גרם פחמימות לירק בודד. קחו כמה ירקות כאלו או מעט קטנים יותר וקיבלתם כמות פחמימות שאין להתעלם ממנה.

בניגוד למה שאמר הקודם לי, הכל צריך להחשיב, כולל ירקות אשר בקלות יכולים להכיל גם 25 גרם פחמימות לירק בודד!
אני אישית סופר הכל אבל יש פחות מחמירים שטוענים שלא חייב לספור ירקות כל עוד אוכלים כמות נורמלית ביום

ואיזה ירק מגיע ל25 גרם פחמימה?

אין דבר כזה "לא להחשיב", מי שלא מחשיב, פשוט עצלן או מחפש הנחות בדיאטה.
כל ירק יכול להגיע ל- 25 גרם פחמימות, הכל תלוי במשקל הירק. הירקות השורשיים למשל עתירי פחמימות ואם נדלג על האשמים המיידים כמו תפוח אדמה, בטטה וגזר, גם פלפל ירוק מכיל כמות לא מבוטלת של פחמימות.

אין דבר כזה "לא להחשיב", מי שלא מחשיב, פשוט עצלן או מחפש הנחות בדיאטה.
כל ירק יכול להגיע ל- 25 גרם פחמימות, הכל תלוי במשקל הירק. הירקות השורשיים למשל עתירי פחמימות ואם נדלג על האשמים המיידים כמו תפוח אדמה, בטטה וגזר, גם פלפל ירוק מכיל כמות לא מבוטלת של פחמימות.
ברור שתפוחי אדמנ ובטטות להחשיב זה יותר מקור פחמימה מאשר ירק בהגדרה

אבל בן אדם שאוכל 2-3 מלפפונים ועגבנייה ביום לא חושב שחייב ךחשב את זה במיוחד במסה

אני אישית בחיטוב מחשב כל גרם מלפפןן אבל רוב האנשים אפילו פה יגידו שזאת הגזמה

קוטג תוסף ל10 אחוז שומן

שומן מהחי הוא שומן רווי.
ולא הבנתי מה הכוונה שלך ב-10% ערכים משומן רווי. מה רע בשומן רווי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית