הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש מתיחה בסקוואט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני עושה סקוואט HB ואני לא מרגיש מתיחה בהאמסטרינג וגם אין לי באונס , מה הבעיה ? להעלות סרטון שרואים מהצד ?

אין דבר כזה אפקטיבי. יש היי באר ולואו באר, תבחר אחד ותשתפר בו.
SS במקור נועדה להיות עם לואו באר למרות שזה לא ממש משנה.
אני עושה היי באר כי לואו באר לא נוח לי בכלל על הגב ויש לי גוד מורנינג שאני לא מצליח להימנע ממנו
אז אני עושה כרגע היי באר, אני אנסה לעשות את מה שאמרת אימון הבא, תודה

• פותח/ת השרשור
תרים קצת אצבעות בנעל, אתה תבין איך
ניסיתי כמוך עד שאני נוגע בשוקיים עם גב יחסית אופקי והיה לי BUTT WINK איך אני מסדר את זה ? צריך סרטון ? אני מבין שאתה יודע איך זה נראה , יכול להיות כי לא התאמצתי להחזיק גב ?
ודרך אגב בצורה שהראת היה לי הרבה יותר קשה זה לגיטימי ?

ניסיתי כמוך עד שאני נוגע בשוקיים עם גב יחסית אופקי והיה לי BUTT WINK איך אני מסדר את זה ? צריך סרטון ? אני מבין שאתה יודע איך זה נראה , יכול להיות כי לא התאמצתי להחזיק גב ?
ודרך אגב בצורה שהראת היה לי הרבה יותר קשה זה לגיטימי ?
יש דברים שלי לראות אין לי איך לעזור

• פותח/ת השרשור
יש דברים שלי לראות אין לי איך לעזור
כנראה בגלל שירדתי הכי עמוק שאפשר (כמו בסרטון שלך) דרך אגב למה לא פשוט לשבור מקביל ? למה צריך לרדת כזה עמוק ?

נערך לאחרונה:
כנראה בגלל שירדתי הכי עמוק שאפשר (כמו בסרטון שלך) דרך אגב למה לא פשוט לשבור מקביל ? למה צריך לרדת כזה עמוק ?
היה לי הסבר בוטה מאוד בשבילך אבל אחסוך את זה...
בדיוק מאותה סיבה שלא מנקים חצי בית. זה טווח תנועה שיש לך - אין סיבה להתעלם ממנו.

• פותח/ת השרשור
היה לי הסבר בוטה מאוד בשבילך אבל אחסוך את זה...
בדיוק מאותה סיבה שלא מנקים חצי בית. זה טווח תנועה שיש לך - אין סיבה להתעלם ממנו.
אבל הוא גורם להוריד משקל, המטרה זה כוח לא לעבוד על הרגליים בצורה הכי טובה שאפשר

אם אתה מתכוון להתחרות אי פעם בפאוורליפטינג, לדעתי - אין צורך לרדת ATG ואפשר להסתפק בשבירת מקביל.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית