נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני עושה סקוואט HB ואני לא מרגיש מתיחה בהאמסטרינג וגם אין לי באונס , מה הבעיה ? להעלות סרטון שרואים מהצד ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה היי באר כי לואו באר לא נוח לי בכלל על הגב ויש לי גוד מורנינג שאני לא מצליח להימנע ממנואין דבר כזה אפקטיבי. יש היי באר ולואו באר, תבחר אחד ותשתפר בו.
SS במקור נועדה להיות עם לואו באר למרות שזה לא ממש משנה.
ניסיתי כמוך עד שאני נוגע בשוקיים עם גב יחסית אופקי והיה לי BUTT WINK איך אני מסדר את זה ? צריך סרטון ? אני מבין שאתה יודע איך זה נראה , יכול להיות כי לא התאמצתי להחזיק גב ?תרים קצת אצבעות בנעל, אתה תבין איך
יש דברים שלי לראות אין לי איך לעזורניסיתי כמוך עד שאני נוגע בשוקיים עם גב יחסית אופקי והיה לי BUTT WINK איך אני מסדר את זה ? צריך סרטון ? אני מבין שאתה יודע איך זה נראה , יכול להיות כי לא התאמצתי להחזיק גב ?
ודרך אגב בצורה שהראת היה לי הרבה יותר קשה זה לגיטימי ?
כנראה בגלל שירדתי הכי עמוק שאפשר (כמו בסרטון שלך) דרך אגב למה לא פשוט לשבור מקביל ? למה צריך לרדת כזה עמוק ?יש דברים שלי לראות אין לי איך לעזור
היה לי הסבר בוטה מאוד בשבילך אבל אחסוך את זה...כנראה בגלל שירדתי הכי עמוק שאפשר (כמו בסרטון שלך) דרך אגב למה לא פשוט לשבור מקביל ? למה צריך לרדת כזה עמוק ?
אבל הוא גורם להוריד משקל, המטרה זה כוח לא לעבוד על הרגליים בצורה הכי טובה שאפשרהיה לי הסבר בוטה מאוד בשבילך אבל אחסוך את זה...
בדיוק מאותה סיבה שלא מנקים חצי בית. זה טווח תנועה שיש לך - אין סיבה להתעלם ממנו.
לא מתכנן , מתאמן בשביל הכיף ולהתחזקאם אתה מתכוון להתחרות אי פעם בפאוורליפטינג, לדעתי - אין צורך לרדת ATG ואפשר להסתפק בשבירת מקביל.
אני עושה HB , לואו באר מרגיש לי לא טוב בכתףאפשר להרחיב פיסוק (בהנחה ועושים LB).