עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שרירי וגדול ?בהצלחה!
אני גם מעולם לא חיטבתי, מבסוט מהמסה הנוכחית והאחוז שומן (19-20) וטוב לי. מקווה מאוד לא לגמור כמוך...😃
לא אמרתי שאני שמן. פשוט מעוניין לעשות ניסיון ולחטב לרמה גבוהה יותר.מה יש לך לחטב? אתה גדול ואתה גם לא כזה שמן, יש לך אפילו קוביות.. יש עלייך קצת נוזלים וקצת שומן. במילא להיות חטוב זה לבנות, הכי יפה וכיף זה להיות גדול, שרירי, לאכול טוב והרבה וללחוץ הרבה..
וגם יש לך מותן צרה בטירוף כשתהיה שמן בטטה שהבטן עוברת את החזה-תחטב
התמונות באלבום מאוד חדשות. כשיהיה שינוי מהותי אעדכן... 😃תביא תמונה עדכנית
אפשר לקרא למה שעשיתי משחק עם האוכל... מדי עובר לגירעון, מוריד פחמימה וכו'. חיטוב כחיטוב, עם מטרה סופית ושנמשך ומצליח לא היה.בהצלחה תום! הופעתי לראות שאף פעם לא עשית חיטוב..
😃
אתה מתכוון לכוון לאיזה אחוז שומן מסויים? מטרות ביניים ?אפשר לקרא למה שעשיתי משחק עם האוכל... מדי עובר לגירעון, מוריד פחמימה וכו'. חיטוב כחיטוב, עם מטרה סופית ושנמשך ומצליח לא היה.
אני דוגם כרגע את ההתקדמות בתדירות גבוהה. הפחתתי מהגירעון מעט והפחמימה עדיין נמוכה. אני לא נוהג לנקוב במספרים, המראה יקבע... 😃אתה מתכוון לכוון לאיזה אחוז שומן מסויים? מטרות ביניים ?
מה המטרה שלך?עברו כמעט 3 שבועות. להגיד שהייתי פנאט בינתיים יהיה קשה (וגם שקר...🙄). בכל זאת, הפחתתי פחמימה מאוד, הייתי בגירעון קלורי ואפילו הייתי קצת חולה.
הרגשתי חלש, משקלי העבודה ירדו (בעצם רק הבנץ' והפרס, לסקוואט אין לאן לרדת וגם עם הדדליפט אני משחק) ואיבדתי כ-5kg ממשקל הגוף.
היום ניסיתי את אתגר פיט הזועם. לחצתי 72 ב-20 דקות. פתחתי עם שתי עשיריות ושמיניה ומשם הכל downhill... מסתבר שסטטוס חומצת החלב מאפשר לי ללחוץ צמדים לנצח, במנוחה של 25-35 שניות, אבל למעט הסטים הראשונים לא מעבר לכך. ככה זה בחיטוב...😭
לא מאוכזב, אני אחזור לעצמי, גם ה-RM1 (שמזמן לא בדקתי) די נשי. עכשיו תכנית סדורה ודי ברור שנסמן v על האתגר.
לאחר האימון צילמתי תחת התפאורה המדהימה של ה-Target וזו התוצאה:
תודה 🤭אתה תראה פצצה אל תפסיק .
שמת סיינטול בחזה ?
מה קרה שהפסקת לעדכן?:םסוף סוף מנהל בשייפ 😃
נראה טיל 😍