הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה המנהל שחיטב (קצת) חוזר לגדילה

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
מפלצת! דוגמא למופת 😃

שיהיה בהצלחה ידידי! שוחח איתי כשאתה באזור נשב על שווארמה.

בהצלחה!
אני גם מעולם לא חיטבתי, מבסוט מהמסה הנוכחית והאחוז שומן (19-20) וטוב לי. מקווה מאוד לא לגמור כמוך...😃

מה יש לך לחטב? אתה גדול ואתה גם לא כזה שמן, יש לך אפילו קוביות.. יש עלייך קצת נוזלים וקצת שומן. במילא להיות חטוב זה לבנות, הכי יפה וכיף זה להיות גדול, שרירי, לאכול טוב והרבה וללחוץ הרבה..
וגם יש לך מותן צרה בטירוף כשתהיה שמן בטטה שהבטן עוברת את החזה-תחטב

• פותח/ת השרשור
מה יש לך לחטב? אתה גדול ואתה גם לא כזה שמן, יש לך אפילו קוביות.. יש עלייך קצת נוזלים וקצת שומן. במילא להיות חטוב זה לבנות, הכי יפה וכיף זה להיות גדול, שרירי, לאכול טוב והרבה וללחוץ הרבה..
וגם יש לך מותן צרה בטירוף כשתהיה שמן בטטה שהבטן עוברת את החזה-תחטב
לא אמרתי שאני שמן. פשוט מעוניין לעשות ניסיון ולחטב לרמה גבוהה יותר.

בהצלחה תום! הופתעתי לראות שאף פעם לא עשית חיטוב..

😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה תום! הופעתי לראות שאף פעם לא עשית חיטוב..

😃
אפשר לקרא למה שעשיתי משחק עם האוכל... מדי עובר לגירעון, מוריד פחמימה וכו'. חיטוב כחיטוב, עם מטרה סופית ושנמשך ומצליח לא היה.

אפשר לקרא למה שעשיתי משחק עם האוכל... מדי עובר לגירעון, מוריד פחמימה וכו'. חיטוב כחיטוב, עם מטרה סופית ושנמשך ומצליח לא היה.
אתה מתכוון לכוון לאיזה אחוז שומן מסויים? מטרות ביניים ?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לכוון לאיזה אחוז שומן מסויים? מטרות ביניים ?
אני דוגם כרגע את ההתקדמות בתדירות גבוהה. הפחתתי מהגירעון מעט והפחמימה עדיין נמוכה. אני לא נוהג לנקוב במספרים, המראה יקבע... 😃

• פותח/ת השרשור
עברו כמעט 3 שבועות. להגיד שהייתי פנאט בינתיים יהיה קשה (וגם שקר...🙄). בכל זאת, הפחתתי פחמימה מאוד, הייתי בגירעון קלורי ואפילו הייתי קצת חולה.
הרגשתי חלש, משקלי העבודה ירדו (בעצם רק הבנץ' והפרס, לסקוואט אין לאן לרדת וגם עם הדדליפט אני משחק) ואיבדתי כ-5kg ממשקל הגוף.
היום ניסיתי את אתגר פיט הזועם. לחצתי 72 ב-20 דקות. פתחתי עם שתי עשיריות ושמיניה ומשם הכל downhill... מסתבר שסטטוס חומצת החלב מאפשר לי ללחוץ צמדים לנצח, במנוחה של 25-35 שניות, אבל למעט הסטים הראשונים לא מעבר לכך. ככה זה בחיטוב...😭
לא מאוכזב, אני אחזור לעצמי, גם ה-RM1 (שמזמן לא בדקתי) די נשי. עכשיו תכנית סדורה ודי ברור שנסמן v על האתגר.

לאחר האימון צילמתי תחת התפאורה המדהימה של ה-Target וזו התוצאה:

tiny.jpg

עברו כמעט 3 שבועות. להגיד שהייתי פנאט בינתיים יהיה קשה (וגם שקר...🙄). בכל זאת, הפחתתי פחמימה מאוד, הייתי בגירעון קלורי ואפילו הייתי קצת חולה.
הרגשתי חלש, משקלי העבודה ירדו (בעצם רק הבנץ' והפרס, לסקוואט אין לאן לרדת וגם עם הדדליפט אני משחק) ואיבדתי כ-5kg ממשקל הגוף.
היום ניסיתי את אתגר פיט הזועם. לחצתי 72 ב-20 דקות. פתחתי עם שתי עשיריות ושמיניה ומשם הכל downhill... מסתבר שסטטוס חומצת החלב מאפשר לי ללחוץ צמדים לנצח, במנוחה של 25-35 שניות, אבל למעט הסטים הראשונים לא מעבר לכך. ככה זה בחיטוב...😭
לא מאוכזב, אני אחזור לעצמי, גם ה-RM1 (שמזמן לא בדקתי) די נשי. עכשיו תכנית סדורה ודי ברור שנסמן v על האתגר.

לאחר האימון צילמתי תחת התפאורה המדהימה של ה-Target וזו התוצאה:

מה המטרה שלך?
כמה זמן למשוך את החיטוב ולאיזה חיטוב להגיע משהו תחרותי כזה או חיטוב קליל יותר?

ממש רואים שינוי !
עוד 3% שומן מטה וזה יהיה ממש מפלצתי!
תגיד , אתה נעזר בשורפי שומן ... (קלן , אפדרין) ?
בהצלחה - לא להפסיק!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית