סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

בעזהי"ת
הצדקה פיזיקלית? ברור שלא.
אבל אם זה מה שעוזר לליפטר להיכנס לסטאפ איכותי - ובמיוחד מבחינה קואורדינטיבית, אז זה בדיוק מה שצריך. אחת הנקודות הבעייתיות בעיני עם דדליפט, היא הצורך להיות מכווץ מלמטה. אין כאן את השלב האקסצנטרי, שעוזר לך להיכנס לתוך הכיווץ, וגם הצורך לבצע אותו ברכינה קדימה - אינו טריוויאלי. כל דרך שעוזרת לחלוף את המשוכה הזו, מומלצת.

מסכים איתך אליהו, רשמתי עוד בהודעה הראשונה שכל אחד יעשה מה שטוב לו

אין בעיה לגלגל את המוט כל עוד יודעים לעשות את זה כמו שצריך.

@MasterSplitter , ממני אתה תופס ספורטאי? אני גם עומד ליד אלכס (לא להאמין , אבל קורה...) בדעה שלו. ושקראתי את השרשור הזה הבנתי שאין פה מה להכנס אליו בכלל מבחינת הביקורת.
אגב אתה זוכר שאני הצקתי לך בנושא הגב העגול שהיה לי בדדליפט , שניסיתי לפתור אותו שהייתי תקוע איפשהו באיזור ה180 לזוג והתעקשתי על זה בסופו של דבר אחרי ששיפרתי טכניקה וכנראה שהשרירים שאמורים להתחזק בתרגיל התחזקו (ולא אלו שמפצים ברגע שאתה מושך עם גב עגול) עברתי את מחסום ה200 די מהר, סתם סיפור על עצמי ולא על מישהו אחר כדי לא להכנס לעסק הביקורתי הזה.
אני בעד להתעקש על למשוך כמו שצריך, התרגיל נועד כדי לחזק אותך בנקודות מסויימות אז למה לוותר עליהן מעצלנות? כל ספורטאי בתחילת הדרך שלו אגב, עושה דברים טכניים לגמריי "כמו שכתוב בספר" אח"כ בשלב יותר מאוחר הוא מוצא את הדרך שלו ואת הטכניקה שלו (אם הוא מספיק מנוסה) וממשיך להתקדם משם. אני לא רואה סיבה שגב של ילד בן 16 יימשוך בצורה כזאת.

1. כן אתה ספורטאי.
2. הגב העגול שלך בדדליפט לא קשור בכלל ולא נראה כמו הגב של דניאל- אתה התחלת עם סט אפ X ומשכת בפועל עם מנח Y, שהיה בדיוק הגב התחתון שלא עמד בעומס. דניאל מתחיל עם גב לא פלס מהסט אפ, מנוסה בזה, בריא ומתקדם.
3. שאתה מתקדם בדדליפט - הכל מתקדם. אם היה נתקע - היה מקום לעשות חושבים, ריסט ועבודה על חלקים ספציפיים שמפריעים להתקדמות.
4. דניאל אומנם בן 16, אבל לא התחיל למשוך מאתמול. יש לו ותק יפה בPL, התחרה ב2 תחרויות אם אינני טועה ומתאמן באחד המכונים היחידים שהמאמנים שווים התייחסות בכל הנוגע לטכניקה בדדליפט.

עכשיו הערה כללית, משום מה, כאילו לפתע פתאום יוצאים על דניאל שמושך עם גב עגול שכל שאר העולם המערבי והמתוקן - מושך עם גב ישר.

לא מעט מהליפטרים הבכירים והמוערכים בארץ מושכים עם גב עגול בצורה/רמה כזו או אחרת-
ע1שר מושך קבוע עם גב עליון עגול. שבר שיא לאחרונה.
אופק ואליאב (בסומו) מושכים בצורה די דומה, עם גב עגול תמיד. שניהם התקדמו לאחרונה.
מאור למיטב זכרוני מושך עגול מהסט אפ ובחודשים האחרונים התקדם בטירוף.

אני מאמין ששכחתי כמה, אבל אתם יודעים מה ההבדל ביניהם לבין דניאל? הם "הוכיחו" את עצמם יותר, ו"נחשבים" לס1סים שלא לעניין להעיר להם כי הם יודעים מה הם עושים. דניאל לא מחזיק בנסיון של 10 שנים ולא חווה כשלונות צורמים ופציעות, אבל הוא בחברה של אנשים שלא יניחו לו בחיים לעשות משהו שיסכן את בריאותו ואת התקדמותו כליפטר, הוא יודע את זה, הם יודעים את זה ורק כמה זבי חוטם בפורום שלא יצאו מהמחילה שלהם להתחרות בחיים - לא יודעים את זה.

הענין של גלגול המוט הוא פסיכולוגי(בסיס פיזיקלי) , מהסיבה הפשוטה שהתנועה של המוט לכיוונן "יגרום" או "יכריח" או "יקל" אותך למשוך את המוט לכיוון אחורה, ובעצם יקטין לך את המומנט. הרעיון של החוק הראשון של ניטון עומד כאן, שאני לא צריך להסביר לך. מבחינת פיזיקה החוק לא מתקיים כאן, אבל פסיכולוגית, כן.

קראתי את זה כמה פעמים ובחיי שאני לא מבין מה כתוב כאן.

הרוסיה נמצא לא מעט בתחום, ולא עיוור כידוע לי, ולכן זה ברור שהוא יודע שהוא לא מושך בצורה "אידיאלית" מבחינת סיכון לדיסקטים.
אז מי שמעיר פשוט מחפש איפה להוציא את המטענים השליליים שלו ? האם ?

סבבה, הוא לא עיוור. הוא מודע לזה שהוא מושך גרוע. ומה בדיוק הוא עושה כדי לתקן את זה? ממשיך לעשות הכל כרגיל? אומר שככה הוא מושך כי ככה הוא מושך?

1. אבל הוא בחברה של אנשים שלא יניחו לו בחיים לעשות משהו שיסכן את בריאותו ואת התקדמותו כליפטר, הוא יודע את זה, הם יודעים את זה ורק כמה זבי חוטם בפורום שלא יצאו מהמחילה שלהם להתחרות בחיים - לא יודעים את זה.

הבולשיט הכי גדול שנאמר באשכול הזה.

הרוסיה נמצא לא מעט בתחום, ולא עיוור כידוע לי, ולכן זה ברור שהוא יודע שהוא לא מושך בצורה "אידיאלית" מבחינת סיכון לדיסקטים.
אז מי שמעיר פשוט מחפש איפה להוציא את המטענים השליליים שלו ? האם ?
גם דני, ילד בן 16 שמסניף קוק להנאתו, הוא לא עיוור והוא היה לא מעט בתחום הסמים לפני שהגיע לקוק. אז מותר לו קוק. בוא ניתן לו קוק עד שהוא יתאשפז. איזה תותח, הוא הסניף שורה של 175 ס"מ. הדרך ל-250 ס"מ סלולה.

מר אלכס היקר, אדון יוסי קלמנוביץ' הוא באופן חד משמעי מאמן הPL הכי טוב בארץ, עם הכי הרבה נסיון והכי הרבה מתאמנים מתחרים.

מי אתה תגיד לי? מה עשית בכלל? מה לך ולפאוורליפטינג? את מי אימנת והצלת מפציעה? איזה אלופים ושיאנים עברו תחת קורת גגך שאתה מתיימר לזלזל באנשים האלה?

אתה ממשיך לזלזל בכולם- מתחרים מוכרים שמושכים בצורה X, מאמנים שמסכימים עם דניאל, מתחרים שמסכימים עם דניאל. האם יש בנאדם בכל העולם כולו שתכבד את דעתו?

גם דני, ילד בן 16 שמסניף קוק להנאתו, הוא לא עיוור והוא היה לא מעט בתחום הסמים לפני שהגיע לקוק. אז מותר לו קוק. בוא ניתן לו קוק עד שהוא יתאשפז. איזה תותח, הוא הסניף שורה של 175 ס"מ. הדרך ל-250 ס"מ סלולה.

אתה אמיתי שאתה משווה הישגים בסנפת קוקאין להישגים בענף ספורט?

אף אחד לא שאל אותך/אין לך שום השפעה על המעשים שלו, אז אתה לא מוביל פה שום דבר חיובי
בנוסף, לגבי סמים קיים קונצנזוס לגבי השליליות המוחלטת שלהם ולכן אתה מנפנף בזה, לגבי משיכה עם גב עגול הדעות חלוקות.
ז"א שבעולם שלי ושל דניאל, שווה למשוך עם גב עגול אם אתה מושך ככה יותר
מעבר לזה, זה יפה שאתה משחק על ה-"ילד בן 16", כאילו מה שמכתיב את המציאות זה אולי ה"חוק" שטוען שאתה מספיק בר דעת בגיל 18 בלבד

לזה אתה קורא הסבר? תחשוב שניה מה הכיוון שבו אתה מאיץ את המוט כשאתה מגלגל אותו ומה הקשר שלו לכיוון המשיכה, זה יפתח בפניך עולם חדש.

המשקל לא יושב על העקבים, הוא יושב על כל כף הרגל. כדי שהמוט יהיה צמוד לגוף אפשר פשוט להתחיל עם המוט במקום הנכון. מהפכני, אני יודע.
מה זה משנה מה הבן אדם עושה לפני ההרמה עצמה?

אוקיי, דוגמה אחרת (אם כי גם אותה תפסלו כי פיתוח גוף זה לא ספורט זה סתם חרטה שאנשים חסרי ביטחון עושים):
נער בן 18 (לא בן 16, בשבילך מר. דביבון) החליט שהוא רוצה לקחת את פיתוח הגוף שלב אחד קדימה. הוא מודרך על ידי מאמנים שעברו תחרויות, עברו סייקלים טובים, סייקלים רעים, ניסו כל חומר מכל חברה. הסייקל הראשון שלו הוא גרם וחצי טסט בשבוע,12 יחידות HGH ביום, 10 יחידות אינסולין ביום, 100 מ"ג אנאבר ביום ועוד כמה אוראליים סתם כדי לקשט.
הוא תחת פיקוח של מרי ישראל ואלופי האלופים ומפתחי גוף שמתחרים גם בחול ומאמנים עשרות אנשים. האם זה אומר שמה שהוא עושה בהכרח נכון?
@Blast סט אפ. הכנה להרמה. זה משנה הכל. לא נכנס כרגע לדיון הגלגול, אשאיר את זה למשכילים ממני.

הסבר פיזיקלי לאיך גלגול המוט עוזר (לדעתי) : הוא מביא למוט תאוצה בציר האופקי וברגע שהמוט נעצר בבת אחת כשהוא בתאוצה חלק מהאנרגיה שלא נאבדה בעצירה על ידי הכוח שהוא מפעיל מומרת לתאוצה קטנה בציר האנכי

מומנט אינרציה רלוונטי לציר התנועה, ככה שמומנט התמד בציר האופקי לא רלוונטי למשיכה(ציר אנכי)
מדובר בהעדפה נטו, לא שום יתרון מכאני, מי שטוען שכן כנראה לא למד פיזיקה בסיסית של 5 יח"ל בתיכון
אז כן למדת ממני משהו בסוף!!! 👏
תגדיר תמיד. בגדול כשאתה עולה לרזולוציה של האטום וקטן מכך החוקים מעט משתנים.
גם בגלקסיות אחרות אומרים שהפיזיקה שונה מהפיזיקה כאן(או במימדים אחרים).
בגלקסיות אחרות הפיזיקה היא בדיוק אותו הדבר.
בוא נסגור פינה(בתור מי שלמד פיזיקה 5 יח"ל ופיזיקה 1,2 ו3 באוניברסיטה): אין שום הצדקה פיזיקלית לגלגול המוט.
מחזק בתור מישהו שלמד פיזיקה 5 יח"ל לימוד, קלאסית 1 ו2,יחסות פרטית, מכניקה אנליטית, תרמית, קוונטים 1, קוונטים 2, מצב מוצק, אסטרופיזיקה, יחסות כללית, חלקיקים וגלים.
אני מאמין ששכחתי כמה, אבל אתם יודעים מה ההבדל ביניהם לבין דניאל? הם "הוכיחו" את עצמם יותר, ו"נחשבים" לס1סים שלא לעניין להעיר להם כי הם יודעים מה הם עושים. דניאל לא מחזיק בנסיון של 10 שנים ולא חווה כשלונות צורמים ופציעות, אבל הוא בחברה של אנשים שלא יניחו לו בחיים לעשות משהו שיסכן את בריאותו ואת התקדמותו כליפטר, הוא יודע את זה, הם יודעים את זה ורק כמה זבי חוטם בפורום שלא יצאו מהמחילה שלהם להתחרות בחיים - לא יודעים את זה.
אז לפי מה שאתה אומר מי שלא מתחרה לא יכול לחוות דעה וביקורת על סקוואט בנץ' ודדליפט? אלה תרגילים ששייכים רק לפווארליפטרים ורק מי שהיה בתחרות מבין מספיק כדי לעסוק בהם?

אגב, זה מזכיר לי ציטוט ידוע (לשמצה) שבא מ"ספורט" אחר:
"מי שלא עלה על במה לא עשה דבר וחצי דבר בספורט הזה"

נערך לאחרונה:
מר אלכס היקר, אדון יוסי קלמנוביץ' הוא באופן חד משמעי מאמן הPL הכי טוב בארץ, עם הכי הרבה נסיון והכי הרבה מתאמנים מתחרים.

מי אתה תגיד לי? מה עשית בכלל? מה לך ולפאוורליפטינג? את מי אימנת והצלת מפציעה? איזה אלופים ושיאנים עברו תחת קורת גגך שאתה מתיימר לזלזל באנשים האלה?

אתה ממשיך לזלזל בכולם- מתחרים מוכרים שמושכים בצורה X, מאמנים שמסכימים עם דניאל, מתחרים שמסכימים עם דניאל. האם יש בנאדם בכל העולם כולו שתכבד את דעתו?

אתה שוב חוזר על אותם טיעונים מצחיקים שלא מעניינים אותי. אני לא יודע מי זה יוסי קלמנוביץ׳ וזה לא מעניין אותי. הדעה שלך ושל כל מי שאתה מעריץ מבוססת על טיעון אחד: הוא לא נפצע כרגע ולכן הכל בסדר. ברגע שהוא יפצע נדבר.
ברגע שאני אשמע סיבה טובה למה ילד צריך למשוך בצורה מכוערת כל כך, אני אקח את המילים שלי בחזרה. את הפניה שלך לסמכות תשמור לעצמך ולחברה במעגל הפאוורליפטינג בחצר האחורית שלכם.

מה זה משנה מה הבן אדם עושה לפני ההרמה עצמה?

אם זה היה מסתכם בגלגול המוט בלבד לא הייתי אומר כלום. מבחינתי זה בזבוז אנרגיה, אבל זה פחות חשוב.

אוקיי, דוגמה אחרת (אם כי גם אותה תפסלו כי פיתוח גוף זה לא ספורט זה סתם חרטה שאנשים חסרי ביטחון עושים):
נער בן 18 (לא בן 16, בשבילך מר. דביבון) החליט שהוא רוצה לקחת את פיתוח הגוף שלב אחד קדימה. הוא מודרך על ידי מאמנים שעברו תחרויות, עברו סייקלים טובים, סייקלים רעים, ניסו כל חומר מכל חברה. הסייקל הראשון שלו הוא גרם וחצי טסט בשבוע,12 יחידות HGH ביום, 10 יחידות אינסולין ביום, 100 מ"ג אנאבר ביום ועוד כמה אוראליים סתם כדי לקשט.
הוא תחת פיקוח של מרי ישראל ואלופי האלופים ומפתחי גוף שמתחרים גם בחול ומאמנים עשרות אנשים. האם זה אומר שמה שהוא עושה בהכרח נכון?
@Blast סט אפ. הכנה להרמה. זה משנה הכל. לא נכנס כרגע לדיון הגלגול, אשאיר את זה למשכילים ממני.
מי לקח?! מה הוא לקח?!
המאמנים שלו מפגרים. הם מפגרים מאחר ואני טוען שהם מפגרים. הם גם שרלטנים. מדוע?... מאחר ואני טוען שהם כאלה. סמוך עלי...

למי שלא הבין למה התכוונתי למשל תבעטו כדור על קיר ותראו שהכדור יעלה קצת למעלה אחרי שהוא התנגש בקיר למרות שבעטתם בכיוון האופקי

הסבר פיזיקלי לאיך גלגול המוט עוזר (לדעתי) : הוא מביא למוט תאוצה בציר האופקי וברגע שהמוט נעצר בבת אחת כשהוא בתאוצה חלק מהאנרגיה שלא נאבדה בעצירה על ידי הכוח שהוא מפעיל מומרת לתאוצה קטנה בציר האנכי

למי שלא הבין למה התכוונתי למשל תבעטו כדור על קיר ותראו שהכדור יעלה קצת למעלה אחרי שהוא התנגש בקיר למרות שבעטתם בכיוון האופקי

Epic_Facepalm_5452.png

אחלה רעיון אחי, אימון הבא אני בועט במוט ואז מנגש אותו בשוקיים שלי זה בדוק יוסיף לי 20 קילו

דבר ראשון אמרתי את דעתי , למדתי 5 יחידות פיזיקה וסיימתי בציון מאוד גבוהה , לא ביססתי על שום עקרון פיזיקלי את הדעה הזאת אבל הבאתי דוגמא מחיי היום יום
למה כולם מזלזלים פה אחד בשני

בעזהי"ת

להבנתי, זו כנראה הנקודה העיקרית. כמובן, כמו שהנחש כתב - יש צורך לבצע את הטכניקה באופן נכון, וזה לא שאין לראשןהוטגירל מה לשפר.

Clipboard02324234s.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית