הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

חחחח קריפי הורס הרגת אותי,

בכל מקרה חברים תנסו לא לרדת לפסים אישיים ולהשאיר את הדיון ברמתו הראויה, אחרת יינעל וחבל , זה דיון מעניין

זה קצת קשה כשחלק מהאנשים פה רק רוצים טפיחה על השכם כי הם היו בתחרות.
זה קצת קשה שאדם שלא עשה שום דבר בתחום בחייו קורא לי

1) חלש (אבל ״עובד קשה״)
2) טיפש
3) אחד שלא יגיע לשום דבר בתחום
4) אחד שמאונן על עצמו

ועוד מנסה לשחק אותה המבוגר האחראי עם כלמיני הערות מצחיקות ושנונות .

ואז תוקף כל אחד שחושב לא כמוך (הרי אופיר חלש לא? הוא רק הרבה יותר חזק ממך)

stahp_it_by_wsmarkhenry-d64lpx9.jpg

מי זה שמוחק את התשובה הנבחרת שלי ובוחר את התגובה של קריפי הורס לתשובה נבחרת?

זה קצת קשה שאדם שלא עשה שום דבר בתחום בחייו קורא לי

1) חלש (אבל ״עובד קשה״)
2) טיפש
3) אחד שלא יגיע לשום דבר בתחום
4) אחד שמאונן על עצמו

ועוד מנסה לשחק אותה המבוגר האחראי עם כלמיני הערות מצחיקות ושנונות .

ואז תוקף כל אחד שחושב לא כמוך (הרי אופיר חלש לא? הוא רק הרבה יותר חזק ממך)

משעשע. אולי כדאי לבחון גם את ההודעות שלך ושל אופיר שהגבתי להן?
ולא קראתי לך חלש. אמרתי שהתחום הזה הוא כנראה לא העתיד שלך, וסטטיסטית אני כנראה צודק, במיוחד אם נתחשב בזה שפאוורליפטינג זה ספורט לא פופולרי במיוחד, לא ישים לך אוכל בצלחת והוא מקסימום ישאר בגדר תחביב. לגבי שתי הטענות האחרות - אני עומד מאחוריהן. אנשים חכמים פותרים בעיות כשהם מזהים אותן, לא ממשיכים עם הראש בקיר.

רוסיה לא ינסה לשנות את הטכניקה שלו כי זה מה שעובד לא ואלכס לא יפסיק לנסות להוציא את כולנו קטנים. הדיון הזה נועד לכישלון:wallbash:

ולא קראתי לך חלש. אמרתי שהתחום הזה הוא כנראה לא העתיד שלך, וסטטיסטית אני כנראה צודק, במיוחד אם נתחשב בזה שפאוורליפטינג זה ספורט לא פופולרי במיוחד, לא ישים לך אוכל בצלחת והוא מקסימום ישאר בגדר תחביב. לגבי שתי הטענות האחרות - אני עומד מאחוריהן. אנשים חכמים פותרים בעיות כשהם מזהים אותן, לא ממשיכים עם הראש בקיר.
אתה זה ש״תקפת״ עם הבני 16 הטיפשים.

שדרך אגב אני מכיר כנראה בני 16 שהם הרבה יותר חכמים ממך , וכנראה שיצליחו יותר ממך בחיים (שזה לא הישג גדול בפני עצמו כן?)

במידה ויש בעיה כלשהי זה בעיה שלי ולא שלך.

אתה זה ש״תקפת״ עם הבני 16 הטיפשים.

שדרך אגב אני מכיר כנראה בני 16 שהם הרבה יותר חכמים ממך , וכנראה שיצליחו יותר ממך בחיים (שזה לא הישג גדול בפני עצמו כן?)

במידה ויש בעיה כלשהי זה בעיה שלי ולא שלך.

די די, תפסיק עם הכעס, זה קטבולי. רוצה שאני אקנה לך אבקת חלבון? אולי זה יעזור לך להרגע קצת.

ואיך תרצה שפאוורליפטינג יהיה פופולרי כשאתה בעצם מזלזל בכל מתחרה כאן ובכל תחרות שאדם x מנסה לארגן?

אני באמת מנסה לדבר איתך בלי עוקצנות ולקבל תשובה כנה.

ואיך תרצה שפאוורליפטינג יהיה פופולרי כשאתה בעצם מזלזל בכל מתחרה כאן ובכל תחרות שאדם x מנסה לארגן?

אני באמת מנסה לדבר איתך בלי עוקצנות ולקבל תשובה כנה.

אני לא מזלזל באף אחד, אני בעד שאנשים יתחרו וכמה שיותר. הבעיה שנוצרה כאן היא שאנשים שמתחרים חושבים שהם אוטומטית מבינים יותר כי הם עלו על במה וזה מייצר אליטיזם וזלזול מהצד שלהם. אני רק מגיב לו.

ההערה לגבי הטכניקה של הדדליפט הייתה ברצינות מוחלטת. אני חושב שאין שום סיבה בעולם שילד בן 16 ימשוך בצורה כזו, ולא אכפת לי אם הוא מתחרה או לא. ומבחינתי מאמן שמרשה את זה, הוא לא מאמן שאכפת לו. לילד בן 16 יש המון שנים להתאמן ולבנות בסיס טוב בטכניקה טובה ואף אחד כאן לא ישכנע אותי שהטכניקה הזאת טובה לו. הוא בכלל לא במצב לעשות את השיקולים האלה.
אבל אני לא ספורטאי אז אני לא מבין כלום בדדליפט ולא יודע כלום על עמוד השדרה. אז מאיזה צד בא הזלזול?

אני לא מזלזל באף אחד, אני בעד שאנשים יתחרו וכמה שיותר. הבעיה שנוצרה כאן היא שאנשים שמתחרים חושבים שהם אוטומטית מבינים יותר כי הם עלו על במה וזה מייצר אליטיזם וזלזול מהצד שלהם. אני רק מגיב לו.

ההערה לגבי הטכניקה של הדדליפט הייתה ברצינות מוחלטת. אני חושב שאין שום סיבה בעולם שילד בן 16 ימשוך בצורה כזו, ולא אכפת לי אם הוא מתחרה או לא. ומבחינתי מאמן שמרשה את זה, הוא לא מאמן שאכפת לו. לילד בן 16 יש המון שנים להתאמן ולבנות בסיס טוב בטכניקה טובה ואף אחד כאן לא ישכנע אותי שהטכניקה הזאת טובה לו. הוא בכלל לא במצב לעשות את השיקולים האלה.
אבל אני לא ספורטאי אז אני לא מבין כלום בדדליפט ולא יודע כלום על עמוד השדרה. אז מאיזה צד בא הזלזול?
אז בוא נהיה כנים ונגיד שהזלזול כבר מגיע משני הצדדים כי זאת הפכה להיות מלחמת אגו.
לא אתה ולא אני מאמנים את דניאל, ולא אני ולא אתה מקבלים כסף כדי להלחם על תיקון הטכניקה שלו-הוא כבר יעשה מה שהוא חושב כי לדעתי הוא למד מהפוסט הזה גם אם זה לא נראה כך.

ובקשר לתחרויות- מה אמור להביא המשפט "החצר האחורית של אדטו"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית