הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

אז בוא נהיה כנים ונגיד שהזלזול כבר מגיע משני הצדדים כי זאת הפכה להיות מלחמת אגו.
לא אתה ולא אני מאמנים את דניאל, ולא אני ולא אתה מקבלים כסף כדי להלחם על תיקון הטכניקה שלו-הוא כבר יעשה מה שהוא חושב כי לדעתי הוא למד מהפוסט הזה גם אם זה לא נראה כך.

ובקשר לתחרויות- מה אמור להביא המשפט "החצר האחורית של אדטו"?

ברור שהזלזול מגיע משני הצדדים. אני מגיב באותו יחס שאני מקבל. וברור שבסופו של דבר הוא יחליט, אני לא אמא שלו ולא המאמן שלו.

popcorn.gif

אוקי, ואני בתור מתחרה אצל אדטו, מה אמור להסיק מזה? שאני מתחרה בארגון פח? שהתחרויות בארץ לא נחשבות?
ממש לא, אתה אמור להסיק מזה שזה שבן אדם לא התחרה לא אומר שצריך לפסול את דעתו, זה הכל. אפילו אלכס כתב כאן קודם שהוא בעד שיתחרו כמה שיותר.
זה לא נקרא לריב. היית צריך לראות מה היה הולך כאן לפני 4 שנים.
זה התחיל כדיון מעניין על ההשפעה של גלגול המוט ועבר לריב חסר תכלית על למי יש יותר גדול

אוקי, ואני בתור מתחרה אצל אדטו, מה אמור להסיק מזה? שאני מתחרה בארגון פח? שהתחרויות בארץ לא נחשבות?

לא יודע מה זה אומר ארגון פח, אבל בוא נגיד שאתה לא מתחרה מול אנשים ברמה של IPF. לא אומר שזה רע, אבל לא מספיק מפורסם כדי ש MasterSplitter יוכל לצעוק שהוא ספורטאי ולכן הוא צודק יותר.

ממש לא, אתה אמור להסיק מזה שזה שבן אדם לא התחרה לא אומר שצריך לפסול את דעתו, זה הכל. אפילו אלכס כתב כאן קודם שהוא בעד שיתחרו כמה שיותר.

זה התחיל כדיון מעניין על ההשפעה של גלגול המוט ועבר לריב חסר תכלית על למי יש יותר גדול
ב2010~ היו פה קטטות על ימין ועל שמאל, והאמת? לא רק שהיה מעניין, אלא אפשר היה ללמוד המון מהם. קטטות באינטרנט זה תורם

אז פה אני מצפה מאנשים, שיכנסו לדיון עם אנשים שיתנו להם תשובה אמיתית ולא פרץ קללות וזלזול.
ואף אחד לא מזלזל בהעברת ביקורת של משתמשים פה, אלא בצורה שזה נאמר.

לא יודע מה זה אומר ארגון פח, אבל בוא נגיד שאתה לא מתחרה מול אנשים ברמה של IPF. לא אומר שזה רע, אבל לא מספיק מפורסם כדי ש MasterSplitter יוכל לצעוק שהוא ספורטאי ולכן הוא צודק יותר.
אז מי שלא מתחרה בIPF לא נחשב?
הדיון גילה בך הרבה חרא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית