הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

לא יודע מה זה אומר ארגון פח, אבל בוא נגיד שאתה לא מתחרה מול אנשים ברמה של IPF. לא אומר שזה רע, אבל לא מספיק מפורסם כדי ש MasterSplitter יוכל לצעוק שהוא ספורטאי ולכן הוא צודק יותר.

אז ככה, הלוואי ואני אהיה מספיק זמן בתחום כדי להתחרות באנשים ברמה הזאת גם בארץ שלנו.
דבר שני, אופיר התחרה עם אנשים מהטופ העולמי אז עליו ספציפית קשה להגיד את זה.

ותשמע, אחרי הכל אנחנו עוסקים בספורט שהוא כרגע בחיתולין בארץ, אין ברירה אלא לקחת את המעט שנותנים לך ולהתחרות באיגודים גם אם הם לא הכי נוצצים ביבשת.

ותשמע, אחרי הכל אנחנו עוסקים בספורט שהוא כרגע בחיתולין בארץ, אין ברירה אלא לקחת את המעט שנותנים לך ולהתחרות באיגודים גם אם הם לא הכי נוצצים ביבשת.

ברור, לא אמרתי שלא. כבר אמרתי שאני בעד.

לא יודע מה זה אומר ארגון פח, אבל בוא נגיד שאתה לא מתחרה מול אנשים ברמה של IPF. לא אומר שזה רע, אבל לא מספיק מפורסם

ובלי שום קשר, זה לא באמת משנה מול מי אתה מתחרה, אתה מגיע עם משקל גוף מסוים ונותן טוטאל כמה שיותר גבוה, האיגוד פחות משנה את הדירוג והרמה שלך כספורטאי.

עם זה אני לא ממש מסכים. בכל ארגון אתה מתחרה בתנאים שונים שמשפיעים על הטוטאל, והדירוג שלך משתנה כי הוא תלוי בשאר הספורטאים שיש בארגון.

עם זה אני לא ממש מסכים. בכל ארגון אתה מתחרה בתנאים שונים שמשפיעים על הטוטאל, והדירוג שלך משתנה כי הוא תלוי בשאר הספורטאים שיש בארגון.
אני מדבר על העניין הזה של ספורטאי או לא ,כזכות להעביר ביקורת על אדם אחר.
ואת האמת, אנחנו כנראה מתחרים בתנאים הכי גרועים שיש כרגע. לדעתי זה יכול מכאן רק לעלות.

אני לא מזלזל באיגוד של אדטו כי התחום הוא כזה בכל העולם, אבל אני לא אוהב את הקטע של הריבוי איגודים זה באמת מטומטם לדעתי במיוחד שזה ספורט של תוצאות ולא ספורט סובייקטיבי ובכוח הופכים אותו לכזה ראה ערך ה300 שפסלו לאופק למשל, סתם חרא.
אני חושב שאם היו פה חבר'ה רציניים בלי אגו (למעלה,"הקומישינרים") היה יותר יפה לראות תחרות אחת, עם שופטים רציניים (ולא כאלו שמכירים את כל חבר'ה הקהילה, כותבים בפורומים ובפייסבוק ואז שופטים את חברים שלהם) בלי אינטרסים בכלל (במודע או בתת מודע) התחרות תחולק ל2 ציוד ובלי- וזהו. ואז יהיה אפשר להכתיר אלופים אמיתיים\יהיה תואר אחד כזה(בקטגוריית המשקל הרלוונטית) דבר כזה לדעתי יעלה את הרמה של ספורטאים וגם יוריד קצת את האגו לילדים שקצת הרימו ת'אף (שמעתי כבר על איזה 40 שיאי עולם שנשברו פה ע"י חברי הפורום מאז שהתחילו התחרויות האלו)ויגרום להם להסתכל לטווח הרבה יותר רציני ורחוק. אני חושב שאם האיגודים יתחילו להתאחד ויהיה תואר אחד ויחיד בסופו של דבר אולי יש סיכוי שהספורט הזה יהפוך לאולימפי ואם לא לאולימפי אז לתודעתי הרבה יותר.
אגב זכור לי שאופק חן וכו' טסו לחו"ל כדי להתחרות , היום אני לא רואה אף אחד בארץ שמרגיש צורך כזה (חוץ מאופיר וגם זה לדעתי מכוח הנסיבות האישיות שלו)

אגב זכור לי שאופק חן וכו' טסו לחו"ל כדי להתחרות , היום אני לא רואה אף אחד בארץ שמרגיש צורך כזה (חוץ מאופיר וגם זה לדעתי מכוח הנסיבות האישיות שלו)[/QUOTE]

אז תן י לעדכן אותך שיש כמה מאוד רציניים בעניין חו''ל

אגב זכור לי שאופק חן וכו' טסו לחו"ל כדי להתחרות , היום אני לא רואה אף אחד בארץ שמרגיש צורך כזה (חוץ מאופיר וגם זה לדעתי מכוח הנסיבות האישיות שלו)

אז תן י לעדכן אותיש כמה מאוד רציניים בעניין חו''ל[/QUOTE]

"רציניים" זה יפה, אני גם מקווה שייקרה אבל מאז לא ראיתי אף אחד אחר טס. חוץ מאופיר ותראו כמה זה קידם אותו לראות את הרמה העולמית, לשמוע ספורטאים אחרים ולהתאמן איתם, להכיר דרכים חדשות וטכניקות ותכנונים של תחרויות דיאטה וכו'. זה דבר אחד לראות את בנדיקט בסרטונים ביוטיוב ודבר אחר לגמריי להתחרות בתחרות שהוא מתחרה (סתם דוגמא)

אני בגיל 16 יצאתי לארה"ב עם נבחרת ישראל (לא רשמית) בכדורסל דאז, היינו סה"כ במשחקים שנקראים JCC מכבי גיימס. שזה מן מכביה נודדת כזאת בארה"ב, שם ראיתי ילדים בני 16 דופקים דאנקים , מהירים וחדים ברמה אחרת. הדברים האלו רק קידמו אותי ונתנו לי מוטיבציה להמשיך להתאמן ולהגיע לרמה יותר גבוהה ולא "לחיות בסרט" של הרמה בארץ.

אלו דוגמאות שאני מביא כדי לנסות להעביר את המסר שלדעתי כל ה"חברותא" הזאתי בתוך הארגון משאירה אותו ברמה "חברית" ולא ברמה "תחרותית" זה + הריבוי איגודים
ויש פה כמה חבר'ה ברמה גבוהה ופוטנציאל וחבל שייתקעו פה כי "אין לאן לשאוף יותר"

אז תן י לעדכן אותיש כמה מאוד רציניים בעניין חו''ל

"רציניים" זה יפה, אני גם מקווה שייקרה אבל מאז לא ראיתי אף אחד אחר טס. חוץ מאופיר ותראו כמה זה קידם אותו לראות את הרמה העולמית, לשמוע ספורטאים אחרים ולהתאמן איתם, להכיר דרכים חדשות וטכניקות ותכנונים של תחרויות דיאטה וכו'. זה דבר אחד לראות את בנדיקט בסרטונים ביוטיוב ודבר אחר לגמריי להתחרות בתחרות שהוא מתחרה (סתם דוגמא)

אני בגיל 16 יצאתי לארה"ב עם נבחרת ישראל (לא רשמית) בכדורסל דאז, היינו סה"כ במשחקים שנקראים JCC מכבי גיימס. שזה מן מכביה נודדת כזאת בארה"ב, שם ראיתי ילדים בני 16 דופקים דאנקים , מהירים וחדים ברמה אחרת. הדברים האלו רק קידמו אותי ונתנו לי מוטיבציה להמשיך להתאמן ולהגיע לרמה יותר גבוהה ולא "לחיות בסרט" של הרמה בארץ.

אלו דוגמאות שאני מביא כדי לנסות להעביר את המסר שלדעתי כל ה"חברותא" הזאתי בתוך הארגון משאירה אותו ברמה "חברית" ולא ברמה "תחרותית" זה + הריבוי איגודים
ויש פה כמה חבר'ה ברמה גבוהה ופוטנציאל וחבל שייתקעו פה כי "אין לאן לשאוף יותר"[/QUOTE]
צודק לגמרי, במקרה גם אני שיחקתי שנים כדורסל ומבין על מה אתה מדבר.
אבל בסדר, אנשים יעשו את ההחלטה שלהם ורק הזמן יגלה לנו מה יקרה בסוף.

אז מה אתה עושה כאן?
2cmuq0z.jpg

בסרטון דדליפט כאן היו הרבה בעיות כתוצאה מהגלגול מוט: ניתוק רחוק מהגוף/מרכז מאסה, גב תחתון עגול, פשיטת אגן מוקדמת ושימוש לא נכון ב4 ראשי ועוד כמה דברים קטנים שלא אמורים להיות במשקלי נפח.
אני הסברתי לכמה חברי׳ה בפייסבוק(רקון, מפצל) כשדיברנו, אולי זה ממש בלט לי כי אני רגיל לאמן, אבל זה בולט ותכלס דדליפט זה תרגיל די פשוט.

אישית אחרי שקראתי את ss2e בפעם הראשונה העלתי סרטונים בפורום אחר והקשבתי לעצות של כל מי שיכולתי.
עד היום אני מקשיב למי שמסתכל מהצד כשאני מרים ויודע על מה הוא מדבר.

אפשר לבחור לא להקשיב לביקורות, זה לגיטימי, אבל ביקורות לסרטונים הן רלוונטיות.
המטרה של הפורום בראש ובראשונה: שיתוף ידע, לא הפצצת כמה שיותר מוניטינים אחד לשני ולרשום ״מעריץ1״ או ״מדהים אחי!״ בתגובות.

אלכס רק במקרה התחריתי על אותה במה שנשברו בה שיאי עולם (אמיתיים) עם שורה של שיאני עולם (אמיתיים).
אם מה שיעשה לך טוב על הלב זה ה"זוהר" וה"שם" של התחרות שאני אתחרה בה - שיבושם לך.

התחרות הבאה - אליפות העולם GPA שאתחרה בה, היא אותו איגוד כמו שהיה בתחרות האחרונה. ואם היה לך מושג קלוש מה זאת תחרות, תנאי תחרות, הבדל בין מכון לתחרות - היית מפנים שדווקא בתחרויות הנוכחיות שיש בארץ - יותר קשה להביא תוצאה טובה.

לגבי השיפוט - הוא היה מחמיר לדעתי, אם יש לך הרמה ספציפית בזיונית שחברים העבירו - אתה מוזמן להוכיח שאני טועה.

לגבי הבחור שאמרת שעושה מליון קילו דדליפט - אז על אותו מטבע חבר שלי רץ 100 ב9 שניות.

לגבי שיאי עולם של איגוד - כמעט תמיד מדובר על שיאי עולם לקטגורית גיל. אני גם לא מסכים עם זה, אבל זה עדיין הישג ראוי. בדיוק בגלל זה אופק בנה טבלה של שיאי ישראל, ללא קטגוריות גיל. שם הרמה גבוהה ובשום קטגוריה - אין שיאים בזיוניים.

אם תשים לב אלכס, הנחש בדעה זהה לשלך. רק הוא בחר להתנסח כמו בנאדם, ולא להכניס למתחרים שירקו דם אצבע לעין ולקרוא לתחרות "החצר האחורית של אדטו". תאמין לי שיש ביקורות פנימיות מספיק קשות גם בלי העזרה שלך.

ועם כל הזלזול שלך, עדיין לא ענית תשובה רצינית כי אתה פשוט יודע את התשובה עליה, מי אתה שאתה יכול לבטל דעות של מתחרים ומאמנים? הדעה שלך לגיטימית מתקבלת, אבל הזלזול והביטול של כל מי שלא מסכים איתך - הזוי ומנותק מהמציאות. כמו שאני אתחיל להתווכח איתך על מחקרים במתמטיקה או פיזיקה (לא זוכר דוקטור במה יש לך) ואגיד לך שמעניין לי את התחת מה שדוקטור X ופרופסור Y אמרו, ובגלל שאין לי תואר ליד השם ולא עשיתי מחקר שעוסק בתחום שלאף אחד מחוץ לאקדמיה אכפת ממנו, אז דעתי אינה נחשבת.

אלכס רק במקרה התחריתי על אותה במה שנשברו בה שיאי עולם (אמיתיים) עם שורה של שיאני עולם (אמיתיים).
אם מה שיעשה לך טוב על הלב זה ה"זוהר" וה"שם" של התחרות שאני אתחרה בה - שיבושם לך.

התחרות הבאה - אליפות העולם GPA שאתחרה בה, היא אותו איגוד כמו שהיה בתחרות האחרונה. ואם היה לך מושג קלוש מה זאת תחרות, תנאי תחרות, הבדל בין מכון לתחרות - היית מפנים שדווקא בתחרויות הנוכחיות שיש בארץ - יותר קשה להביא תוצאה טובה.

לגבי השיפוט - הוא היה מחמיר לדעתי, אם יש לך הרמה ספציפית בזיונית שחברים העבירו - אתה מוזמן להוכיח שאני טועה.

לגבי הבחור שאמרת שעושה מליון קילו דדליפט - אז על אותו מטבע חבר שלי רץ 100 ב9 שניות.

לגבי שיאי עולם של איגוד - כמעט תמיד מדובר על שיאי עולם לקטגורית גיל. אני גם לא מסכים עם זה, אבל זה עדיין הישג ראוי. בדיוק בגלל זה אופק בנה טבלה של שיאי ישראל, ללא קטגוריות גיל. שם הרמה גבוהה ובשום קטגוריה - אין שיאים בזיוניים.

אם תשים לב אלכס, הנחש בדעה זהה לשלך. רק הוא בחר להתנסח כמו בנאדם, ולא להכניס למתחרים שירקו דם אצבע לעין ולקרוא לתחרות "החצר האחורית של אדטו". תאמין לי שיש ביקורות פנימיות מספיק קשות גם בלי העזרה שלך.

ועם כל הזלזול שלך, עדיין לא ענית תשובה רצינית כי אתה פשוט יודע את התשובה עליה, מי אתה שאתה יכול לבטל דעות של מתחרים ומאמנים? הדעה שלך לגיטימית מתקבלת, אבל הזלזול והביטול של כל מי שלא מסכים איתך - הזוי ומנותק מהמציאות. כמו שאני אתחיל להתווכח איתך על מחקרים במתמטיקה או פיזיקה (לא זוכר דוקטור במה יש לך) ואגיד לך שמעניין לי את התחת מה שדוקטור X ופרופסור Y אמרו, ובגלל שאין לי תואר ליד השם ולא עשיתי מחקר שעוסק בתחום שלאף אחד מחוץ לאקדמיה אכפת ממנו, אז דעתי אינה נחשבת.
ֿ
אתה כנראה פספסת את הנקודה או שאתה לא יודע לקרוא. הזלזול הראשוני כאן הגיע ממך ומחברים בני ה-16 שלך, לא ממני. אני סה״כ אמרתי שהגיע הזמן ללמוד למשוך טוב יותר.
אני לא צריך להיות ספורטאי כדי להעביר ביקורת על מי שלימד את הילד לעשות דדליפט. וזה היופי במתמטיקה, אין לנו טיעוני אד הומינם, וכל אחד יכול להגיד לכל אחד שהוא טועה כי אנחנו מדברים על עובדות ולא על דעות. בדיוק כמו העובדה שהדדליפט הזה גרוע.

זה קצת קשה שאדם שלא עשה שום דבר בתחום בחייו קורא לי
אתה ילד בן 16. מה אתה עשית בחיים שאתה אומר לבן אדם שמבוגר ממך במי יודע כמה שהוא לא עשה כלום בחיים? לא מכיר אישית את הבחור וזה גם לא מאוד חשוב, אבל נאמר פה כדרך אגב שיש לו דוקטורט. אני בספק אם אי פעם אתה תגיע למחצית מזה. תסיים תיכון, תעשה צבא (בטח תהיה גם ג'ובניק כדי להמשיך להתאמן) ואז אולי תוכל לדבר על מה כל אחד עשה בחיים שלו. לא עברת עשירית מהדברים שאנשים עברו פה.
תוריד את האגו שהרימו לך כי הרמת משקלים כבדים, צעקת והסנפת אמוניה, ותתחבר חזרה לחיים.
הוא רק הרבה יותר חזק ממך
אני יותר חזק מהמפקד שלי. אני יותר חזק מהמפקד שלו. ואני יותר חזק ממפקד היחידה שלי. אבל עדיין כל אחד מהם עבר יותר ממני, תרם יותר ממני, הזיע, ירק ודימם בשביל להגיע לאן שהגיע יותר ממני. צא מהסרט הזה שכוח זה הכל בחיים או אפילו פרמטר חשוב. מה תעשה כשהבוס יצעק עליך? תגיד לו "שתוק אני יותר חזק"?
אימונים זה נחמד ויפה, וזה אחלה תחביב או אפילו סגנון חיים, אבל זה לא שווה כלום בחוץ, ואני בכוונה משתמש במילה "בחוץ", כי אתה חי בבועה.
אני מאוד מקווה שיצא לך להיתקל בפוסט הזה בעוד כמה שנים. אין לך מושג כמה תצחק או אפילו תתבייש במה שכתבת כאן.
גם אתם ביטלתם כאן דעות של אחרים כי "הם לא התחרו", פתאום הדעה של הבחור מתקבלת, אך רק הזלזול לא? ברפרוף על שני העמודים הראשונים, התגובה הראשונה של coldfire הייתה עוד נייטרלית ואפילו חיובית במובן מסוים. רוסיה הוא זה שתקף, זלזל וביטל את הדברים.
לגבי ההשוואה שלך לתחום המתמטיקה, אם תגיד משהו נכון, הוא יהיה נכון גם בלי שיהיה לך דוקטורט או ללא מחקרים. אותו הסיפור במצבנו שלנו.

בשורה התחתונה, לא אוהב כשמשתמשים יותר מדי בארגומנט הזה של "אני התחרתי ואתה לא, אז אני יודע יותר טוב".
זה בולשיט טהור.
צריך לדעת לקבל ביקורת, גם אם זה לא מה שמצפים לשמוע, ככה זה בחיים לפעמים.

עצם ההשוואה של "התחרת או לא" פשוט טיפשית, כי אני אישית יכול תוך שניה לחשוב על אנשים שהתחרו לא פעם ועד היום לא יודעים לעבוד ולהרים כהלכה, אפילו כאלה שהתחרו בחו"ל(עוד ארגומנט מונפץ).
לעומת זאת...
את אלכס אני מכיר אישית, ואני יודע שהבן אדם קידם כאן בפורום הזה את התחום שכרגע כל ילד בן 15 כאן מתלהב ממנו!
אז מה שהבן אדם לא התחרה? מה זה קשור בכלל?
אני עם רקע של 5 תחרויות עדיין הייתי שואל אותו על טיפים ומבקש ממנו שישים מהצד עין ויגיד איך הסקוואט נראה.
בחיאת, חלאס לשפוט לפי "רקע תחרותי" כי זה הרבה פעמים בולשיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית