הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

חלאס לשפוט לפי "רקע תחרותי" כי זה הרבה פעמים בולשיט.
מסכים. בתור אחד שהתחרה מספר רב של תחרויות בארץ ובחו"ל (לא PL), אני מסכים בהחלט. לאדם בעל רקע תחרותי יש המון לתרום בעיקר בנוגע להתנהלות ביום התחרות ובמהלכה מאספקטים רבים, אם להשליך על PL אז לדוגמה מתי להגיע לאולם, מתי ומה כדאי לאכול לפני ובין ההרמות, מה לעשות בין ההרמות וכו'. בדברים כאלה כדאי מאוד לשמוע מישהו אם הרבה ניסיון תחרותי שיודע על מה הוא מדבר.
בנוגע לאימונים שנערכים חודשים לפני התחרות, ובפרט שמדובר על הערות טכניות, לדעתי אין לרקע תחרותי כל משמעות (כשהייתי במחנה אימונים בחו"ל ומאמן זר היה מעיר לי הערה טכנית, מעולם לא חשבתי או הרגשתי צורך לשאול אותו אם הוא בכלל התחרה. כשאני חושב על זה עכשיו זו אפילו גסות רוח. אגב, בהרבה מאוד תחומים בספורט מאמנים עם רקע תחרותי מינימלי עד אפסי, מוציאים תחת ידיהם את הספורטאים הטובים בעולם. אופיר אמר יפה מאוד קודם לכן, אם אתה מחפש מאמן טוב- אל תסתכל על השגיו, אלא על השגי תלמידיו.

אתה ילד בן 16. מה אתה עשית בחיים שאתה אומר לבן אדם שמבוגר ממך במי יודע כמה שהוא לא עשה כלום בחיים? לא מכיר אישית את הבחור וזה גם לא מאוד חשוב, אבל נאמר פה כדרך אגב שיש לו דוקטורט. אני בספק אם אי פעם אתה תגיע למחצית מזה. תסיים תיכון, תעשה צבא (בטח תהיה גם ג'ובניק כדי להמשיך להתאמן) ואז אולי תוכל לדבר על מה כל אחד עשה בחיים שלו. לא עברת עשירית מהדברים שאנשים עברו פה.
תוריד את האגו שהרימו לך כי הרמת משקלים כבדים, צעקת והסנפת אמוניה, ותתחבר חזרה לחיים.

אני יותר חזק מהמפקד שלי. אני יותר חזק מהמפקד שלו. ואני יותר חזק ממפקד היחידה שלי. אבל עדיין כל אחד מהם עבר יותר ממני, תרם יותר ממני, הזיע, ירק ודימם בשביל להגיע לאן שהגיע יותר ממני. צא מהסרט הזה שכוח זה הכל בחיים או אפילו פרמטר חשוב. מה תעשה כשהבוס יצעק עליך? תגיד לו "שתוק אני יותר חזק"?
אימונים זה נחמד ויפה, וזה אחלה תחביב או אפילו סגנון חיים, אבל זה לא שווה כלום בחוץ, ואני בכוונה משתמש במילה "בחוץ", כי אתה חי בבועה.
אני מאוד מקווה שיצא לך להיתקל בפוסט הזה בעוד כמה שנים. אין לך מושג כמה תצחק או אפילו תתבייש במה שכתבת כאן.

גם אתם ביטלתם כאן דעות של אחרים כי "הם לא התחרו", פתאום הדעה של הבחור מתקבלת, אך רק הזלזול לא? ברפרוף על שני העמודים הראשונים, התגובה הראשונה של coldfire הייתה עוד נייטרלית ואפילו חיובית במובן מסוים. רוסיה הוא זה שתקף, זלזל וביטל את הדברים.
לגבי ההשוואה שלך לתחום המתמטיקה, אם תגיד משהו נכון, הוא יהיה נכון גם בלי שיהיה לך דוקטורט או ללא מחקרים. אותו הסיפור במצבנו שלנו.
יפה שאתה מחבר דברים לא קשורים אחד לשני.
בכל זאת דוקוטורט וצבא הרי מאוד קשורים לליפטינג .

בכל מקרה @coldfire מתנצל על כל הירידות שלא קשורות לליפטינג (כמו על החיים שלך ועל הזין שלך וכו׳ ) יש לך פשוט יכולות פלא לעצבן אנשים . (שחייב לציין היו מעוצבנים כבר ממשהו שלא קשור לאשכול)

עכשיו אפשר את הדלי חלבון שלי? 😃

מצד אחד לא צריך לזלזל באלו שהולכים להתחרות או בתחרויות עצמם, כי זה מה יש כרגע ומידת האפשר יש פה רמה אירגונית יחסית טובה (אני יודע רק מסרטונים כי עדיין לא יצא לי לקפוץ לתחרות אבל זה ייקרה בפסח כנראה)
מצד שני אין לזלזל בביקורת ולהרים את האף רק כי התחרית פעם , במיוחד אם אתה ילד בלי נסיון אימוני או טכני כלשהו הרבה ספורטאים מתחילים להתחרות בגיל מסויים ומשנים אלפי גישות דעות וטכניקה על הדרך בידיי המאמנים השונים שלהם במהלך הדרך, להזכיר לכם על תקופת ׳הייל ריפטו׳ פה בפורום? אנשים חכמים יודעים לפתוח את הראש להרחיב את הידע ולקבל ביקורת במיוחד שהם ׳בתחילת הקריירה׳ שלהם.

כל הסיפור של התחרית או לא התחיל מהסיפור הפשוט של אדם שביטל, זלזל והתנשא על דעה של מנוסים וחכמים ממנו בתחום מסויים. זה לא שהדעה שלו לא נחשבת, זה הזלזול שלו באנשים אחרים הוביל לזלזול בו עצמו כפחות מנוסה כחובבן שמגיע מחוץ לתחום.

בכל מקרה @coldfire מתנצל על כל הירידות שלא קשורות לליפטינג (כמו על החיים שלך ועל הזין שלך וכו׳ ) יש לך פשוט יכולות פלא לעצבן אנשים . (שחייב לציין היו מעוצבנים כבר ממשהו שלא קשור לאשכול)

אל תדאג, עוד לא הגיע היום שבו דעה של בן אדם שאני לא מכיר באופן אישי תפגע בי.

עכשיו אפשר את הדלי חלבון שלי? 😃

בוא לאוניברסיטה, נעשה אימון דדליפט ואז תקבל.

כל הסיפור של התחרית או לא התחיל מהסיפור הפשוט של אדם שביטל, זלזל והתנשא על דעה של מנוסים וחכמים ממנו בתחום מסויים. זה לא שהדעה שלו לא נחשבת, זה הזלזול שלו באנשים אחרים הוביל לזלזול בו עצמו כפחות מנוסה כחובבן שמגיע מחוץ לתחום.

עברתי כאן על תחילת האשכול כדי לחפש איפה זלזלתי באנשים שאתה מעריץ (או שהתכוונת לעצמך?) ולא מצאתי. אבל תראה מה כן מצאתי (ציטוט של Yolandie Weir):

Dead lift used to scare me the weight seemed so heavy I failed 120kg every comp until 2012 National Push Pull where I finally cracked it and did 122.5kg on a 4th attempt. That moment I did 120kg the weight didn't seem so scary and every week I made small gains. Mid 2013 I was plagued with back injuries so progress stalled for a while, the end of 2013 I found myself with a fresh breath of wind and progress started to fly, things I had only dared dream about began to happen but I still had numbers in my head and those numbers seemed to always be at my absolute limit.

ילדה רוסיה, כוסית וחמה..מה הבעיה פשוט לקבל ביקורת אחי?
לא מזמן העליתי פה סרטון שלי מרים 210 סקוואט, לא כזה משקל גדול אומנם, אבל חבר'ה נתנו לי פה טיפים מצויינים ונקודות לשים לב אליהן.
אתה לא צריך לקבל את זה בתור פגיעה באגו או העלבה(אפילו שמר. קולדפייר נוטה לכתוב בצורה מעט בוטה הייתי אומר). להפך, לקבל את זה, ללמוד מזה וליישם את זה.
תמיד יהיה מישהו חזק יותר, חכם יותר, מהיר יותר, גדול יותר וכד'..יש מה ללמוד מכל אחד. לא רק בדדליפט, פווארליפטינג..זה טיפ טוב לחיים.

גם אתם ביטלתם כאן דעות של אחרים כי "הם לא התחרו", פתאום הדעה של הבחור מתקבלת, אך רק הזלזול לא? ברפרוף על שני העמודים הראשונים, התגובה הראשונה של coldfire הייתה עוד נייטרלית ואפילו חיובית במובן מסוים. רוסיה הוא זה שתקף, זלזל וביטל את הדברים.
לגבי ההשוואה שלך לתחום המתמטיקה, אם תגיד משהו נכון, הוא יהיה נכון גם בלי שיהיה לך דוקטורט או ללא מחקרים. אותו הסיפור במצבנו שלנו.[/QUOTE]

כל ההתפרצות של דניאל היא בגלל שזאת לא פעם ראשונה שאדם כלשהו חווה את העוקצנות של אלכס.
גם אם הוא הפעם התכוון להיות נייטרלי וחיובי זה לא מרגיש כך.

לי ולאלכס יש היסטוריה ארוכה של התנגחויות אפילו קצת אישיות ועדיין באשכול שהוא רושם דברים שאני מסכים איתם אני לא הולך איתו ראש בקיר ו׳עושה לו בכוונה׳ אלא נותן לו לייק או מגיב ומסכים איתו. כמו שהוא אמר זה סהכ פורום אימונים לא צריך לקחת כל דבר קשה ואישי כל כך...

לי ולאלכס יש היסטוריה ארוכה של התנגחויות אפילו קצת אישיות ועדיין באשכול שהוא רושם דברים שאני מסכים איתם אני לא הולך איתו ראש בקיר ו׳עושה לו בכוונה׳ אלא נותן לו לייק או מגיב ומסכים איתו. כמו שהוא אמר זה סהכ פורום אימונים לא צריך לקחת כל דבר קשה ואישי כל כך...

חלילה ראש בקיר, אבל יש פה אנשים שלא יהיו מוכנים לקבל זלזול ועוקצנות כלפי התחום שלהם וההישגים שלהם.

צודק. באת לחצר האחורית של אדטו ועשית שם סקוואט בנץ׳ ודדליפט עם מספרים לא מרשימים במיוחד. אתה ספורטאי אחי וניצחת בכל הטיעונים. ממליץ לשקול קריירה של מאמן פאוורליפטינג, אולי דן גרין יקח ממך כמה טיפים איך למשוך דדליפט מכוער.

אחרי זה תגיד שאתה לא מזלזל ואנחנו סתם יוצאים עליך... מי זה יוסי קלמנוביץ' הוא לא מעניין אותי... אתה ממש בחור זהב שרק רוצה לעזור לדניאל ולגב שלו.
עברתי כאן על תחילת האשכול כדי לחפש איפה זלזלתי באנשים שאתה מעריץ (או שהתכוונת לעצמך?) ולא מצאתי. אבל תראה מה כן מצאתי (ציטוט של Yolandie Weir):

הבאת ציטוט שיולנדי וויר נפצעה, אני לא בטוח איך זה קשור לדיון. אתה אפילו נוגד את עצמך, כי למרות הפציעה יולנדי וויר מושכת כיום עם גב הכי עגול שיש (ועדיין בטופ 5 כל הזמנים).

גם אני נפצעתי בחימום בדדליפט בנובמבר האחרון בתחרות, אולי זה גם קשור לדיון ובגלל זה דניאל צריך לנהוג בצורה מסויימת?

אגב אני לא יודע איך לא הצגתי את הטיעון הזה עד עכשיו,
אתה טוען שדניאל מושך בצורה לא תקינה טכנית.
אתה טוען שהוא צריך להפסיק ולעבוד על זה, אני טוען שהוא צריך להמשיך.

אני הייתי במצבו בדיוק (ונמצא עדיין בערך) - יש לי בעיה שהתחת שלי עולה קודם. שיניתי הרבה פעמים טכניקה, ובסבב האחרון לקראת עצימות - זה חזר שוב. בסופו של דבר - אני מרים דדליפט לא תקין טכנית. אבל את הסבב סיימתי בהצלחה עם PR לנפח ועצימות שהוביל לPR תחרותי למרות המוט שגרע מהדדליפט של כולם (וגם משלי). עכשיו מבחן התוצאה אומר - הצלחתי להשיג את המטרה שלי מבחינת מספרים, אני עדיין בריא ומתקדם בדדליפט. בדיוק בגלל זה אני אומר - דניאל צריך להמשיך לעשות מה שהוא עושה כל עוד הוא מתקדם ובריא.

אחרי זה תגיד שאתה לא מזלזל ואנחנו סתם יוצאים עליך... מי זה יוסי קלמנוביץ' הוא לא מעניין אותי... אתה ממש בחור זהב שרק רוצה לעזור לדניאל ולגב שלו.

הנה קצת מהציטוטים שלך שבאו לפני הפוסט שלי. אתה מצפה שאני לא אזלזל בך?

בשורה התחתונה די מצחיק שמי שיצא עליו כאן מושך פחות ממנו, לא התחרה מעולם ומבלבל את הביצים על דברים שהוא קרא בפורום ומעולם לא ביצע.

ביקורת זה אחלה. רק חבל שמגיעה ממישהו שהעיסוק שלו הוא לתת ביקורת, ולא להיות ספורטאי.

מי אתה תגיד לי? מה עשית בכלל? מה לך ולפאוורליפטינג? את מי אימנת והצלת מפציעה? איזה אלופים ושיאנים עברו תחת קורת גגך שאתה מתיימר לזלזל באנשים האלה?

אלכס אתה מדבר על מה שספורטאים אמורים לעשות, מה הקשר בינך לבין ספורטאי?

נכתב ע"י MasterSplitter:
הבאת ציטוט שיולנדי וויר נפצעה, אני לא בטוח איך זה קשור לדיון. אתה אפילו נוגד את עצמך, כי למרות הפציעה יולנדי וויר מושכת כיום עם גב הכי עגול שיש (ועדיין בטופ 5 כל הזמנים).

גם אני נפצעתי בחימום בדדליפט בנובמבר האחרון בתחרות, אולי זה גם קשור לדיון ובגלל זה דניאל צריך לנהוג בצורה מסויימת?

אגב אני לא יודע איך לא הצגתי את הטיעון הזה עד עכשיו,
אתה טוען שדניאל מושך בצורה לא תקינה טכנית.
אתה טוען שהוא צריך להפסיק ולעבוד על זה, אני טוען שהוא צריך להמשיך.

אני הייתי במצבו בדיוק (ונמצא עדיין בערך) - יש לי בעיה שהתחת שלי עולה קודם. שיניתי הרבה פעמים טכניקה, ובסבב האחרון לקראת עצימות - זה חזר שוב. בסופו של דבר - אני מרים דדליפט לא תקין טכנית. אבל את הסבב סיימתי בהצלחה עם PR לנפח ועצימות שהוביל לPR תחרותי למרות המוט שגרע מהדדליפט של כולם (וגם משלי). עכשיו מבחן התוצאה אומר - הצלחתי להשיג את המטרה שלי מבחינת מספרים, אני עדיין בריא ומתקדם בדדליפט. בדיוק בגלל זה אני אומר - דניאל צריך להמשיך לעשות מה שהוא עושה כל עוד הוא מתקדם ובריא.

כן, למרות הפציעות היא מושכת עם גב עגול. יש אנשים שלא לומדים. בהחלט נשמע כמו סיבה טובה שהילד ימשוך גם עם גב עגול. הקשר של זה לדיון הוא שטענת שאף אחד לא נפצע ככה ושזה לא מסכן את הילד יותר ממשיכה עם גב ישר. אני טוען שאתה טועה.

אתה אמור להיות בנאדם מלומד אקדמית, אך עדיין הטענות שלך לוקות בחוסר הגיון-

1. ספורטאית חוותה פציעה (לא צויין מה הגורם לפציעה, אגב.)
2. ספורטאית מושכת לאחר הפציעה בגב עגול.
3. ספורטאית מצטיינת ומשיגה את מטרותיה, מגיעה לטופ העולמי של כל הזמנים, תוך כדי בריאות טובה.
4. אתה טוען שהבחירה שלך למשוך עם גב עגול - שגויה.

תקרא לי טיפש עם תואר ראשון בלבד, אבל לא הבנתי איך אתה מצדיק את זה.

לגבי הפציעה שלה והשאלה שלי "האם אתה מכיר מתחרים שנפצעו פציעה רצינית מדדליפט בגב עגול?" - זה לא בהכרח קשור.
לא טענתי שלא קיימים, טענתי שעם כל הדאגה לגב עגול - לא שמעתי על מתחרים שנפצעו מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית