סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

לא העלתי טיעון הצבתי סתירה, אתה אמור לתת את הטיעון שיענה על הסתירה, ושימוש במילים לעצור עם היד, לא תופסים בעולם הזה, אני לא מתכוון ללמד אותך פיזיקה או לוגיקה לצורך העניין על גבי הפורום,

לא הצבת שום סתירה. טענת שיש שרירים שמופעלים כתוצאה מזה שאתה מגלגל את המוט שלא מופעלים אחרת. אז קדימה, תוכיח את זה.

הראתי שחוק שימור האנרגיה לא מתקיים בעוד אם תקרא את הספר ששלחתי אותך כבר לפני כמה תגובות לקרוא, תבין שהוא כן מתקיים... (ספר מספר שתיים ברשימה יהיה בנושא הלוגיקה) סתירה.
זה מתחיל להיות מביך ולרוב משלשמים לי על הזמן שלי, אז יסלח לי כבודו אם מיציתי אותו.

@scholar , לא ברור לי מה לא ברור לך בעניין דלתא האנרגיות.
בזמן גלגול המוט בכיוון האופקי מבחינתך אתה מפעיל עליו כוח שגורם לו להאיץ. עד לרגע ההרמה, קורה אחד משני דברים:

1) או שאתה מפעיל עליו כוח בכיוון הנגדי (הידיים שלך או השוקיים ברגע שהוא פוגע בהן) שגורם לו לתאוצה בכיוון המנוגד לכיוון הגלגול, עד למצב שבו וקטור המהירות שלו במישור האופקי הינו אפס. בזה לא עשית כלום שיתרום לך להרמה, ודלתא האנרגיות שלך הוא אפס. ראה ערך פה :
או פה:

2) במידה והמשקל קל לך יחסית (לצערי לא רואה את זה קורה עם משקל שמהווה לך אתגר, מנסיון שלי ומצפייה בהמון סרטונים של אנשים מנוסים פי אלף כמו אלה למעלה), אתה לא מבטל לחלוטין את המהירות שיש לו בכיוון האופקי כלפייך ומתחיל את המשיכה (מפעיל כוח במישור האנכי שמאיץ את המוט כלפי מעלה) כאשר למוט ישנו עדיין רכיב תנועה אופקי (שוב, לא תראה את זה בהרמה של משקל מקסימלי של אדם כי זה פשוט לא יעיל אנרגטית, אתה מוזמן להראות לי אחרת). במידה ואני מבין נכון, אתה חושב שהתנועה הזו מתורגמת איכשהו לתנועה אנכית, בגלל שישנו הפרש באנרגיה הנובע מהפרש באנרגיה הקינטית של המוט. סבבה, אני מסכים איתך שיש הפרש באנרגיות הקינטיות, אבל אתה צריך להסתכל על זה בצירים המתאימים. בציר האופקי עדיין יש למוט מהירות מסוימת ברגע הניתוק, אך אתה מעוניין לייצר מהירות בציר האנכי.

זה מצער שאתה מדבר איתי על אפקט של כוחות, כשהווקטור שאני מתייחס אליו הוא ווקטור המהירות שמשתנה, אם צריך שיעור פרטי אני מוכן לעשות הנחה, אם לא, תפתח ספר פיזיקה ויהיה בסדר.

אני מצטער, אך כנראה שאני אצטרך שיעור פרטי ממך, כי אני לא מבין איך וקטור כח אופקי, שהוא גם יוצר את המהירות, משפיע על הכח שבא בדיוק 90 מעלות יחסית אליו, בצורה אנכית.
אם היה שם פחות מ-90 מעלות ביניהם, אני מבין, היה היטל כלשהו של הוקטור הכמעט אופקי על הוקטור הכמעט אנכי לו, אבל זה לא קורה כי SIN0(שזאת הזווית בין וקטור הכח האופקי, לבין מערכת הצירים המקבילה לכדור הארץ) שווה אך ורק ל-0.
זה אכן די מביך בשבילך. זמן טוב לפרוש.
כן אלכס, אתה דוקטור למתמטיקה, לא לפיזיקה, מה נראה לך שאתה עושה?

אה, אתה מרשה לנו לסיים וזה?
אולי הייתי תוקפני מיידי לא יודע לאיזה צד אתה אבל באמת נחוץ להתווכח כל כך הרבה לגבי גלגול המוט לפני המשיכה? זה נראה כמו וויכוח בין מאמין ללא מאמין

אולי הייתי תוקפני מיידי לא יודע לאיזה צד אתה אבל באמת נחוץ להתווכח כל כך הרבה לגבי גלגול המוט לפני המשיכה? זה נראה כמו וויכוח בין מאמין ללא מאמין
האמת היא שכן, נחוץ.
אחרי זה כשמישהו יפתח נושא "האם גלגלול מוט עוזר בהרמה", למשל, נדע לאן לכוון אותו ונגיד לו שהנושא הזה כבר נטחן ונלעס כאן.

האמת היא שכן, נחוץ.
אחרי זה כשמישהו יפתח נושא "האם גלגלול מוט עוזר בהרמה", למשל, נדע לאן לכוון אותו ונגיד לו שהנושא הזה כבר נטחן ונלעס כאן.
או פשוט לרשום לו "תנסה ותדע" אחרי הכל זה לא עובד לכל אחד

או פשוט לרשום לו "תנסה ותדע" אחרי הכל זה לא עובד לכל אחד

את זה אפשר לרשום על כל דבר. אפשר לסגור את הפורום.
אנחנו מנסים להגיע למסקנה האם יש בזה יתרון פיזיקלי, והפיזיקה- תרצה או לא, עובדת תמיד.

אני מצטער, אך כנראה שאני אצטרך שיעור פרטי ממך, כי אני לא מבין איך וקטור כח אופקי, שהוא גם יוצר את המהירות, משפיע על הכח שבא בדיוק 90 מעלות יחסית אליו, בצורה אנכית.
אם היה שם פחות מ-90 מעלות ביניהם, אני מבין, היה היטל כלשהו של הוקטור הכמעט אופקי על הוקטור הכמעט אנכי לו, אבל זה לא קורה כי SIN0(שזאת הזווית בין וקטור הכח האופקי, לבין מערכת הצירים המקבילה לכדור הארץ) שווה אך ורק ל-0.
כן אלכס, אתה דוקטור למתמטיקה, לא לפיזיקה, מה נראה לך שאתה עושה?
שיעור פרטי זה רק לבחור שמתנשא לפניך.
איתך אני אשמח לדבר כרגיל. הוקטור האנכי אכן עובד ב 90 מעלות לכוח שמופעל על המוט כדי ליצור תנועה אופקי ולא משנה את מאזן הכוחות בציר הזה
אבל, וכמו שקורה בתנועה מעגלית בדיוק, וקטור כוח אנכי כן משנה את וקטור המהירות....
@scholar , לא ברור לי מה לא ברור לך בעניין דלתא האנרגיות.
בזמן גלגול המוט בכיוון האופקי מבחינתך אתה מפעיל עליו כוח שגורם לו להאיץ. עד לרגע ההרמה, קורה אחד משני דברים:

1) או שאתה מפעיל עליו כוח בכיוון הנגדי (הידיים שלך או השוקיים ברגע שהוא פוגע בהן) שגורם לו לתאוצה בכיוון המנוגד לכיוון הגלגול, עד למצב שבו וקטור המהירות שלו במישור האופקי הינו אפס. בזה לא עשית כלום שיתרום לך להרמה, ודלתא האנרגיות שלך הוא אפס. ראה ערך פה :
או פה:

2) במידה והמשקל קל לך יחסית (לצערי לא רואה את זה קורה עם משקל שמהווה לך אתגר, מנסיון שלי ומצפייה בהמון סרטונים של אנשים מנוסים פי אלף כמו אלה למעלה), אתה לא מבטל לחלוטין את המהירות שיש לו בכיוון האופקי כלפייך ומתחיל את המשיכה (מפעיל כוח במישור האנכי שמאיץ את המוט כלפי מעלה) כאשר למוט ישנו עדיין רכיב תנועה אופקי (שוב, לא תראה את זה בהרמה של משקל מקסימלי של אדם כי זה פשוט לא יעיל אנרגטית, אתה מוזמן להראות לי אחרת). במידה ואני מבין נכון, אתה חושב שהתנועה הזו מתורגמת איכשהו לתנועה אנכית, בגלל שישנו הפרש באנרגיה הנובע מהפרש באנרגיה הקינטית של המוט. סבבה, אני מסכים איתך שיש הפרש באנרגיות הקינטיות, אבל אתה צריך להסתכל על זה בצירים המתאימים. בציר האופקי עדיין יש למוט מהירות מסוימת ברגע הניתוק, אך אתה מעוניין לייצר מהירות בציר האנכי.

מקבל מאוד את התשובה שלך (ומודה לך על תשובה אינטיליגנטית בניגוד לכמה אנשים פה), בהרמה שהצגת אכן ניתן לראות שהמהירות מתאפסת.
יצא לי לראות לא מעט גלגולים שלא מסתיימים בעצירה מוחלטת ומכאן הבעיה עם דלתא האנרגיות, יכול להיות שההרמות הללו היו לא נכונות מבחינת טכניקה, תמיד טענתי שאני פיזיקאי יותר טוב ממתאמן :].

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית