עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שאני במין ואפילו שקלתי לקחת אבל אני אמרתי לעצמי שאני רוצה כמה שיותר טבעיאתה מבין ש''אבקה'' זה חוקי ובריא ולא נחשב מלוכלך או לכל שטות אחרת?
חחחחחחחחח ברור ;)תעלה חצי קילו בשבוע
2 קילו בחודש
תעלה נקי תאכל נקי תהיה בנזיר
קיץ הבא מוריד מחתונים של בחורות רק מלהסתכל עליהן ימלך
אם הבנתי אותך נכון אז כן הכוונה שלי היא לאכול רק אוכל במטרה להכניס חלבונים לגוף אך אני עדיין בהתלבטות בנושא זה.אתה עדין סותר את עצמך מה זה טבעי?
אתה הולך וצד את הטונה שלך או את החזה עוף?
טוב ,זה גם מה שאני עושה עכשיו .אם הבנתי אותך נכון אז כן הכוונה שלי היא לאכול רק אוכל במטרה להכניס חלבונים לגוף אך אני עדיין בהתלבטות בנושא זה.
יהיה לך קשה?טוב ,זה גם מה שאני עושה עכשיו .
אבל בקרוב כנראה יהיה לי קשה להשיג כל כך הרבה חלבונים מאוכל ואצטרך לקנות אבקה.
הארחות שלי זה בוקר גביע סקי עם פרוסת לחםיהיה לך קשה?
כמה אתה כבר שוקל 100 קילו?
מספיק 200 גרם בשר כל ארוחה (3 ארוחות) ואתה מסודר בחינת חלבון.
ואני לא מדבר על החלבון הלא מלא שנכנס לך עוד בתפריט מאורז וכל שאר הפחמימות.
תמיד אפשר לשלב טונה וקוטג זה קליל ואפשר לאכול את זה בקלות ומפוצץ בחלבון!
אוליי כשאתה מתחיל
ברמה גבוהה יותר גם על חומרים לא עולים ככה
מי כמוני יודעהאמת שעם חומרים אפשר לעלות ככה בשבוע
לא אומר שזה לא מטורף, זה כן, אבל זה כבר עולם אחר לגמרי
אתה שואל על עליה של קילו? אתה מבין שתזוזה של קילו במשקל גוף זה כלום, ויכול לשקף שינוי נוזלים בגלל שתיה או השתנה, או סתם פסולת במערכת העיכול? אל תתייחס לדברים כאלה. וחוץ מזה - תישקל בבוקר, לפני האוכל ואחרי התפנות.שלום לכולם.
ליפני שלוש שבועות העלתי תמונה שלי להערכת אחוז שומן ולפי העצות שלכם התחלתי במסה השאלה שלי היא כזו ליפני כשבוע שקלתי 68.5 והיום נישקלי שוב בצוהורים אחרי צום של 3 שעות מי ארוחת הצוהורים ואני שוקל לפי זה 69.5 זה עלייה של קילו. אני רוצה לציין שאני לא חדש כול כך בתחום אני מיתאמן למלא מישנה כי בעבר הייתי שמן עשיתי דיאטה והגעתי למשקל של 66 ק"ג מי 80 קילו אז הכושר אצלי סוג של מוטמע וכן אני עובד 3 פעמים בשבוע על כוח פלוס פעמיים אירובי ואני דועג לאכול בריא אין מתוגנים וכול השטויות האלה או דברים מתוקים עכשיו קראתי שאפשר בשבוע לעלות 0.5-0.7 ק"ג שריר זה הגיוני שעליתי לדוגמה 0.5 ק"ג שריר ו0.5 ק"ג שומן (זה אומר שאני במסה מלוכלכת כי אני רוצה להיות בכמה שיותר נקייה )
אני רוצה לציין שאני מכיר את הגוף שלי בצורה טוב מבחינת אוכל ולכן אנני עובד על פי חישוב קלוריות אבל האוכל שאני אוכל הוא בריא ובכמויות לא בשמים ואני יודע נגיד שאכלתי מספיק בשביל לעלות במשקל כי עשיתי חישוב rmr שזה סביבות 2000קלוריות. וכן אני מקפיד לאכול המון חלבונים, בכול ארוחה שלי יש אוכל עם חלבון ואחרי אימון אני אוכל קבוע טונה עם תחינה ולחם מלא (אני לא לוקח משקעות או אבקת חלבון למיניהם עובד נקי )
הנתונים שלי הם כאלה :
גיל 16.8
גובה : 169 ס"מ
משקל : 69.5
אחוז שומן לפי הערכה שלכם היא 12% מיבדיקה שעשיתי בסרט מדידה נותן 12.6%
תוסיף קוטג' ואולי עוד טונה תנסה גם חלב זה מה שהיתי עושה בצבא והיתי מסתדר מבחינת חלבון.הארחות שלי זה בוקר גביע סקי עם פרוסת לחם
טונה אחרי אימון ופרכיות
ארוחת צהריים -2 מנות בשר בצבא לרוב זה חזה עוף בין משקל של 75-100 גרם
ומלא אורז/ספגטי/תפו"א עם סלט
וארוחת ערב זה גוש חזה עוף /שוק /רגליים וירקות.
מה שתוקע אותי זה הארחות בצבא כי לפעמים יש דג או סתם משהו מגעיל וקשה עם זה