הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בתקופת מסה

דוד בן חיים

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
דוגמא למה שאכלתי היום -

upload_2014-8-30_21-55-5.png

אני שוקל 73 גובה 1.80

האם זה תקין ? או שאני צורך יותר מידי ?

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר רק אימוני כוח.
המטרה שלי להגיע ל80 קילו בשריר.

קבצים מצורפים

• upload_2014-8-30_21-53-57.png
    upload_2014-8-30_21-53-57.png
    KB 16.1 · צפיות: 263
  • פותח/ת השרשור
זה נראה טיפה יותר מידי קלוריות. יש סיבה שאתה מגיע לכל כך הרבה ?

יצא לי היום בטעות יותר מידי.
בגדול אני צורך ביום כ3000-3100 קלוריות.
זה תקין ?
זה לא יותר מידי שומן 140-160 גרם?

150 גרם חומוס זה המון.
בכל מקרה הדבר החשוב בכל תפריט זה לראות את השינוי במשקל מדי שבוע. אם אתה עולה יותר מחצי קילו בשבוע, זו כבר עלייה פחות נקייה ואז,תוריד קלוריות

• פותח/ת השרשור
150 גרם חומוס זה המון.
בכל מקרה הדבר החשוב בכל תפריט זה לראות את השינוי במשקל מדי שבוע. אם אתה עולה יותר מחצי קילו בשבוע, זו כבר עלייה פחות נקייה ואז,תוריד קלוריות

מה נחשב למשקל תקין?
200 גרם בשבוע?
תראה בעקרון אני מקפיד על תזונה של 3000-3100 קלוריות ביום עם 140 חלבונים
אבל זה גם מגיע עם 300 פחמימות+- ו140 גרם שומן במומצע.
אני אוכל נכון בכלל ?
* אני מתאמן בשיטה של יום כן ויום לא. כל אימון שעה- שעה וחצי אימוני כוח .

אני לא יודע להגיד בגרמים 2/3 כפות ליום נשמע יותר סביר. יש מקורות טובים יותר לשומן מאשר חומוס בעיקר חומוס תעשייתי.
מקובל לצרוך גרם חלבון לקילו, אבל אין בעיה לצרוך יותר שומן ממקור טוב על חשבון פחמימה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע להגיד בגרמים 2/3 כפות ליום נשמע יותר סביר. יש מקורות טובים יותר לשומן מאשר חומוס בעיקר חומוס תעשייתי.
מקובל לצרוך גרם חלבון לקילו, אבל אין בעיה לצרוך יותר שומן ממקור טוב על חשבון פחמימה

היום זה היה יוצא דופן שאכלתי 150 גרם חומוס כי לא היה לי מספיק אוכל בבוקר.
אבל בכללי מה שאמרתי לך, זה תזונה בסדר ?
* חשוב להגיד - יש לי חילוף חומרים מהיר ועליתי כ4 קילו בחודשיים האחרונים.

עלייה במשקל היא לא מטרה. המטרה היא להרים יותר משקל. אתה צריך לאכול בהתאם להתקדמות שלך במשקלי העבודה.
לדוגמא בתוכנית כמו ss מתקדמים במשקלים כל אימון אז צריך לאכול בה יותר לעומת תוכנית שבה מתקדמים פעם בשבוע.
וגם כאן, בהתחלת תוכנית אפשר להתקדם יפה כמעט בלי תוספת קלוריות. עלייה במשקל היא לא מטרה. המטרה היא להרים יותר משקל. אתה צריך לאכול בהתאם להתקדמות שלך במשקלי העבודה.
לדוגמא בתוכנית כמו ss מתקדמים במשקלים כל אימון אז צריך לאכול בה יותר לעומת תוכנית שבה מתקדמים פעם בשבוע.
וגם כאן, בהתחלת תוכנית אפשר להתקדם יפה כמעט בלי תוספת קלוריות.

2,430.06 זה הbmr .
למה המון ? לא עושים את זה בתקופת מסה ? לאכול לאכול והרבה?
תקן אותי אם אני טועה. כי אני מתחיל בכל התחום הזה.
אם אתה רוצה להיות פח זבל מהלך אז כן, צריך לאכול הרבה
מאחר ואני מאמין שהמטרה שלך היא יותר בילדינג ופחות ליפטינג, אני לא רואה סיבה לאכול כל כך הרבה (1300 קלוריות מעל הניטרלי זה הרבה). גם אם המטרה שלך היא ליפטינג, אתה צריך לאכול את המינימום בשביל להמשיך להתקדם במשקלי עבודה. זאת דעתי לפחות, כמו שאמר hanan מעלי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיות פח זבל מהלך אז כן, צריך לאכול הרבה
מאחר ואני מאמין שהמטרה שלך היא יותר בילדינג ופחות ליפטינג, אני לא רואה סיבה לאכול כל כך הרבה (1300 קלוריות מעל הניטרלי זה הרבה). גם אם המטרה שלך היא ליפטינג, אתה צריך לאכול את המינימום בשביל להמשיך להתקדם במשקלי עבודה. זאת דעתי לפחות, כמו שאמר hanan מעלי.

אני מבין אותך, אבל למה "פח זבל" ?
זה לא שאני מעמיס עליי גאנק פוד ומנות יתר של שומנים.
ההפך. יש לי שרירים רזים בידיים, ואני צריך להעלות את המסת השריר בידיים.
אין לי חילוף חומרים איטי כמו למרבית חברי הפורום, יש לי חילוף מהיר ואני צריך להקפיד על תזונה
כדי להעלות במשקל ובכלל להתקדם אחרת כל האימונים שאני עושה לא שווים כלום.
אז בוא נגיד ש2400 קלוריות זה נייטרלי עבורי, בשביל להעלות במשקל אני צריך לעגל ל3000 ( כלומר תוספת של 500-600 קלוריות )
התפריט שהבאתי למעלה אכן כן מוגזם, פשוט לא לקחתי בחשבון את הערכים של התזונה ובסוף היום זה למה שהגעתי
ואני צריך להקפיד על תזונה נכונה ובמינון הנכון.
המטרה שלי היא לעלות ל80 קילו, ואז להוריד אחוזי שומן, שוב, זה לא שאני הולך לאכול שטיות,
אבל עדיין בשביל שהמסת שריר בידיים שלי תעלה אני אצטרך להעלות גם בשומן אין ברירה.
תאמין לי שאני לא נראה מישהו ששוקל 73, כל החברים שלי אומרים שאני נראה שוקל 65 בכלל.
אין מה לעשות, כל בן אדם ומה שהוא.
מה שכן, אני מסכים איתך - צריך להקפיד על תזונה נכונה ובמינון הנכון כדי לא להכניס רעלים לגוף. נשתדל.

בשורה התחתונה - אני צורך כ3000 קלוריות ביום ו140 גרם חלבונים ומשתדל כמה שיותר פחות פחמימות ושומן.
בקצב הזה אני עולה בערך 300-400 גרם בשבוע עד כה. התוכנית שלי להגיע ל80 קילו ולהפסיק ולחזור
למאזן הנייטרלי. לעבוד יותר על משקלי כוח זה מה שאני עושה תמיד, אבל שאגיע למטרה אצטרך לשרוף שומנים מן הסתם וזה
מה שנקרא "חיטוב".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית