הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת תוכנית ותזונה לאחר הפסקה של 3 שנים

lalaland

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מה קורה?!
האמת, שלא נכנסתי לפורום הזה 3 וחצי שנים, אז אני מאמין שאף אחד לא מכיר אותי.
המצב הוא שאני מבין קצת בנושא של כושר ופיתוח גוף, אני לא מישהו שלא היה בנושא מעולם, מה שכן יש קצת חלודה אני בטוח!
התגייסתי לצבא לקרבי ובעצם נעצרתי משגרת האימונים שהייתה לי פעם.
רוצה להתייעץ בכם לגבי החזרה למוטב:
1) תזונה לקויה במשך הזמן שהיה עד עכשיו.
2) חוסר באימונים עקב פציעה במרפקים שאני עוד מחלים ממנה (שנתיים וחצי)

באתי "נעול" על להתחיל בתוכנית FBW פשוטה וצריך קצת עזרה בגיבוש החלטה לאיזה מטרה היא ומה אני רוצה להשיג.
אשמח גם לטיפים על שיפור תזונה שיתווסף כמובן לאימונים ושיהיה מקסימום אפקט לשילוב של תזונה והאימון יחד.

תודה לעוזרים!!

נערך לאחרונה:
באחוזי שומן כל כך גבוהים קשה להמליץ לך להתחיל מסה כמו שאתה רוצה..
באמת שממליץ לחטב קודם ולהיפטר מכל השומן המיותר שצברת.

• פותח/ת השרשור
תיקון: 15% שומן
Bmi: 22.5
זו הסיבה גם שאמי לא נראה שמן כי פעם הכל היה שרירים והיום עם לא חזקים כמו פעם בלי אותה צורה.
עם הנתון החדש הזה של 15% שומן מה מומלץ לעשות?
חשבתי על fbw כשלשרירים הגדולים יש שניים-שלושה תרגילים;3x10 ולשרירים הקטנים תרגיל אחד בלבד; 3x10 או 4x12,בעוד שהמטרה היא לעשות את ההכנה האידאלית לתוכנית ab לטובת עלייה במסה

תיקון: 15% שומן
Bmi: 22.5
זו הסיבה גם שאמי לא נראה שמן כי פעם הכל היה שרירים והיום עם לא חזקים כמו פעם בלי אותה צורה.
עם הנתון החדש הזה של 15% שומן מה מומלץ לעשות?
חשבתי על fbw כשלשרירים הגדולים יש שניים-שלושה תרגילים;3x10 ולשרירים הקטנים תרגיל אחד בלבד; 3x10 או 4x12,בעוד שהמטרה היא לעשות את ההכנה האידאלית לתוכנית ab לטובת עלייה במסה

לדעתי תחטב ל 12 ככה, זה יהיה לך חודש של חיטוב גג אם תעשה אותו נכון ותשלב אירובי.

לגביי תוכנית אמרת שאתה "נעול" על FBW לא?
או שלא הבנתי אם אתה שואל משהו או סתם נותן אינפורמציה..

Back
למעלה תחתית