הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אני יודע שהנושא הזה מאוס, אבל בכל זאת...

• פותח/ת השרשור boomer
  • פורסם בתאריך

boomer

משתמש מתחיל
156
4
נק' מוניטין:
-2
156
4
האם אתם יכולים להביא לי מאמרים (אפשרי גם באנגלית כמובן) האם אפשר לפתח מסת שריר מתכניות כוח כמו SS והמתקדמות שלאחר SS כמו הלינארית של ביל סטאר 5X5 , טקסס מתוד', וכדומה...
תודה רבה.

האם אתם יכולים להביא לי מאמרים (אפשרי גם באנגלית כמובן) האם אפשר לפתח מסת שריר מתכניות כוח כמו SS והמתקדמות שלאחר SS כמו הלינארית של ביל סטאר 5X5 , טקסס מתוד', וכדומה...
תודה רבה.
www.kilogram.co.il
שם תמצא הרבה מאמרים

אם אתה מחפש מחקרים אתה לא תמצא שום דבר רציני. (כמו שלא תמצא מחקרים רציניים שתומכים בתוכניות "היפרטרופיה")

• פותח/ת השרשור
www.kilogram.co.il
שם תמצא הרבה מאמרים

אם אתה מחפש מחקרים אתה לא תמצא שום דבר רציני. (כמו שלא תמצא מחקרים רציניים שתומכים בתוכניות "היפרטרופיה")
תודה
תודה גם למי שהגיב ראשון
אתם באופן אישי תומכים בתכנית כח בין היתר מהסיבה שהם תורמות להיפטרופיה?

תודה
תודה גם למי שהגיב ראשון
אתם באופן אישי תומכים בתכנית כח בין היתר מהסיבה שהם תורמות להיפטרופיה?
תומכים בהן כי מדובר בתכניות אופטימליות לפיתוח מסה וכח אצל המתאמן המתחיל.

תודה רבה.
עזוב מאמרים, תנסה 3 חודשים ותראה איך זה מרגיש לך תוכנית כוח. אבל תעשה אותה ב 100% כולל מנוחה ותזונה.
אם אחרי 3 חודשים תרגיש שהתוכנית תרמה לך, תמשיך. אם לא תעבור לתוכנית שונה
חשוב להבין שהידע האקדמי / תיאורטי בתחום של ספורט מאוד מוגבל בגלל ההבדלים הגדולים בין אנשים שונים מבחינת נסיון אימונים, מבנה גוף וכד'

ברמת המתאמן המתחיל, אין כמו אימוני כוח אתה תצבור מאסה וכוח מהר. אחר כך זה נתון לוויכוח.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני אתחיל SS .. כרגע משקלי העבודה שלי הם כאלה:
בנץ' פרס 75 ל8X3
סקוואט 60 ל8X3
דדליפט 80 ל5X3
מיליטרי פרס 45 8X3
כשאסיים SS כמה נראה לכם משקלי העבודה יהיו לתרגילים הנ''ל ל5X3?
ובד''כ תוך כמה זמן מסיימים SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית