עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי כמתחיל גם תוכנית FBW וגם תוכנית כוח כמו SS יעבדו לך, כל עוד אתה אוכל כמו שצריך, אני חושב שתוכנית כוח מתאימה יותר למתחיל והיא תחזק אותך יותר מהראוקיי..
אבל יראו על הגוף שלי שהוא גדל?
אבל בפיתוח גוף הגוף מתפתח הרבה יותר מהר וטוב.. לא?
כןאבל ב-SS יהיה שינוי בגוף שלי?
אם תעלה את הבנץ' שלך מ 35 ל 70 קילו למשל תהיה בטוח שבזמן הזה המסת שריר שלך תגדל בכל השרירים שבנץ' מערב, יותר מלהמשיך לפמפם חזרות עם 35 קילואבל בכוח אין פיתוח גוף מן הסתם.
ממליץ לך לקרוא בפורטל את המדריך השלם לעליה במסת שריר (כן כן, כל זה לקרוא)אני באמת לא יודע מה לעשות עם עצמי, לא יודע גם מה צריך לאכול
אף אחד לא מכריח אותך לקרוא שום דבר, אבל זה מומלץ, שתדע על התכנית מעבר לכמה סטים וחזרות לעשות, זה יחסוך לך כנראה גם בהמשך לשאול כאן שאלות ולחכות לתשובות על כל דבר קטן שקשור לתכנית שכתוב במאמר, אז עדיף שתשקיע את הזמן (לא מאמין שזה יותר מדי זמן) ותקרא.יש שם מאמר ענקי על SS.
אני אמור לקרוא את כל זה? צריך רק את הסטים לא? למה כל כך הרבה לקרוא?
גדילה מתרחשת בגלל אוכל ולא בגלל אימונים. אם תאכל ותעשה ABCDEFGH אתה עדיין תגדל. פשוט SS תאפשר לך התקדמות לאורך הכי הרבה זמן.אני חושב שאעשה FBW בכל זאת בגלל שאני חייב לגדול
הפוך, SS תיתן את ההתקדמות הכי מהירה בזמן הכי קצרפשוט SS תאפשר לך התקדמות לאורך הכי הרבה זמן.
נכון, אבל משום מה יש כאלה שחושבים שבתוכנית כוח אתה איכשהו עולה בכוח ולא במסת שריר, ובשביל לעלות מסה צריך תוכנית "היפרטרופיה"גדילה מתרחשת בגלל אוכל ולא בגלל אימונים. אם תאכל ותעשה ABCDEFGH אתה עדיין תגדל.
אני חושב שאעשה FBW בכל זאת בגלל שאני חייב לגדול
אל תשכח שזה גם אינדיבידואלי, לא כולם גודלים מSS אותו הדבר ויש כאלה שבקושי גודלים בכלל.מנסים להסביר לך שאם תעשה את תוכנית הSS כמו שצריך גם תעלה במשקלי עבודה, גם תעלה במשקל וגם תעלה במסת שריר.
בקיצור זה win win win situation - אתה מרוויח מכל כיוון.
ואפילו השקעתי וצבעתי!!!!!
אפשר לשאול למה ההערה הייתה חשובה? הרי זה נכון לכל תוכנית..אל תשכח שזה גם אינדיבידואלי, לא כולם גודלים מSS אותו הדבר ויש כאלה שבקושי גודלים בכלל.
אנשים פה אומרים שSS היא הכי טובה למסת שריר למתחיל וזה לא בהכרח נכוןאפשר לשאול למה ההערה הייתה חשובה? הרי זה נכון לכל תוכנית..
אני מסכים שלכל אחד תתאים תוכנית אחרת, אבל SS תוכנית פשוטה וטובה למתחילים מכמה סיבות:אנשים פה אומרים שSS היא הכי טובה למסת שריר למתחיל וזה לא בהכרח נכון
אין דבר כזה הכי טוב, כל אחד ומה שמתאים לו, יש אנשים שיגדלו טוב יותר מFBW ויש כאלה שיגדלו טוב יותר מSS
היא לא מתאימה לכל מתאמן מתחיל, לא כולם מסוגלים לעמוד בדרישות של התוכניתאני מסכים שלכל אחד תתאים תוכנית אחרת, אבל SS תוכנית פשוטה וטובה למתחילים מכמה סיבות:
1. היא פשוטה - סה"כ 5 תרגילים.
2. מלמדת תרגילים שעובדים על מכלול שרירים בגוף ולא עבודה מבודדת לכל שריר.
3. עליה מהירה במשקלי עבודה
4. עליה במסה במידה ואתה אוכל נכון
5. כל התרגילים מבוצעים עם כלוב, ספה ומוט - אפשרי לבצע במכוני כושר הכי בסיסיים
6. התוכנית מוכרת ודנים עליה כל יום. בעקבות זאת יש הרבה מידע ברשת
יש עוד דברים בטוח אבל אני מאמין שקיבלת את הכיוון..
אם היא מתאימה ללוחם ששירת במסייעת והכושר שבו הוא התעסק במשך חצי שנה לפניי השחרור היה חיסול משפחתיות ומפעם לפעם תרגילים...היא מתאימה לכל אחד. אלא אם יש לו בעיות רפואיות שמונעות ממנו תרגילים מסויימים.היא לא מתאימה לכל מתאמן מתחיל, לא כולם מסוגלים לעמוד בדרישות של התוכנית
לדעתי כל עוד תתאמן ותאכל ותישן אתה תגדל ותתחזק לא משנה איזו תוכנית תעשה