עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זקן מטרההזקן שלך אחד היפים אם לא ה-..
יפה.. אני משאר שאיפה שאתה נמצא יש כלוב.. היה לך פעם כשל בסקוואט בלי כלוב? או שאתה צריך את כל הציוד כדי לעשות אימון? מה אם כשל בבנץ במשקל מעל 100 קג? הייתי מעדיף לעביר משקל כבד על האיברים מאשר להיות במצב שאתה נתקע למטה בלי ספוטר ובלי כלוב ואתה חושב איך אני יוצא מזה..קוראים לזה כלוב
יפה מאוד קודם כליפה.. אני משאר שאיפה שאתה נמצא יש כלוב.. היה לך פעם כשל בסקוואט בלי כלוב? או שאתה צריך את כל הציוד כדי לעשות אימון? מה אם כשל בבנץ במשקל מעל 100 קג? הייתי מעדיף לעביר משקל כבד על האיברים מאשר להיות במצב שאתה נתקע למטה בלי ספוטר ובלי כלוב ואתה חושב איך אני יוצא מזה..
אברהם , כל אחד והמבנה גוף שלו .
בסופו של דבר לגוף שלך יש משקל שהוא מנסה לשמור עליו לא סביר שמישהו שמטר 60 ישקול 140 קילו מאסה אתה לא חושב?
אותו דבר שי , הוא מגיע למשקל שכבר מאוד קשה לעלות בו (לפחות טבעי)
כמו שהקובה כתב, עכשיו אני נמצא בנקודה שבה כבר הוספתי 500 קלוריות ועוד 500 ועוד... אני כבר לא יכול להעמיס יותר, יש גבול עד כמה אפשר להגיע בצורה טבעית (כמובן שגם עם חומרים יש גבול אבל הוא הרבה יותר גבוה)
אפשר אבל תיהיה רובך שומןנכון, לא סביר מטר 60 על 140 ק"ג אבל אפשרי בהחלט, גם בצורה טבעית. בטח ובטח 170 ס"מ על 120 ק"ג.
שי טוען שזה לא אפשרי בצורה טבעית בשבילו לעלות עוד במשקל ועל זה אני בא בשאלה.
מה שכתבתי למעלה.
נכון,אפשר אבל תיהיה רובך שומן
לא, שומן לא מרים.נכון,
אבל האם לא בהכרח ששי יתחזק וילחץ 200 ק"ג ?
לא בהכרח שהוא יתחזק יותר אם הוא יעלה עד 120 מאשר יעלה עוד מספר קטן של קילוגרמים , בשלב מסויים אתה מגיע למצב שאתה מתחזק במשקל מסויים ושומר עליו , מעבר לכך אתה פשוט תשמיןנכון,
אבל האם לא בהכרח ששי יתחזק וילחץ 200 ק"ג ?
לא בהכרח שהוא יתחזק יותר אם הוא יעלה עד 120 מאשר יעלה עוד מספר קטן של קילוגרמים , בשלב מסויים אתה מגיע למצב שאתה מתחזק במשקל מסויים ושומר עליו , מעבר לכך אתה פשוט תשמין
וזה לא בהכרח כמה שיותר משקל גוף=יותר משקל על המוט
איך אתה מעז לזלזל בו? אתה רציני? אתה צריך להיכנס לפרופורציות עם עצמך. עדיף שלא תגיב.