הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' 170 קילו PR

קוראים לזה כלוב
יפה.. אני משאר שאיפה שאתה נמצא יש כלוב.. היה לך פעם כשל בסקוואט בלי כלוב? או שאתה צריך את כל הציוד כדי לעשות אימון? מה אם כשל בבנץ במשקל מעל 100 קג? הייתי מעדיף לעביר משקל כבד על האיברים מאשר להיות במצב שאתה נתקע למטה בלי ספוטר ובלי כלוב ואתה חושב איך אני יוצא מזה..

יפה.. אני משאר שאיפה שאתה נמצא יש כלוב.. היה לך פעם כשל בסקוואט בלי כלוב? או שאתה צריך את כל הציוד כדי לעשות אימון? מה אם כשל בבנץ במשקל מעל 100 קג? הייתי מעדיף לעביר משקל כבד על האיברים מאשר להיות במצב שאתה נתקע למטה בלי ספוטר ובלי כלוב ואתה חושב איך אני יוצא מזה..
יפה מאוד קודם כל
במשך שנתיים התאמנתי בלי כלוב, בהתחלה חבר היה שומר עליי וכשהגעתי למצב שחבר אחד לא מספיק אז 2/3 חברים יהו שומרים עליי.
עכשיו אני מתאמן במקום עם כלוב אבל למדתי לזרוק.

אברהם , כל אחד והמבנה גוף שלו .

בסופו של דבר לגוף שלך יש משקל שהוא מנסה לשמור עליו לא סביר שמישהו שמטר 60 ישקול 140 קילו מאסה אתה לא חושב?

אותו דבר שי , הוא מגיע למשקל שכבר מאוד קשה לעלות בו (לפחות טבעי)

נכון, לא סביר מטר 60 על 140 ק"ג אבל אפשרי בהחלט, גם בצורה טבעית. בטח ובטח 170 ס"מ על 120 ק"ג.
שי טוען שזה לא אפשרי בצורה טבעית בשבילו לעלות עוד במשקל ועל זה אני בא בשאלה.
כמו שהקובה כתב, עכשיו אני נמצא בנקודה שבה כבר הוספתי 500 קלוריות ועוד 500 ועוד... אני כבר לא יכול להעמיס יותר, יש גבול עד כמה אפשר להגיע בצורה טבעית (כמובן שגם עם חומרים יש גבול אבל הוא הרבה יותר גבוה)

מה שכתבתי למעלה.

נכון, לא סביר מטר 60 על 140 ק"ג אבל אפשרי בהחלט, גם בצורה טבעית. בטח ובטח 170 ס"מ על 120 ק"ג.
שי טוען שזה לא אפשרי בצורה טבעית בשבילו לעלות עוד במשקל ועל זה אני בא בשאלה.

מה שכתבתי למעלה.
אפשר אבל תיהיה רובך שומן

נכון,
אבל האם לא בהכרח ששי יתחזק וילחץ 200 ק"ג ?
לא בהכרח שהוא יתחזק יותר אם הוא יעלה עד 120 מאשר יעלה עוד מספר קטן של קילוגרמים , בשלב מסויים אתה מגיע למצב שאתה מתחזק במשקל מסויים ושומר עליו , מעבר לכך אתה פשוט תשמין
וזה לא בהכרח כמה שיותר משקל גוף=יותר משקל על המוט

לא בהכרח שהוא יתחזק יותר אם הוא יעלה עד 120 מאשר יעלה עוד מספר קטן של קילוגרמים , בשלב מסויים אתה מגיע למצב שאתה מתחזק במשקל מסויים ושומר עליו , מעבר לכך אתה פשוט תשמין
וזה לא בהכרח כמה שיותר משקל גוף=יותר משקל על המוט

אוקיי , חידשת לי. תודה.

גם לך אליק.

אמרת שאתה קרוב למימוש הפוטנציאל הגנטי שלך ..חושב על חומרים? או שאתה טבעי עחי ?
מדהים שהגעת לדבר מטורף כזה בלי חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית