הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קידמית בעמידה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
היי,
כשאני עושה יד קידמית בעמידה מתחיל מחמטה ומעלה עד 90° אני ממש מרגיש את היד הקידמית אבל כשאני מעלה עד הסוף תנועה של 180°~ אני מרגיש יותר את האמות מהיד הקידמית.
המרפקים צמודים לצידי הגוף ואני לא זז בכלל עם הגוף לפעמים קצת ממש בסוף.
התרגיל נעשה עם מוט.
להעשות 90 מעלות או להמשיך עם התנועה המלאה ?

היי,
כשאני עושה יד קידמית בעמידה מתחיל מחמטה ומעלה עד 90° אני ממש מרגיש את היד הקידמית אבל כשאני מעלה עד הסוף תנועה של 180°~ אני מרגיש יותר את האמות מהיד הקידמית.
המרפקים צמודים לצידי הגוף ואני לא זז בכלל עם הגוף לפעמים קצת ממש בסוף.
התרגיל נעשה עם מוט.
להעשות 90 מעלות או להמשיך עם התנועה המלאה ?
תנועה מלאה

תנועה מלאה

מדריך אחד מיהר לתפוס אותי כשעשיתי יד קדמית עם מוט ואמר לי שאם אני מרים בתנועה מלאה עד הסוף זה מגיע לנקודה
בה השריר נח..
יש דברים בגו?

בגללו התחלתי לעשות לא 90 מעלות אבל גם לא מלאה לגמרי.

מדריך אחד מיהר לתפוס אותי כשעשיתי יד קדמית עם מוט ואמר לי שאם אני מרים בתנועה מלאה עד הסוף זה מגיע לנקודה
בה השריר נח..
יש דברים בגו?

בסוף התנועה המומנט קטן יותר אבל זה ממש לא אומר שצריך לעבוד בטווח תנועה חלקי

זה משנה אם אני מרים כמעט עד הסוף ואז מוריד?
מאשר עד הסוף?
נניח 90% טווח תנועה
אתה לא תמות בגלל זה
אבל כאיזשהו קו מנחה כללי בתרגילים אנחנו מעדיפים לעבוד בטווח תנועה מלא

בה השריר נח..
יש דברים בגו?

השריר נח? ואיך בדיוק המוט עולה למעלה??

מורן, אז מה אם יש רגע למעלה שבו השריר כביכול "נח". גם בסקוואט, בנץ' ודדליפט יש נקודת סיום לכל חזרה שבה השריר "נח".

מורן, אז מה אם יש רגע למעלה שבו השריר כביכול "נח". גם בסקוואט, בנץ' ודדליפט יש נקודת סיום לכל חזרה שבה השריר "נח".
אני חושב שבגלל זה אפשר ליראות לפעמים BB שלא נועלים מרפקים עם סיום התנועה ב BP וב- OHP, על מנת לשמור כל הזמן על מתח בשריר.

בגלל זה שאלתי..
כי לא היה לי הגיוני מה שהוא אמר לי.
או לא קריטי לפחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית