הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות של ZMA

• פותח/ת השרשור R0nZi
  • פורסם בתאריך

R0nZi

משתמש מתחיל
26
4
נק' מוניטין:
18
26
4
שלום חברה,

לפני כמה זמן קרה ונגמר לי המגנזיום אז לקחתי מחבר ZMA לאחר אימון חזק מאוד.
אציין שבדרך כלל אם היה לי אימונים עם עצימות יוצאת דופן הייתי לוקח שני כדורי מגנזיום לפני השינה ׳למקרה ש..׳
וזה לאחר תקרית שהייתה לי שלא הלכתי 3 ימים (׳לא הלכתי׳ הכוונה לא לכאבים שאפשר לסבול כמו שבדרך כלל סובלים מהם לאחר אימונים... אלא למצב שבאמת לא זזתי מהמיטה, שתי הרגלים שלי כלכך נתפסו ששבבוקר למחרת פשוט לא הצלחתי ללכת - לא נעים אבל עבר, וטוב שכך 😃)

בבוקר שלאחר לקיחת הZMA הרגשתי השינה שלי הייתה יוצאת מן הכלל! ממש ״ישנתי כמו תינוק״ כמו שאומרים.
משהו שלא חוותי הרבה זמן, ולכאורה כשחשבתי שאני ישן בסדר, בהשוואה לשינה הזאת שהייתה לי - אני ישן גרוע!

השאלה שלי היא האם זה היה צירוף מקרים כזה או אחר או שבאמת אחד המרכיבים של הZMA אחראי על תפקוד השינה או משה וכזה?
אם כן, אשמח לדעת מהו המרכיב? והאם הוא קיים כדור/טיפות בפני עצמו?

כמו כן, קראתי קצת על המלטונין (Melatonin) - ״הורמון החושך״, וראיתי שהוא קיים בכדורים.
האם זה משהו ששווה לנסות? או סתם עוד גימיק שיווקי?...

תודה רבה!

ידוע שאבץ או תרכובת ZMA עוזרת לשינה עמוקה.
לא הייתי על ממליץ תרופתי(מלטונין) כי נותנים אותו לאנשים שבאמת לא יושנים.. לשחק עם הבאלנס של הורמוני השינה לא חכם במיוחד. תמשיך עם ZMA, יותר טבעי ונפוץ ממלטונין. שוב לא לקחתי מלטונין, כל הידע שלי זה משיתות בפורומים- אולי יש כאן חברה שניסו את ההורמון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית