עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פירוק שריר הוא תמיד תהליך איטי וממושך שקורה כל הזמן ומתגבר בפרקי הזמן שלא אוכלים בהם. הפירוק של המבנים המתכווצים בשריר שאחראים כנראה לחלק גדול מהנפח הנראה של השריר אצל מתאמנים הוא עוד יותר איטי וכנראה שלוקח חלק גדול מהפירוק בעיקר אחרי אימון כשצריך לתחזק את המערכת ולהחליף חלבונים שניזוקו.
אם השאלה היא עליך אז בגלל שאת רזה מאוד אז את מפרקת בצורה כללית מעט יותר שריר מאדם ממוצע לאורך זמן, אי אפשר לעבוד על המערכת עם משחקים כאלה.
מה שכן, אם את מרכזת את רוב התזונה והחלבון מהתזונה בסביבת האימון(בעיקר בשעות שאחריו) כמו שהחברה של הIF עושים תוכלי לצמצם את הנזק מהגירעון ולעודד שימור ובניית שריר. אבל זה לא כל כך יעזור אם את תאכלי כלך מעט, את עדיין תאבדי יותר משתרוויחי...
לא חושב שזה רק בראשאיך אתה יודע אם אני רזה מאוד?
האם אפשר להתאמן בכלל שאוכלים קצת?
רק מלעלות במדרגות אני כמעט מתעלפת, אולי זה בראש?
אני חושב שזה הפוך.38 שעות ו-24 דקות בערך
אל תתפוס אותי על הדקה
אני לא יכול לעזור לך עם זה, אבל את יכולה לנסות להתבסס יותר בתזונה שלך על אבקות חלבון. הן מעמיסות פחות על הבטן ועדיפות על כלום. הן גם פותחות את התיאבון להרבה אנשים ויכול להיות שיעזרו לך לחזור לאכול.
לגבי אימונים, קחי. בחשבון ששני אימונים כלל גופניים בשבוע יכולים לעזור לך לשמור על מסת השריר בצורה טובה. בתנאי שתאכלי מספיק חלבון וקלוריות
יעני כל הגוףמה זה אימונים כלל גופניים?