הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שריר

• פותח/ת השרשור Coral93
  • פורסם בתאריך

Coral93

משתמש מתחיל
153
41
נק' מוניטין:
78
153
41
כמה זמן לוקח לגוף עד שהוא מתחיל לשרוף שריר בגרעון קלורי גדול (-800)?

פירוק שריר הוא תמיד תהליך איטי וממושך שקורה כל הזמן ומתגבר בפרקי הזמן שלא אוכלים בהם. הפירוק של המבנים המתכווצים בשריר שאחראים כנראה לחלק גדול מהנפח הנראה של השריר אצל מתאמנים הוא עוד יותר איטי וכנראה שלוקח חלק גדול מהפירוק בעיקר אחרי אימון כשצריך לתחזק את המערכת ולהחליף חלבונים שניזוקו.

אם השאלה היא עליך אז בגלל שאת רזה מאוד אז את מפרקת בצורה כללית מעט יותר שריר מאדם ממוצע לאורך זמן, אי אפשר לעבוד על המערכת עם משחקים כאלה.

מה שכן, אם את מרכזת את רוב התזונה והחלבון מהתזונה בסביבת האימון(בעיקר בשעות שאחריו) כמו שהחברה של הIF עושים תוכלי לצמצם את הנזק מהגירעון ולעודד שימור ובניית שריר. אבל זה לא כל כך יעזור אם את תאכלי כלך מעט, את עדיין תאבדי יותר משתרוויחי...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פירוק שריר הוא תמיד תהליך איטי וממושך שקורה כל הזמן ומתגבר בפרקי הזמן שלא אוכלים בהם. הפירוק של המבנים המתכווצים בשריר שאחראים כנראה לחלק גדול מהנפח הנראה של השריר אצל מתאמנים הוא עוד יותר איטי וכנראה שלוקח חלק גדול מהפירוק בעיקר אחרי אימון כשצריך לתחזק את המערכת ולהחליף חלבונים שניזוקו.

אם השאלה היא עליך אז בגלל שאת רזה מאוד אז את מפרקת בצורה כללית מעט יותר שריר מאדם ממוצע לאורך זמן, אי אפשר לעבוד על המערכת עם משחקים כאלה.

מה שכן, אם את מרכזת את רוב התזונה והחלבון מהתזונה בסביבת האימון(בעיקר בשעות שאחריו) כמו שהחברה של הIF עושים תוכלי לצמצם את הנזק מהגירעון ולעודד שימור ובניית שריר. אבל זה לא כל כך יעזור אם את תאכלי כלך מעט, את עדיין תאבדי יותר משתרוויחי...

איך אתה יודע אם אני רזה מאוד?
האם אפשר להתאמן בכלל שאוכלים קצת?
רק מלעלות במדרגות אני כמעט מתעלפת, אולי זה בראש?

העלית לפה תמונה פעם אני זוכר שהיית באחוז שומן נמוך מאוד.

אם את מקבלת כאב ראש אז את כנראה אוכלת מעט מידי קלוריות/פחמימות.

למה שלא תנסי לרדת לאט יותר במשקל שלא תסבלי כל כך? לאן את ממהרת?

לגבי השאלה שלך תלוי עד כמה מעט את אוכלת. בדיאטות קשות מאוד עדיף לא להתאמן בכלל. זה יכול לגרום לאיבוד שריר ולבעיות אחרות.

אגב לפעמים אפשר לקבל אינדיקציה לנזק לשרירים לפי צבע השתן . אם הוא כהה נגרם נזק מוגזם.

נערך לאחרונה:
איך אתה יודע אם אני רזה מאוד?
האם אפשר להתאמן בכלל שאוכלים קצת?
רק מלעלות במדרגות אני כמעט מתעלפת, אולי זה בראש?
לא חושב שזה רק בראש
לבחורה כמוך (שממה שאני מבין פה רזה), להיות בגרעון של 800 קלוריות זה אומר שאת כנראה מכניסה פחות מ-1000 קלוריות ביום.
ברור שלא יהיה לך כוח לכלום.. אפשר לדעת עוד נתונים עלייך? איך נראה התפריט שלך, איזה אימונים את עושה, משקל גוף...

• פותח/ת השרשור
הייתי מתאמנת 4 פעמים בשבוע לפחות , שעתיים כל פעם (ab+ריצה)..
כעקרון הייתי אוכלת מה שבא לי והרבה כי אני אוהבת לאכול.
אני לא עושה את זה בגלל דיאטה, אני בתקופה לחוצה וכל מה שאני אוכלת פשוט עושה לי בחילה. לא נכנס לי לגוף שום דבר חוץ מקפה שחור ולחם קל.
אני לא רוצה להרוס את מה שבניתי ואני לא יודעת מה לעשות...

אני לא יכול לעזור לך עם זה, אבל את יכולה לנסות להתבסס יותר בתזונה שלך על אבקות חלבון. הן מעמיסות פחות על הבטן ועדיפות על כלום. הן גם פותחות את התיאבון להרבה אנשים ויכול להיות שיעזרו לך לחזור לאכול.

לגבי אימונים, קחי. בחשבון ששני אימונים כלל גופניים בשבוע יכולים לעזור לך לשמור על מסת השריר בצורה טובה. בתנאי שתאכלי מספיק חלבון וקלוריות

בחורה ששותה קפה שחור 🤯
תאכלי דברים שאת אוהבת.. זה מושך לאכול עוד והם בדרך כלל עתירים בקלוריות

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לעזור לך עם זה, אבל את יכולה לנסות להתבסס יותר בתזונה שלך על אבקות חלבון. הן מעמיסות פחות על הבטן ועדיפות על כלום. הן גם פותחות את התיאבון להרבה אנשים ויכול להיות שיעזרו לך לחזור לאכול.

לגבי אימונים, קחי. בחשבון ששני אימונים כלל גופניים בשבוע יכולים לעזור לך לשמור על מסת השריר בצורה טובה. בתנאי שתאכלי מספיק חלבון וקלוריות

מה זה אימונים כלל גופניים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית