היי,
אני סובל מכאבים בכתף, בעיקר מכתף שמאל במשך זמן רב.
מאחר ואני בתוכנית מסה היה לי די קשה לאפשר לגוף לנוח לגמרי והגעתי למצב שהכאב כבר בלתי נסבל...
עיקר הכאב דווקא מורגש בבנצים (שטוח ובזווית)... והחמיר לתנועת ה FLYIES באימוני הכתפיים.
בנוסף - הכתף האחורית ממש כואבת ומרגישה קשורה ומסובכת לגמריעד הסקפולה.
לאורך כל זמן הכאב עד היום השתמשתי באביטרן (אמפולות). אני חושב שהזרקתי איזה 15-20 אמפולות עד כה.
החלטתי לעצור הכל כשהתחלתי להרגיש את הכאב בזמן מנוחה. כאב "מושך" כזה מאיזור הכתף ומקרין לצוואר. וזה לא נותן לי לישון.
תוצאות האולטראסאונד:
להלן ממצאי בדיקה העל קולית של כתף שמאל :
31/08/2014
הסיבה לביצוע הבדיקה - כאבים.
, Infraspinatus - ו Biceps - קל של ה Tendinitis
. Supraspinatus - ובינוני עד קשה של ה Subscapularis - וקל עד בינוני של ה
עד כ- 3 מ"מ . Supraspinatus - קרעים חלקיים בודדים ב
. ACJ שינויים ניוונים קלים של מפרקי
ובבורסה סובאקרומיאלי . Biceps - תפליט במעטפת ה
קרעים חלקיים ושינויים ניווניים, כמתואר. , Tendinitis : בסיכום
נכון לעכשיו אני נח מאימון חזה וכתפיים כבר שבועיים. ממשיך להזריק אביטרן (הרופא משפחה נתן לי אטופן 600 אבל הכדור פירק אותי לגמרי). התנועה של הכתף מרגישה כבר יותר טוב, אני מניח כי זה בגלל שהנפיחות מהדלקת מעט ירדה.
ביום ראשון יש לי פגישה עם רופא אורטופד מומחה כתף.
עזרה נדרשת:
אני מניח שהרופא יבקש להפסיק את הפעילות שלי בחדר הכושר. לא מתאיםץ זאת הגישה של הרופאים. כן \ לא ? להמשיל להתאמן איכשהו ?
כל ייעוץ מניסיון ויידע בעיניין ייעזור לי.
תודה
אני סובל מכאבים בכתף, בעיקר מכתף שמאל במשך זמן רב.
מאחר ואני בתוכנית מסה היה לי די קשה לאפשר לגוף לנוח לגמרי והגעתי למצב שהכאב כבר בלתי נסבל...
עיקר הכאב דווקא מורגש בבנצים (שטוח ובזווית)... והחמיר לתנועת ה FLYIES באימוני הכתפיים.
בנוסף - הכתף האחורית ממש כואבת ומרגישה קשורה ומסובכת לגמריעד הסקפולה.
לאורך כל זמן הכאב עד היום השתמשתי באביטרן (אמפולות). אני חושב שהזרקתי איזה 15-20 אמפולות עד כה.
החלטתי לעצור הכל כשהתחלתי להרגיש את הכאב בזמן מנוחה. כאב "מושך" כזה מאיזור הכתף ומקרין לצוואר. וזה לא נותן לי לישון.
תוצאות האולטראסאונד:
להלן ממצאי בדיקה העל קולית של כתף שמאל :
31/08/2014
הסיבה לביצוע הבדיקה - כאבים.
, Infraspinatus - ו Biceps - קל של ה Tendinitis
. Supraspinatus - ובינוני עד קשה של ה Subscapularis - וקל עד בינוני של ה
עד כ- 3 מ"מ . Supraspinatus - קרעים חלקיים בודדים ב
. ACJ שינויים ניוונים קלים של מפרקי
ובבורסה סובאקרומיאלי . Biceps - תפליט במעטפת ה
קרעים חלקיים ושינויים ניווניים, כמתואר. , Tendinitis : בסיכום
נכון לעכשיו אני נח מאימון חזה וכתפיים כבר שבועיים. ממשיך להזריק אביטרן (הרופא משפחה נתן לי אטופן 600 אבל הכדור פירק אותי לגמרי). התנועה של הכתף מרגישה כבר יותר טוב, אני מניח כי זה בגלל שהנפיחות מהדלקת מעט ירדה.
ביום ראשון יש לי פגישה עם רופא אורטופד מומחה כתף.
עזרה נדרשת:
אני מניח שהרופא יבקש להפסיק את הפעילות שלי בחדר הכושר. לא מתאיםץ זאת הגישה של הרופאים. כן \ לא ? להמשיל להתאמן איכשהו ?
כל ייעוץ מניסיון ויידע בעיניין ייעזור לי.
תודה