הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכוונה - העמסה / CHEAT

דינוזאור

משתמש פעיל
320
15
נק' מוניטין:
15
320
15
מיום חמישי האחרון, אני לא עובר את ה50-60 גרם פחמימה [לא כולל ירקות..]
חיי על פריכיות, מעדן אחד של JOY, וקצת גבינה לבנה 3%/5% בבוקר.

השאר בשר טונה בייצים,

בכל אופן,
עבר 7 ימים בדיוק היום, ומה אני עושה?

מותר לי CHEAT קטן? קורנפלקס?
השבוע עבר לי די מהר, ולא ממש ניזקקתי למתוקים או לכום.. פשוט עמדתי בתפריט והתאמנתי חזק [בתיסוף ה LIPO 6 BLACK]
העמסה? שבוע הבא?

מה לעשות?

העמסה אידיאלית תהיה 500 קלוריו מאזן חיובי מינימום שומן ויחסית מעט חלבון

שהקלוריות יתחלקו ככה
70% פחמימה
15% שומן
15% חלבון

זאת אומרת הרבה אורז פסטה לחם ואם מתחשק לך איזה ציט מתוק אחד לא קריטי

וכמובן להתחיל אותה מיד לאחר אימון משקולות למשך 24 שעות

• פותח/ת השרשור
LALA17 יש לך חיטוב קלטני לפי מה שאני רואה בתמונה שאפו

בכל מיקרה, גם הומלץ לי לעשות את זה ביום שאני עושה אימון ממש אינטנסיבי וחזק יעני FULL BODY לדוגמא יום שישי,
אבל מה אני יכול לאכול בדיוק ? תנו לי ככה שמות של מאכלים ככה בקטנה משהו שלא דורש הוצאה כלכלית רבה? עשיתי כבר CHEAT קטן, מרגיש טוב, עכשיו אני יורד מ60 גרם פחמימה ל30.. מקווה לשיפור איזה מדליק אני כותב פעמיים וזה מעדכן איזה פורום ליגה

LALA17 יש לך חיטוב קלטני לפי מה שאני רואה בתמונה שאפו

בכל מיקרה, גם הומלץ לי לעשות את זה ביום שאני עושה אימון ממש אינטנסיבי וחזק יעני FULL BODY לדוגמא יום שישי,
אבל מה אני יכול לאכול בדיוק ? תנו לי ככה שמות של מאכלים ככה בקטנה משהו שלא דורש הוצאה כלכלית רבה? עשיתי כבר CHEAT קטן, מרגיש טוב, עכשיו אני יורד מ60 גרם פחמימה ל30.. מקווה לשיפור איזה מדליק אני כותב פעמיים וזה מעדכן איזה פורום ליגה
מאכלים שהם.פחמימה נטו בלי שומן אם אפשר
פסטה
אורז
לחם
קורנפלקס שאתה אוהב בלי הרבה שומן

וכן לייל מקדונלד ממליץ על fbw לפני העמסה כדי שהצבירת גליקוגן בשרירים תהיה מקסימלית

חחח ותודה אחי על הפרגון

חחחח תכנית בסיסית עם תרגילים מורכבים
אני עשיתי 6-5 סטים לשריר גדול 4 לכתפיים ו3 ליד אחורית וקדמית 8-12 חזרות זה קצת הרבה אם אתה רוצה תוריד סט אחד לכל שריר
תודה רבה אח יקר

FBW יעני ביום של הההעמסה? כמה ה' ה' ישמור חחחחחחח
תן דוגמא ל FBW טוב ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית