הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי "צוק איתן": כשליש שוקלים לרדת מהארץ

מה הקשר לזה שהוא דתי ? אני חילוני לגמרי וחושב שזה פוגע בכבוד המת

מה אכפת לי מה כל אחד חושב על התצוגה.אם זה פוגע בך ואתה לא אוהב את זה אל תלך למה למנוע את זה מאלו שכן רוצים?

לא ממש הבנתי מה הקשר, וחוץ מזה יש לך ציבור גדול של חרדים במדינה אי אפשר להתעלם מהם ולדעתי גם לא צריך להתעלם, לא צריך ליהיוץ קיצוני ולשנוא כל אחד שהוא שונה ממך. בטח לא לדבר בהכללות.

מה הקשר להתעלם.אם הציבור החרדי לא רוצה ללכת לתערוכת גופות מה הקשר אליי?אל תדבר איתי על קיצוניות ועל חרדים כל עוד כוונה היא לא אליהם.הם מפחדים מחדשנות וכופים את הבורות שלהם על אחרים.אני לא מונע מהם להיפגש בקברים ולהתפלל למה שהם ימנעו ממני ללכת לתערוכות מדע?

לא מבין ציניות אה
לא הבנתי מה הקשר ציניות, אתה הרי רוצה כסף שיקוצץ מתקציב הבטחון, אם יש לך פתרון מעניין אני אשמח שתציע.

לתזכורת לכל החכמים. גם יאיר לפיד חשב שאפשר לעשות שינוי כמו שאתם מציעים, כי מהצד קל להגיד. כזה מגיע לתכלס כולם מבינים שאי אפשר לקצץ בבטיחון. כשתשבו אתם בראש משרד האוצר אני בטוח שתעשו בדיוק אותו דבר.

וואו איזה גיבור חסר כל פחד 😍

הם מפחדים מחדשנות וכופים את הבורות שלהם על אחרים.אני לא מונע מהם להיפגש בקברים ולהתפלל למה שהם ימנעו ממני ללכת לתערוכות מדע?
מפחדים מחדשנות...מסכים
אתה חי במדינה יהודית, זה מדינה שמושתת על דת נכון לעכשיו, מסכים עם זה או לא זאת המדינה ואם ציבור החרדים חושב שזה לא תקין להציג גופות יכול ליהיות שצריך להתייחס לזה, לא בהכרח שצריך להקשיב אבל זה כן צריך לעלות להצבעה בכנסת. רצית דמוקרטיה קיבלת אותה במלוא הכוח

לא הבנתי מה הקשר ציניות, אתה הרי רוצה כסף שיקוצץ מתקציב הבטחון, אם יש לך פתרון מעניין אני אשמח שתציע.

לתזכורת לכל החכמים. גם יאיר לפיד חשב שאפשר לעשות שינוי כמו שאתם מציעים, כי מהצד קל להגיד. כזה מגיע לתכלס כולם מבינים שאי אפשר לקצץ בבטיחון. כשתשבו אתם בראש משרד האוצר אני בטוח שתעשו בדיוק אותו דבר.

וואו איזה גיבור חסר כל פחד 😍

מפחדים מחדשנות...מסכים
אתה חי במדינה יהודית, זה מדינה שמושתת על דת נכון לעכשיו, מסכים עם זה או לא זאת המדינה ואם ציבור החרדים חושב שזה לא תקין להציג גופות יכול ליהיות שצריך להתייחס לזה, לא בהכרח שצריך להקשיב אבל זה כן צריך לעלות להצבעה בכנסת. רצית דמוקרטיה קיבלת אותה במלוא הכוח

מצחיק שאתה אומר שזו מדינה שמושתת על דת ושני משפטים אחר כך אומר לי שקיבלתי דמוקרטיה במלוא הכוח.

מצחיק שאתה אומר שזו מדינה שמושתת על דת ושני משפטים אחר כך אומר לי שקיבלתי דמוקרטיה במלוא הכוח.
אין סתירה בין זה שהמדינה מושתת על ערכים וחוקיים דתיים לזה שהיא דמוקרטית.

חשבת פעם שאתה הקיצוני בזה שפוסל אותם על הסף?

לא שאני מסכים עם הדעות שלהם. אבל לא צריך לפסול כל בן אדם בעל דעה או אמונה שונה משלך

לפסול כל בן אדם על אמונה שונה משלך זה תפקידם של אנשים דתיים. הוויכוח איתך מאוד משעשע.

מה אכפת לי מה כל אחד חושב על התצוגה.אם זה פוגע בך ואתה לא אוהב את זה אל תלך למה למנוע את זה מאלו שכן רוצים?
לא אמרתי לגבי זה שצריך לפסול את התצוגה , דיברתי על זה שהקשרת את זה ישר לדת

פרסמו מתי שהוא בחדשות שהם נלקחו מאסירים שמתו בכלא או במחנות הריכוז של הממשלה בסין... ספציפית במקרה הזה בלי קשר לדת, זו לא תערוכה שהייתי רוצה שמי שמארגן אותה ירוויח כסף על חשבוני.

תתעודד! אתם בדרך לקבל אזרחות רוסית.
ממש מעודד אתה. 👎
כמו שאמרתי כבר מקודם, יש לי עוד המון שנים בצבא.

אוקי, אבל התחלת כבר?

בסופו של יום השאלה האמיתית היא אם אתה אופטימי או פסימי. מאמין באמת או חושב שכל מה שרואה הוא ציניות.
עיניין של השקפה.
גם יאיר לפיד שאל איפה הכסף. הוא עוד חייב לנו תשובה לדעתי.
אישית, מטבעי אני לא האדם הכי אופטימי. אבל נלחם בזה כל יום. ומאמין.

אגב, אם אין לכם סיבה מספיק מוצקה כדי להישאר דווקא פה ולהילחם (בעצמכם בעיקר) אז אל.
בהצלחה!

אחי בוא נקח כסף מאנשים בשביל לחלק את זה שווה בשווה, אהההה שכחתי אין להם כסף.. אז בוא רק נקח להם את הכסף ככה כולם יהיו שווים בביוב. (כלכלת ישראל)

ביטחון ישראל-
אחי בוא נקח מלא ילדים שחצי מהם לא רוצים לשרת וצפויים לא לעשות כלום, נשלם להם עשירית מפועל תאילנדי ואז הם יהרגו את כל הערבים, זה הכמות לא האיכות אחי...

פתרונות-
תוציאו לנו תידיים מהכיסים
צבא מקצועי

כולם מוזמנים? כנראה עוד לא ניסית להתחתן עם גויה בארץ

אתה מזלזל בעצמך או בי עם התגובה הזאת?

מן הסתם שאסור להתחתן עם גויים. לגויים יש אפשרות להיתגייר. (בלי כוונה להעליב אף אחד כמובן.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית