אין לאף אחד שום סיבה להגר לפה, אלא אם הוא יהודי.
אני לא ממש בטוח. תעשה בדיקה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אניאתה חייב לצאת מהסרט האפוקליפטי שמאכילים אותך הדתיים בישראל.
אני חושב שצריך להפריד את הדת מהמדינה.
אתה מדבר על המסתננים מאפריקה?אני לא ממש בטוח. תעשה בדיקה.
אתה מדבר על המסתננים מאפריקה?
כי אותם צריך לגרש. אנחנו מדברים על דברים שונים לגמריי.
מה הסיבות להגר לישראל?אני לא מדבר עליהם. ולא בטוח שצריך ואפשר לגרש אותם. תהיה קצת יותר בוגר.
מה הסיבות להגר לישראל?
בגלל המסים ההזויים על הכל?בגלל המצב הבטחוני?בגלל ה-אין בטחון פנים?בגלל ממשלה מסורבלת?בגלל שחיטות ענפה?
ופה אין בעיות?יש כאן מספיק לא יהודים כדי לשאול אותם. אולי בגלל שבכל מקום בעולם יש בעיות? חשבת על זה?
איך המדיניות פה בוגרת ושפויה יותר?ביחס למדינות המערב כמובן, לא ביחס לזאיר.יש. אבל פה מסתבר המדיניות היא בוגרת ושפויה יותר ממה שאתה מנסה לצייר.
גם אם קשה.
תמיד אפשר לשחרר את החבל ולקרוס.
איך זה קשור למדיניות של מדינת ישראל?תשאל את יוון לדוגמה.
תראה את החברה האירופאית שלאחרונה זזים לצד ימין של המפה הפוליטית בגלל קשיים כאלו ואחרים.
איך זה קשור למדיניות של מדינת ישראל?
אם כבר יוון התרסקה בדיוק בגלל הדברים שעושים לנו בעיות.
אז אסור למכור לחם בפסח בגלל דעא"ש?זה קשור, כי המדיניות היא קשה בהתאם למציאות הלא פשוטה.
אז אסור למכור לחם בפסח בגלל דעא"ש?
גם בקום המדינה היו פה אתאיסטים?בדיוק! .
תנסו לשנות. אבל תבדקו את האמת שלכם לפני. כי אחרת המאמץ הוא לשווא. איך אמר פה מוקדם יותר מר "סוס מבהיל", גם בקום המדינה היו פה אתאיסטים.
אין חדש תחת השמש.
גם בקום המדינה היו פה אתאיסטים?
חביבי..אתאיסטים הקימו את המדינה הזאת.
ואגב..איך יאיר לפיד קשור למה שאני מנסה להסביר לך?
אם באמת הרוב לא רוצים ביהדות?אתה חושב שלכפות ערכים של מיעוט על רבים יביא לך משהו?
אם הרוב לא ירצה, כנראה שהיהדות איבדה את מקומה בעולם המודרני.
אבל אני מבטיח לך..זה לא יקרה.
איתי, חביבי, תחזור ותלמד על העלייה השנייה. אף אחד לא מצב פתרונות ביהדות, מצאו פתרונות בעבודת אדמה ובנשק.
התורה הייתה יותר פולקלור ותרבות מאשר דרך חיים.
גם לי לא משנה מה מלמדים בבית ספר. משנה לי מה הן העובדות. כנראה שלך לא.לא משנה לי מה מלמדים בבית הספר. העובדה היא שהיהדות היא העוגן של המדינה.
ואתה שוב מנסה לצייר את דעתי כאילו שאני מזלזל בעבודה וצבא, בזמן שהאמת נמצאת רחוק מזה.
יאיר לפיד שאל איפה הכסף, ההבדל הוא שאנחנו מחפשים במקומות שנים- הוא בכיסים של אנשים..אני במשרדי ממשלה.