הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשמח לעזרה

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
שבת שלום לכולם.
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו על אחת מהן או על כמה וגם מי שלא יענה תודה לכולם.
1-למה יש חפיסות של אורז[נגיד אורס בסמטי מלא]שעליו כתובה הטבלת ערכים לאחר בישול ולא מוצר יבש?כתוב ל100 גרם אחרי בישול משהוא כזה,אבל יש אורז פרסי קלאסי שכתוב עליו טבלת ערכים של ל100 גרם מוצר יבש כלומר לפני בישול.מישהוא יכול להסביר למה זה שונה בין אורז לאורז?תודה רבה
2-השאלה הזו די קשורה לשאלה הראשונה נגיד ואין את טבלת הערכים ל100 גרם מוצר יבש[בסמטי מלא]אז אני יכול להיכנס ל FOODSDIC ופשוט לחשב משם?
3-למה כתוב שבאורז יש שומן טראנס?
4-מתי אני צריך להתחיל לדאוג משומן טראנס?כדאי פשוט להסתכל על המאכלים הבריאים כגון חזה עוף ואורז כמאכלים שיש בהם שומן טראנס אבל לא גורמים נזק?לדאוג מהשומן טראנס רק מכל המאכלים הלא בריאים כמו שוקולד נוטלה או דברים כאלה?
5-תודה רבה מאוד לעוזרים וגם תודה רבה לאלה שלא עזרו מכבד כל אחד,תודה!
לילה טוב ושבוע טוב!

1-למה יש חפיסות של אורז[נגיד אורס בסמטי מלא]שעליו כתובה הטבלת ערכים לאחר בישול ולא מוצר יבש?כתוב ל100 גרם אחרי בישול משהוא כזה,אבל יש אורז פרסי קלאסי שכתוב עליו טבלת ערכים של ל100 גרם מוצר יבש כלומר לפני בישול.מישהוא יכול להסביר למה זה שונה בין אורז לאורז?תודה רבה
כל חברה והעדפות שלה

2-השאלה הזו די קשורה לשאלה הראשונה נגיד ואין את טבלת הערכים ל100 גרם מוצר יבש[בסמטי מלא]אז אני יכול להיכנס ל FOODSDIC ופשוט לחשב משם?
כן
3-למה כתוב שבאורז יש שומן טראנס?
4-מתי אני צריך להתחיל לדאוג משומן טראנס?כדאי פשוט להסתכל על המאכלים הבריאים כגון חזה עוף ואורז כמאכלים שיש בהם שומן טראנס אבל לא גורמים נזק?לדאוג מהשומן טראנס רק מכל המאכלים הלא בריאים כמו שוקולד נוטלה או דברים כאלה?
אם על מוצר ברכיבים כתוב שמן צמחי מוקשה או מוקשה חלקית אז עדיף שלא לאכול, השאר אין בעיה

• פותח/ת השרשור
כל חברה והעדפות שלה

כן

אם על מוצר ברכיבים כתוב שמן צמחי מוקשה או מוקשה חלקית אז עדיף שלא לאכול, השאר אין בעיה

תודה רבה על העזרה!
ברשותך אשמח לעוד שאלה קטנטנה,באורז כתוב שומן צמחי מוקשה או מוקשה חלקית?[אני ילך לבדוק עכשיו אבל אם תוכל לענות לי]
וגם יש מצבים שהחברה לא כותבת את זה או שהיא מחויבת?וזה יופיע כ ''שומן צמחי מוקשה''/שומן צמחי מוקשה חלקית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית